Skip to content
9 reacties
377 weergaves

Eerste afspraakje

Ik heb sins gister een vriendje en hij heeft mij gevraagt via whatsapp. We hebben net gebeld en dat was best wel ongemakkelijk, dinsdag gaan we afspreken en kunnen jullie mij alsjeblieft helpen hoe ik het minder ongemakkelijk kan maken? (Ps: we gaan een ijsje eten)

12 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • Dat was graag gedaan hoor. Veel plezier nog verder samen!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • We hadden dus afgesproken bij de ijssalon we hebben daar een ijsje gehaald en we zijn door de stad gelopen en we hebben ongeveer zo een uur lang gelopen het was heel gezzelig enz toen kwamen we langs bakker Bart en daar kwamen we 2 kinderen uit de klas tegen, daarmee zijn we nog ongeveer 1 uur door de stad gelopen en hebben we telefoons uitgetest : ) toen gingen we weer verder met ze tweeen en het bleef heel gezzelig we hebben wat drinken gehaald en aan het water op het gras gezeten en toen heeft hij mij gekust en ik ging er op in en nu is het dus dik aan en het is heel leuk met hem! Dankzij jullie is het zo gied gegaan en had ik wat onderwerpen bedacht om te bespreken. Xx

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat kies je zelf. Vertel maar tot wat je wil vertellen. Wat je privé wil houden hou je privé.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ook benieuwd , vertel alles!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Heel goed! Het was super gezzelig! Zeg maar wat je nog meer wilt weten.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • hoe is het gegaan?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt allebij! Het afspraakje is morgen al en ik ben heel zenuwachtig, ik heb in ieder geval al wat gespreks onderwerpen bedacht maar ik kan bijv niet vragen naar zijn hobby’s want we zaten al bij elkaar in de klas en we waren vrienden dus ik weet al best veel van hem ( ; Als er nog meer mensen tips hebben zouden jullie ze dan willen geven? Of hoe ging het eerste afspraakje bij jullie? Xx

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien kan je al wat gespreksonderwerpen verzinnen die je ter sprake kan laten komen. Ik denk dat het belangrijk is om te blijven praten. Dat is in elk geval wat ik doe. Je kan hem vragen naar zijn hobby's, welke films/boeken hij leuk vindt... Als het goed gaat kunnen jullie wat persoonlijkere vragen stellen aan elkaar zodat er vertrouwen ontstaat. Hierin ben je helemaal vrij in hoe persoonlijk de vragen worden. Één tip: vraag niet te geïnteresseerd naar zijn vrienden want dat kan verkeerd overkomen en kan hij gaan denken dat jij op één van hen bent (ik spreek uit ervaring). Je kan met hem bijvoorbeeld op een bankje gaan zitten of zo, dat maakt het nog net wat romantischer dan gewoon recht staan. Ik hoop voor jou dat het goed zal gaan, de eerste keer bellen of afspreken is inderdaad vaak wat genant maar dat komt wel goed. Laat het ijsje je smaken!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Eerste is even eng maar gewoon over hobbies praten

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten