Skip to content
3 reacties
325 weergaves

Mening van de meiden nodig

Hey, Ik zou graag de mening van meiden willen weten hierover. Ik ben een jongen van 16 en volgensmij heb ik overbeharing ofzo. Ik heb haren op plekken waar t niet hoort. En al helemaal niet op 16. Ik heb haren op mijn bovenarmen, borst, buik, rug, schouders, en het ergste zelfs op mn kont. En t zijn ook nog zwarte haren en best lang. Ik voel me hier zo onzeker over. Ik durf mij zo nooit te laten zien aan iemand. Hebben jullie als "meiden" problemen mee? Als je begrijpt wat ik bedoel. Alvast bedankt. Groetjes.

16 jaar
5 jaren geleden

3 Reacties

  • Iedereen heeft wel iets waar hij of zij onzeker van wordt. Meiden ook hoor. Dus als je straks met een meid in bed belandt, zal zij waarschijnlijk bezig zijn zich zorgen te maken over de dikte van haar billen, de grootte van haar borsten en de vorm van haar schaamlippen. Het komt er gewoon op aan om over die onzekerheden heen te kijken want als een meid echt van je houdt neemt ze je zoals je bent. Beharing is erg mannelijk. Voor elke meid die iew/bah zegt is er één die het erg aantrekkelijk vindt. Focus je maar daarop. Verzorg jezelf goed, zorg dat je lekker ruikt, zorg dat je zelfvertrouwen hebt zodat je straalt en dan maak je van je beharing een pluspunt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie. Ik hoor namelijk gewoon van alle kanten van meiden als het over haren gaat dat ze zeggen ieuw en bah enzo. En dan denk ik fuk. Ik zit helemaal onder met dikke zwarte haren. Voor de rest zie ik er gewoon goed uit. Ik ben gespierd. Wel beetje klein 1.69. Maarja. Die haren drukken mn confidence de grond in. Want als ik straks een keer met een meisje in bed beland. En helemaal uit de kleren moet. Ben ik bang wat ze ervan vinden. Maar jij zegt dus dat dat niet zo'n probleem is?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel meiden vinden dat best erg mannelijk en sexy hoor! Je ziet het als een mogelijk nadeel maar ik denk dat je naar de voordelen moet kijken. Veel jongens zouden best wel wat meer beharing willen hebben denk ik. Mijn vriend is niet zo heel erg behaard maar heeft ook haren op zijn kont. Als je donkere haren hebt valt het wel meer op. Maar een probleem zou ik er echt niet in zien, dus laat het je absoluut niet onzeker maken!

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten