Skip to content
17 reacties
544 weergaves

Ik wil het hij wil nog niet

Ben nog maagd en met mijn vriend heb ik 4 manden een verkering ,ongeveer een maand geleden ben ik er achter gekomen dat ik sex met hem wil( allebei maagd) hij wil het nog niet en wijkt altijd van onderwerp af!echter ben ik eens in mijn lingerie op hem staan wachten, ben in mijn blootje voor hem gegaan, maar geen succes. Ik vraag me af of het nog waard is om verder met hem te gaan,en of hij niet durft? Help me aub...

15 jaar
5 jaren geleden

17 Reacties

  • Doe rustig aan en geef hem tijd. Het gaat vanzelf en het werkt niet als je er te veel aandringt.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom doen jullie de ts veroordelen ? Uit de verhaal heb ik gelezen dat zij zelfs in haar blootje gestaan heeft, hij deed geen niets. Wij meiden hebben ook gevoelens, maar wat zit achter deze verhaal is niemand bekend.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik geloof dat de meisje alles aan gedaan om de relatie nog mooier te maken, ik begrijp haar heel goed, ik wilde wel en mijn ex vriendin niet , na meer dan een jaar was ik het zat en uitgemaakt daar door!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als die vriend echt aardig is en je houdt van hem , dan verdient hij het niet om de bons te krijgen omdat hij nog geen seks wil . Maar toch zou ik het er nog eens met hem over proberen te hebben, Meiden van 15 zijn vaak verder in hun ontwikkeling dan jongens van 15 : misschien ben jij lichamelijk al een hele vrouw, en zit hij net pas in de puberteit waardoor hij zich onzeker voelt over zijn lichaam. Of misschien is je vriend er gewoon nog niet aan toe, of misschien is het door zijn opvoeding (bijv. geloof) een beladen onderwerp waardoor hij het moeilijk vind om erover te praten. Of hij valt misschien ook op jongens, of er is iets anders . Probeer er eerst achter te komen wat er precies scheelt, en trek daarna pas je conclusies. En als hij ontwijkend antwoord stel je opnieuw de vraag.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je serieus het wilt eindigen gewoon omdat hij geen seks met je wilt, dan heb je gewoon geen echte gevoelens voor hem.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou ook al sex willen hebben maar mijn ex toenmalig lief wou niet en heeft het toen uitgemaakt. Ik respecteerde haar keuze. Ik zou het wel eens willen weten hoe het voelt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi meisje van 15, dat is wel een verhaal waar ik zelf er me heb gezeten, ik heb toen uitgemaakt met die jongen en heb gewacht tot ik weer een verkering had, toen had ik een vriendje en hij wilde meteen gaan neuken, dat wou ik niet gelijk dus weer uitgemaakt , nu heb ik mijn vriendje 5 jaar en met hem had ik sex ook na een maand of 4 denk ik, misschien moet je nog even wachten en wie weet komt hij zelf daar achter , praat nog met hem erover en wie weet? Succes girl

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Accepteer dat gewoon. Hij is er nog niet aan toe. Later misschien wel.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • een beetje raar misschien, maar vraag gewoon of hij misschien (ook) op jongens valt?het kan zijn dat ie zich meer aangetrokken voelt tot een jongen, maar jou wel heel leuk vindt ,zonder met jou sex te willen.
    ik spreek uit ervaring: ik had vorig jaar een liefje en ik had echt wel zin in sex met haar. toen zij dat telkens maar afhield bleek dat ze eigenlijk op meiden valt en met mij wou uitproberen of ze ook op jongens valt. was pijnlijk om dat te moeten horen, maar nu ben ik er over

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien niet hetzelfde, maar er is een meisje van 15 dat stapelverliefd op mij is en perse seks met mij wilt. We hebben elkaar al in ons blootje gezien bij het omkleden na zwemtraining en ik ben toen zelfs klaargekomen toen ze korter bij mij kwam staan, om te kussen misschien? Maar ik wil geen seks met haar want ik ben daar nog niet klaar voor. Ik wil best wel weten hoe het voelt, echt waar, maar ik ben nog niet klaar. Ook ben ik niet verliefd op dat meisje, zij wel op mij. Misschien zijn jongens minder vlug klaar om seks te hebben dan meisjes?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend is bijna 15 en wil het ook nog niet doen. Hij is er gewoon nog niet aan toe. Hij is ook wat laat en heeft nog niet eens schaamhaar bijvoorbeeld.
    Maar goed ik vind dat prima want ik wil het zelf ook nog niet. Maar als ik het wel zou willen dan respecteer ik zijn keuze hoor.
    We zijn jong dus tijd zat!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • M14, k heb eerder gezegd dat hij van de onderwerp afwijkt,

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als hij het nog niet wilt moet je die keuze accepteren. Wacht gewoon nog even. Hij is er gewoon nog niet klaar voor.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo meisje, een beetje vreemd, misschien schaamt ie zijn eigen, of het zou kunnen dat ie op jongens valt, wie weet? Ik zou niet accepteren van mijn vriendin.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien is hij wel de verstandigste van jullie twee ? Stel dat je zwanger van hem wordt ? Op jouw leeftijd ? En bovendien : waarom is daar zo 'n haast bij ? Je hoeft niet direct all the way te gaan ? Jullie kunnen intussen van alles doen : zoenen, jij kan hem aftrekken of pijpen, hij kan jou vingeren of likken. Of wist je dat allemaal niet ? Ik waarschijnlijk ook niet op jouw leeftijd, hoor !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom praat je er niet over met hem?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou wel verder met hem gaan jullie zijn nog best jong en als hij er nog niet klaar voor is moet je dat respecteren. Misschien nog 1 of 2 jaar of zelfs minder en hij wil het ook. Conclusie: als ik jou was zou ik hem houden en nog even wachten.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten