Skip to content
11 reacties
1552 weergaves

seks tijdens menstruatie

Hallo, ik heb een vraag voor de meiden. Hoe doen jullie dat om seks te hebben wanneer jullie je menstruatie hebben? Ik heb eigenlijk best wel zin tijdens die dagen en mijn vriend vindt het ook geen probleem. Dus wanneer de gelegenheid zich nog eens voordoet maar ik ben ongesteld, willen we het eigenlijk wel eens gaan proberen. Hebben jullie truukjes om er geen grote kliederboel van te maken? Hoe doen we dat best?

17 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Heeft iemand de Beppy tampons geprobeerd? Dit is een soort sponsje waarmee je wel kan neuken als je ongesteld bent. Ik lees op hun website dat je die tampons/sponsjes niet kan voelen tijdens het neuken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon neuken hebben wij ook wel gedaan, met handdoeken er onder. Toch hebben we meermaals niet kunnen vermijden dat door het neuken haar schaamhaar helemaal onder het bloed kwam te zitten. En dat kun je niet even makkelijk wegvegen, waardoor er er alsnog gedouchet moest worden Dus mijn vriendin is er geen groot liefhebber van omdat het zo'n rommel geeft.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik snap best dat dat foutje naar binnen (niet naar beneden denk ik toch) gedrukt kan worden, maar er kunnen toch wat restjes bloed zitten waarvan ik niet wil dat hij die metalige smaak moet proeven. Liefst neuk ik dan gewoon met hem, ben als ik ongesteld ben geregeld extra opgewonden. Maar, wel gedoe met handdoeken. Wat er soms ook doen is doucheseks. Is niet verkeerd, al vinden we staand neuken onhandig. Maar, vrijkomend bloed spoelt dan wél gelijk weg. Alleen, geen mond aan m'n kut dus als ik ongesteld ben.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @meid van 20: mijn vriendin doet het touwtje in zo'n geval altijd naar beneden, zodat ik het niet in mijn mond krijg.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • een eerdere reactie van me werd niet geplaatst, nou ja, pech. Maar, een tampon in, écht niet. Wil niet, never nooit, dat mn vriend dat touwtje in zijn mond kan krijgen, brrrr

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Tip van mijn vriendin: gewoon je tampon inhouden bij het beffen. Dat werkt prima.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier. Ik stelde eigenlijk de vraag aan andere meiden hoe zij dat doen, en ik krijg één meid en drie jongens die komen antwoorden. Heren dank voor jullie hulp, maar mijn vraag was voor de dames. Komop meiden, hoe doen jullie het? Of hebben jullie geen seks wanneer jullie ongesteld zijn?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je je goed verzorgt kan eigenlijk alles wat je wil, alleen beffen is dan niet zo prettig en kan die paar dagen ook wel overgeslagen worden, maar neuken en vooral klaarkomen is bij mijn vriendin tijdens die dagen zelfs heftiger.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Verschilt toch wel hoe heftig je ongesteld bent, buikpijn, bloedverlies. Ik mag mn vriendin graag beffeb, likken dus, maar vind dat als ze ongesteld is toch echt niet fijn. Maar mn pik in haar, voelt eigenlijk niet anders, alkan het inderdaad wel nogal wat rotzooi geven doordat ik met mijn eikel nogal wat bloed mee naar buiten neem als ze ongesteld is. Een handdoek kan dan helpen wel. Het is iets eer behelpen toch wel in die dagen

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Douchen, handdoek onder je leggen.

    Of anders douchen, verse tampon. Dan kan je alles doen wat je wil behalve piemel in vagina.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Handdoek onder je billen leggen. Maar ik weet natuurlijk niet of jij zwaar ongesteld bent of dat het eigenlijk wel mee valt.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten