Skip to content
25 reacties
3982 weergaves

Strings

Ik wil stiekem heeel erg graag strings dragen (ja echt meiden strings) hoe kan ik dat het best aan pakken (voorkeur merk calvin klein)

16 jaar
5 jaren geleden

25 Reacties

  • Draag alleen meisjes strings hoor nooit dat er jongens dat ook leuk vinden

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo leuk dat je stringens van je zus en moeder draag

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi j18 ik gebruik geen condoom ik spuit lekker erin

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben begonnen met een string van mijn zus. Nu heb ik de voorkeur aan een strakke body van een gladde stof of een badpak.
    Heb er zelf een paar maar draag ook van mijn zus en moeder.
    Dan heb ik wel een condoom om om ze niet vies te maken en ik ze schoon weer in de kast op kan bergen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag wel eens een string onder de trainingsbroek. Naar deel is wel dat men pik er een paar keer op en dag er uit vloept. Dan zie men pik gelijk hangen .opzich niet zo erg maar bij de kassa liever niet haha

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee j19 je moet strings met elastiek nemen. Dan sluit beter en ik heb niet een grote pik ja ik heb vrijdenken ouders draag van af mijn 8 jaar meisjes slipje. Mijn vriend vind. Leuk dat ik draag ik heb geluk er zijn heleboel jongens die dat ook leuk vinden maar geen steun hebben waarom is erg als je van meisjes lingerie houdt als er meer jongens zijn die daarvan houden ik steun jullie

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Vind ik ook j18

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 12, heb jij gewoon aan je ouders gevraagd dat je kanten dames strings wilde gaan dragen dan? Ik heb wel eens een dames string geprobeerd maar het zaakje voor hing eruit. Paste niet zeg maar omdat ze gemaakt zijn voor vrouwen en niet voor mannen. Of heb jij grotere maten.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • String dragen is heel normaal, niets gek aan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi j12 als je kont goed schoomaak is niks aan de hand heb nergers last

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Andere j12 het lijkt me niet fris om zo’n bandje in je bilspleet te hebben. En ik denk dat ie s ‘avonds ook een iets andere kleur heeft dan s ochtends. Van de gedachte alleen al ga ik over m’n nek

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom lijk je dat goor j12

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt mij goor om een string te dragen. Ook bij meisjes/vrouwen vind ik het goor

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 19, strings heb ik ook maar vind ze niet prettig zitten en draag ze zelden. Een mannen ondergoed winkel bij ons in de stad verkoopt vele soorten. Maar mijn voorkeur gaat ook naar panty's draag ze ook altijd in de wintermaanden en tegen het voorjaar soms onder een korte broek. Een tip, ga gewoon naar een beenmode zaak toe en laat je adviseren wat je wil en welke maat je nodig hebt. Ze kijken je helemaal niet vreemd aan en je wordt heel goed geholpen. Er zijn heel veel mannen die panty's dragen namelijk. Alleen helaas maar weinig in het openbaar. Heb nog maar 2 keer eerder een man gezien die panty's in het openbaar onder een korte broek droegen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Zijn er jongens die ook meisjes. Strings dragen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn eerste slipje was van mijn nichtje toen ik 10 was ofzo heb ik die een keer gejat en toen ik later op de middelbare zat trok ik die soms aan omdat ik het opwindend vind om zo'n geheim te hebben wat echt niemand op school mag weten. Na een tijdje wou ik meer verschillende hebben en heb ik er 1 van mijn zus gepakt en een keer 1 van mijn buurmeisje en de zus van een vriend.
    Maar van sommige, zoals een string wou ik weten hoe het voelt om ze aan te hebben en hoe het staat en die bestelde ik via internet, maar als je ouders het pakje zien moet je wel een goed smoesje hebben. Daarom koop ik ze nu gewoon in de winkel 'voor mijn vriendin'. Ik vind het leuk dat er meer jongens zijn die dit spannend vinden. Veel plezier en succes, ik hoop dat de tips helpen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • J16 via internet bestellen. Wel met kant

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wil graag eens een panty gaan proberen te dragen, lijkt me erg mooi en bij meisjes wel leuk staan. Verder met strings heb ik er weinig mee wel vind ik mooi bij mijn vriendin.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag meisjes strings en van mijn 8 meisje slipjes mijn ouders vinden dst niet erg heb tof ouders

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik bestel ze bij AliExpress. Hele sexy dingen. Daar ga ik hier niet op in hoe dat eruit ziet.

    23 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten