Skip to content
28 reacties
12662 weergaves

Wildplassen

Wat vinden jullie van meisjes die wildplassen? Ik heb zelf een vriendin die laatst ging wildplassen terwijl wij met een groep waren dat bestond voor het grootste deel uit jongens. En zij deed gwn haar broek omlaag en begon te zeiken wat verder op. Is dat normaal voor meisjes? Ik zelf zou niet eens durven wildplassen in de buurt van mijn beste vriendinnen laat staan jongens.

16 jaar
5 jaren geleden

28 Reacties

  • Ik ga vaak wandelen en dan plas ik gewoon in de bosjes. Mannen doen dat ook altijd (mijn vriendje zeker) dus waarom zouden meisjes dat niet mogen. Ik vind het eigenlijk wel spannend en lekker als anderen me dan zien. Mijn vriend plast dan vaak ook naast me als hij me zo ziet.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Raar dat ik niet kan reageren

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje van 19: Spannend voor die jongen en voor jou! Dan hebben jullie allebeide wel geluk gehad!

    Wildplassen lijkt me voor een meisje ook wel iets makkelijker als ze gladgeschoren is zoals jij. Mijn vriendin is harig daar beneden en die vindt wildplassen maar niks omdat haar schaamhaar dan nat wordt en ze niet kan afvegen, dus ze doet het alleen in het uiterste noodgeval.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Blijft ongemakkelijk, wildplassen. Toch, als ik moet doe ik het echt wel. Maar inderdaad, mijn broek en schoenen netjes droog houden is wel een dingetje soms hoor. Een rok is handiger dan. En ja, het is me al wel gebeurd dat een jongen me zag, zo met blote billen, maar eigenlijk zag ie dan weinig. Alleen, toch echt wel een rood hoofd als ik dan uitgeplast was en op moest staan. Hij heeft toen echt wel kunnen zien dat ik gladgeschoren ben, en misschien wel meer ook. Nou ja, had ie geluk. Ik heb wel eens een jongen zien plassen, wegdraaien kon hij toen niet meer, en haha, die kreeg terwijl ik kreeg al heel erg snel een stijve ineens. Gewoon van genieten, zou ik zeggen, als je maar zorgt dat het echt bij 'gezien worden terwijl je plast' blijft. Wat iemand in zijn hoofd doet met wat ie zag, ach. Ik heb ook best nog eens gedacht aan die jongen die met een stijve nog stond te plassen...

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan gewoon niet wildplassen en vind het zo’n gênante houding. Doe het alleen als niemand het kan zien en ik het echt niet meer op kan houden. Dan komt het altijd ook op mijn schoenen of mijn broek of loopt ineens langs mijn benen. Ik douche gezellig naakt bij sport en loop in mijn blootje op het strand dus geen enkel probleem dat mensen mijn poenie zien, maar niet zo.......

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik plas heeeeeel af en toe in de bosjes maar dat is echt heel weinig. verder vraag ik mij af waarom bij zoveel berichten een typfout staan? Zelf ben ik dyslectisch en ik typ gewoon eerst alles in in word, en dan heb ik autocorrectie, dus als je dyslectisch bent, tip: gebruik word.

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • vriendin van me gaat zo naast me hurken als ik zelf in de bosjes plas. snap niet wat daar erg aan zou zijn zag haar kont misschien heel iets en zij zag mijn pik wel redelijk maar doe er gewoon niet te moeilijk om. ken heel veel meiden die wildplassen als ze fietsen en moeten plassen ofzo.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 20j hier boven was dat waar je woonde of niet wand dat moet toch hard stinken na een tijd

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een keer in een flat achter de trap gepist.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook geen moeite met plassen waar mijn vriendinnen bij zijn. Heb zelfs een keer in een fietsenstalling gepoept Zanen met mijn bff hahaha.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou wel spannend vind als iemand mijn zou zien plassen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • m19 heb de plastuit al uitgeprobeerd, maar vind het toch wat onhandig. Je plast met een slappe straal waardoor alles op je benen spettert, plus dat je onderste heel nat wordt en na een paar plasbeurten heel erg stinkt. Als ik zonder dit apparaat plas (door gewoon een hand onder m'n plasgaatje te stoppen en dan met beide vingers de straal richt) heb ik hier geen last van. Plas dan liever op deze manier staand, met je natuurlijke straal. Wil er nog wel ff mee oefenen, zodat ik straks (zonder mijn broek etc.) staand kan plassen.   Van de redactie: @jongen 17 waarvan ik net de reactie heb verwijderd, sorry! Steeds wanneer ik op plaatsen klikte kreeg ik een error dus moest m verwijderen, kun je het opnieuw proberen. Comment over het trapveldje heb ik het over ;)

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wildplassen, ik durf dat dus echt niet als er anderen bji zijn, behalve familie. Maar niet op schoolreis en zeker niet als vreemden het zien. Dus inhouden maar, en hopen dat ik op tijd een toilet vind. En niet teveel drinken. Gaat meestal prima. Dit jaar heb ik nog maar 1x in mijn broek geplast: op skivakantie toen ik bij de afdaling viel met mijn benen open. Mijn slipje en de voering van mijn skipak waren doornat. Maar aan de buitenkant zag je er niets van, want het is glanzend en waterdicht. Alleen mijn vriendin heeft het 's avonds gezien toen ik het binnenstebuiten op de verwarming liet drogen. Ze beloofde het niet voort te vertellen. Zij is ook erg schuchter en ze had twee dagen eerder ook al in haar skipak geplast. Dus ik denk dat het wel meer gebeurt. Jongens hebben het natuurlijk gemakkelijk: die kunnen bijna stiekem plassen zonder dat het opvalt. Maar wij kunnen niet anders dan ofwel met blote billen hurken, ofwel eindeloos inhouden, ofwel in onze broek doen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Speciaal voor meisjes is er als jaren een opvouwbare plastuit ontwikkeld die je makkelijk in je tasje / rugzak kunt meenemen. Je kunt daarmee staande plassen. Reuze handig op festivals / concerten of zo maar bij een dagje weg. Je vouwt hem open en drukt hem tegen je onderlichaam over je vulva en je kunt plassen als een jongen en alle kanten uit richten. Je broek hoeft niet eens helemaal omlaag. Gewoon zover open doen zodat je de plastuit kunt plaatsen. Na gebruik even goed uitschudden (net zoals een jongen) en evt. in een plastic zakje doen en weer in je tasje. Te koop bij een drogist en andere winkels.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik plas ook wild in noodgevallen. Woon op het platteland, dus ik heb genoeg ruimte haha. Doe het natuurlijk wel ff netjes op een afgelegen plek. Plas dan in een staande houding net zoals m20. Heerlijk om zo te plassen. Kan je lekker naar je eigen straal kijken haha. Al meerdere keren op die manier in een urinoir geplast, maar moet dan helaas wel een stukje mijn broek laten zakken. Vind het plassen in een urinoir veel chiller dan op een normale wc, maar ben dan wel verhinderd om naar de mannen wc te gaan. En ik weet eerlijk gezegd niet dat mannen op een plassende vrouw naast hun zitten te wachten, dus plas zo nu en dan daarin. Bij mijn oom en tante bijvoorbeeld. Die hebben er één en daar ziet niemand het haha. Of op vakantie waar niemand je kent.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik plas gewoon in mijn broek heb altijd een luierbroekje aan want ik heb een zwakke blaas

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zag vandaag nog een oude man wildplassen iedereen kon hem zo zien

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik plas als ik moet. Maakt me niet uit waar...

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe het ook overal behalve als ik met schoonmoeder op schok was

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe mijn behoeftes ook overal als ik moet en iedereen mag kijken. Ben ook nudist en dan is het makkelijker.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten