Skip to content
97 reacties
28418 weergaves

Omkleden op het strand

Hoe vinden meiden het als een jongen zich op het strand omkleed zonder een handdoek om te doen? Ik doe dat namelijk altijd. Laat gewoon mijn broek en onderbroek zakken. Dan sta ik heel ff naakt en trek ik mijn zwembroek aan. En als ik weer naar huis ga doe ik mijn zwembroek uit droog me af en trek daarna mijn kleren aan.

17 jaar
5 jaren geleden

97 Reacties

  • Hahaha lol

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • J19, in dat koude water naakt gezwommen, wow da's serieus echt stoer. Wordt je piemel dan niet inieminie?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja het was wel koud maar daarna ben ik ff gaan springen en rennen. Toen was ik snel warm.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • J19, stoer man dat je dat hebt gedaan, verdient applaus want ik zou er nu niet aan moeten denken, zwemmen in zee.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @j19, de mensen houden van blote jongens die stoere dingen doen. Ik zie het al voor me. Dat applaus deed je vast deugd. Je had het ook verdiend met dat ijskoude zeewater. Moesten er meer zijn zoals jij.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was vorige week naar het strand gefietst toen ik er was had ik het heel warm van het fietsen. Toen heb ik ff naakt gezwommen. Dat was wel grappig ik was wel op het naaktstrand maar er was nog niemand naakt daar was het nog te koud voor. Maar er liepen heel veel mensen toen ik me uit aan het kleden was werd er door verschillende mensen gefloten. En toen ik naakt de zee in rende kreeg ik applaus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Zeg meisje van 17, heb jij dat al meegemaakt dat een knul zich ging staan aftrekken op het strand? Ik niet, tenminste niet op het naaktstrand. Wel heb ik eens toen ik samen met mijn broer op het strand lag gezien dat hij langzaam een stijve pik kreeg. Hij werd toen zo hard dat ie steeds bewoog en toen ineens begon e spuiten. Het was best mooi om te zien gebeuren en ik heb alle sperma toen maar weggeveegd met een tissue. Op dat moment werd hij wakker en zei, wat doe je nou?! Dat kan ik beter aan jou vragen zei ik en liet die tissue zien. Hij zei ja, ik had een heel fijn gevoel maar wist niet dat ik klaar lag te komen.... Het was best een bijzonder geile ervaring merkte ik tussen m'n benen en heb dat ook tegen m'n broer gezegd. Daar kun je toch wat aan doen zei ie. Zo vrij gaan wij gelukkig als naturisten met elkaar om. Heerlijk toch?!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kont interesseert je niks maar je piemel, ho maar! Is die zo klein of van goud of zoiets?? Iedere man heeft er een en dat weet elke griet of vrouw, vaak zelfs beter nog dan mannen zelf! Als ik al op een textielstrand ben trek ik gewoon mijn zwembroek uit, droog m'n pik, zak en kont goed af en doe dan m'n onderbroekje aan. Je hoort dan jonge meiden ook soms joelen maar daar reageert mijn pik juist op wat nog meer gejoel oplevert. Kennelijk vinden ze dat mooier dan m'n kont.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • ik droog me af met zwembroek aan of ik wacht tot ik opgedroogd ben door de zon. leg mijn onderbroek goed klaar. doe eerst mijn shirt aan, dan buk ik, doe mijn zwembroek uit en blijf gebukt staan en doe mijn onderbroek aan, vrijwel niemand die mijn piemel kan zien. Dat iedereen mijn kont kan zien interesseert mij niks. Kennelijk vinden meiden dit best leuk ,want ik hoor regelmatig roepen van "Lekker kontje"

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • ik meisje van 17 ga altijd met ons vriendengroepje naar het naakt strand. En ik ben het meisje van de groep die altijd hard naar een goed plekje rend en me gelijk uit begin te kleden. Ik schaam me echt niet voor mijn lichaam hoor! ik ben het meisje met duidelijk de harigste kut, ik heb dus ook een echt groot bos nog nooit geschoren schaamhaar.mijn vrienden en vriendinnen zijn gewend dat ik zonder probleem lekker in mijn eentje rond ga lopen. ik vind het ook erg opwindend als er jongens mij helemaal bekijken omdat ik zo n behaarde meid ben. ik heb er schijt aan en blijf altijd wel puur en natuurlijk met mijn grote bos haar over mijn kut rondlopen hi hi!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, denk je en wat is daar je probleem mee dan?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J22 bij een jongen valt het veel meer op dan bij een meisje/vrouw of niet dan

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat is er dan raar aan jongen van 23??

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou ik vind een stijve piemel wel een beetje raar op het strand hoor, dan kan je beter een handdoekje omslaan

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou jongen van 12, je moet nog een paar jaartjes wat meer opletten en bijleren, want stijve tepels kunnen fors groot worden en groeien net als bij ons je pik groeit en stijf wordt. Allebei goed zichtbaar en geil om te zien.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Een stijve piemel valt meer op dan een paar stijve tepeltjes dat zie je niet eens

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Reactie, tegenreactie meisje van 18. Stijve tepels, stijve pik en dat kan ook zeer doen!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J18 Ja dat is wel zo, maar ze doen dan wel zeer. Er zijn vast wel meer meisjes hier die dit hebben gehad.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Stijve tepels, da's minder erg dan een mini-lulletje, haha

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij meiden hebben ook weleens harde tepels door het koude water en dat is ook niet fijn.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten