Skip to content
15 reacties
1982 weergaves

Volle bos

Hoi ik heb dus echt een volle bos schaamhaar zeg maar. Ik voel me erg onzeker daar over. Ik wil me niet scheren omdat ik het zelf echt veel mooier en fijner vind om daar helemaal behaard te zijn. Maar ik vraag me af zijn er toch nog meer meiden zijn,die ook liever niet haar vagina willen scheren of knippen. Heb me trouwen 1 x kaal geschoren en vond het echt niet fijn. Ben blij dat het nu weer helemaal terug en behaard is.

16 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Je weet niet wat je mist, jongen van 21. Bovendien werkt de geur van schaamhaar libido verhogend! Wel alles goed bijhouden natuurlijk, maar dat geldt voor je hele lijf dus ook voor ons jongens.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Toch liever een naakt poesje om te beffen hoor.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat iemand kaal mooier vindt kan ik volkomen begrijpen. Smaken verschillen nou eenmaal. Maar dat een 19-jarige jongen zegt dat hij het mooier vindt omdat het 'echt meisjesachtig' is vind ik zorgwekkend. Van nature krijgen meiden rond hun 12e schaamhaar, dus als iemand het meisjesachtig vindt, dan lijkt het er al bijna op alsof je er op duidt dat het er uit ziet als bij een kind.

    Mijn vriendin is 22, ze is een volwassen vrouw en ze houdt haar schaamhaar bijna altijd puur natuur, en ik vind dat ook fijn. Ik denk dat ze 18 was toen ze stopte met scheren. Sindsdien heeft ze het alleen maar een paar keer geschoren als ze met vriendinnen naar de sauna ging, omdat ze zich niet zo fijn voelt als ze met een volle bos in de sauna zit. Dan gaat overigens ook gelijk alles in een keer er af. Maar de laatste keer dat dat gebeurde is ook al weer zeker een jaar geleden.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ieder z'n meug natuurlijk, maar ik vind jongens er toch mannelijker uit zien met een mooi, wel goed bijgehouden, bosje schaamhaar en een meisje st volwassen gaat worden zie ik het liefst ook met een mooi bijgehouden bosje voor de deur. Geeft voor mij toch meer volwassenheid aan en vind het bovendien erg geil, dus lustopwekkend.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik persoonlijk hou van die kale gladde kutjes

    ziet er veel mooier uit vind ik, echt meisjesachtig
    zelf heb ik ook alles helemaal gladgeschoren daaronder

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Andere jongen #22, hoezo 'nasty'. Ik vind die kale 'babylook' kutjes nasty!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • scheer amk jullie zijn nasty

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Heerlijk! Ik zag gisterenavond in dat "naked dating" prog. op TV ook een ,denk ik, latina met een prachtige donkere bos schaamhaar. Mijn vriendin zag m'n pik groeien en vroeg, wordt je daar geil van, waarop ik vroeg, is dat te zien dan? beiden lol!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb ook een volle bos hoor.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet scheren a.u.b. en zeker niet onzeker zijn! Er zijn ook genoeg jongens (zoals ik) die een mooie bos schaamhaar heel mooi en geil vinden. Heerlijk om in te kroelen en zo.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer me kaal, vind ik lekker, toen ik een volle bos had, had ik altijd urine stank, nu ruik ik niet meer naar urine en voel me wel schoner.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent zeker niet de enige. Mijn vriendin is 22 en scheert en knipt haar schaamhaar ook niet.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik scheer mijn schaamhaar ook niet.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit lijkt me een geval 'net wat jij wilt'. Niemand behalve jij heeft iets te vertellen over hoe jij je schaamhaar moet hebben, en als jij behaard fijner vind moet je dat zeker doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Heey zeker niet gaan scheren dan! Ik heb me nog nooit geschoren en dat bevalt mij prima. ik zal het ook nooit gaan scheren, ik vind het zo mooi

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten