Skip to content
18 reacties
16116 weergaves

Ik wil alleen seks met oudere mannen.

Op mijn 15e heb ik dat ontdekt en vanaf toen wil ik niet anders meer. Jongens van mijn leeftijd hebben geen ervaring en zijn vooral met zichzelf bezig. Oudere mannen van zo 50 ofzo hebben veel meer geduld, zijn lief en aardig en heel voorzichtig met je. Ik voel me daar erg prettig bij en het geeft me veel voldoening. Bij die mannen kan ik wel bij het neuken echt klaarkomen maar bij jongens van mijn leeftijd lukt dat nooit.
De eerste keer was het iemand die bij ons ook lid was van de vereniging. Ik kende hem wel maar had met hem niet echt contact door het leeftijdsverschil. Maar na een trainingsavond stond het flink te plenzen en ik moest op de fiets nog een flink stuk naar huis. Hij kwam toen ook net de sporthal uit, zag me en vroeg welke kant ik op moest. Nou, hij wilde me wel naar huis brengen en mijn fiets kon achterin. Iets wat ik nooit zou doen, maar dit leek me wel vertrouwd. Andere leden van de vereniging hoorden dat hij mij naar huis zou brengen en daarom stemde ik graag in. Onderweg kletsten we aan een stuk. Hij vroeg ook of ik een frietje lustte en toen zijn we bij een cafetaria gestopt waar we binnen nog verder hebben gekletst. Terug in de auto bedankte ik hem waarop hij lachend zei dat moet je dan wel goed doen… Ik heb hem toen een kus op zijn wang gegeven waarna hij zich naar mij toedraaide en mij teder terug kuste op mijn mond. Omdat hij zag dat ik wat verbaasd was maar ook niet afwijzend reageerde deed hij dat nogmaals waarbij hij zijn lippen langere tijd op die van mij hield. Verder is er die avond niets gebeurd en heeft hij mij keurig thuis gebracht. Ik vond dat zo lief… Later zijn we elkaar gaan treffen, altijd stiekem, niemand mocht dat weten en ook aan mijn vriendinnen vertelde ik niets. We kregen ook seks en ik vond het fantastisch. Zo teder en zijn ervaring daarbij… En jaar later verhuisde hij voor zijn werk naar de andere kant van het land en zagen we elkaar niet meer.
Het is niet zo dat ik in dat jaar verder geen contact had met leeftijdsgenoten; ik had gewoon mijn vriendinnen en vrienden uit mijn vriendengroep. Op school en ook in de vereniging, maar daar hadden ze dat alles niet in de gaten. Het was mijn geheim, ons geheim.
Ik was begin 17 toen ik voor mezelf besloot dat ik dat weer wilde en ik besloot toen met een fake-facebook, een Tinder-account aan te maken om zo in contact te komen. Ik zei daarin dat ik 18 was en gebruikte een valse naam. Nou, aan aandacht geen gebrek! Maar met dat chatten kon ik wel goed selecteren wie ik best wel eens zou willen ontmoeten. En zo is dat gegaan tot aan nu toe. Soms ontmoet ik mannen voor een paar maanden, soms ook korter. We spreken af, meestal buiten mijn woonplaats (stel je voor…). Soms blijft het daarbij omdat het me toch niets lijkt, maar ook vaak spreken we af voor een volgende ontmoeting waarbij dan vaak seks is. Ze zijn zo lief, en doen zoveel moeite voor je. Seks in een auto daar doe ik niet meer aan en daarom gaan we dan meestal naar een hotelletje. Ik blijf zelfs soms zelfs een middag weg van school (zit in 6 ath.). Mannen willen me vaak cadeautjes geven, iets wat niet kan natuurlijk. Hoe zou ik dat thuis kunnen verklaren. En daarom geven ze me ook wel geld. Niet als betaling, maar bijv. om me te ondersteunen als ze gehoord hebben dat ik iets zou willen kopen en daarvoor nog niet genoeg geld heb. Ik krijg dat dan gewoon. Ik vraag daar helemaal niet om want voor mij hoeft dat helemaal niet, maar het gebeurt. En thuis praat ik me daar dan wel uit.
Maar hoe nu verde

18 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik ben niet boos hoor, vind het alleen erg interessant hoe je voor jezelf deze lastige situatie blijft creëren door niet te stoppen met je sexavonturen. Dat moet je natuurlijk zelf weten, maar je maakt het wel knap lastig voor jezelf. Welk advies we ook geven, uiteindelijk moet je zelf een keuze maken en het risico nemen dat zo'n date ook verkeerd kan eindigen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zou desgevraagd kunnen zeggen dat jongens van jouw leeftijd jou niet boeien. Dat je rijpere mannen verkiest. Daarmee heb je nog niet gezegd dat je dit ook al twee jaar echt doet. Maar je hebt dan alvast IETS gezegd. Dat kan niemand je kwalijk nemen. Smaken verschillen. Misschien geeft je dat al een beetje opluchting. Zo kan je al min of meer inschatten hoe ze zouden reageren wanneer ze ALLES wisten. Je moet dit heel subtiel spelen en beetje per beetje naar het moment toe werken waarop je denkt : oke, ze zijn er klaar voor. Vandaag vertel ik het ze.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 23; lezen is nog een kunst; ik heb nergens geschreven dat ik DAT niet voor me wil houden. Ik schrijf alleen dat ik het vervelend vind om mn ouders en vrienden voor te liegen. Het is niet voor niets dat ik het al 2 jaar aan niemand vertel. Ik snap ook wel dat veel mensen hier nogal negatief over zijn (precies zoals jongen 21 dat schrijft). Lees bv alleen je eigen reactie nog maar eens terug, je boosheid. Maar eerlijk gezegd zullen die afwijzende meningen mijn eigen keuze toch niet beïnvloeden. Ik zoek alleen naar een manier om de vragen van anderen te omzeilen. Maar waarschijnlijk is er helemaal geen goede manier en moet ik dat voor lief nemen.
    Ach, laat ook maar, ik zit me hier nog te verdedigen ook. Alsof dat zou moeten.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zeg niet dat je het niet voor je kunt houden, maar je geeft zelf aan dat je dit niet meer wilt en daar reageer ik op. Denk er rustig overna, maar het ze vertellen is makkelijker dan de kans dat condooms en/of pil niet waterdicht was en je zwanger bent van een man van 50, alleen je weet niet zeker wie. Dan heb je pas een lastig geprek.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Het vreemde is dat wanneer een jongen van 18 dit doet, het als stoer beoordeeld wordt. Jongens scheppen maar wat graag op met hoeveel oudere vrouwen ze het al gedaan hebben. Ook thuis zal dit vrijwel zeker met de glimlach onthaald worden. Zo van : ach, laat hem maar begaan. Het is een goeie leerschool en het waait wel weer over. Maar wanneer een meisje dit thuis aankaart dan is de reactie ongeloof, verdriet, woede en wie weet een paar rake klappen. Het is niet eerlijk (Calimero wist het al) maar wij jongens mogen nou eenmaal veel meer.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 23; heb jij je ouders altijd verteld wat je zoal hebt gedaan? Of had je ook je geheimpjes die je niet met hen wilde delen?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind niet dat je moet zeuren dat je weinig reacties krijgt. Als je jezelf oud genoeg vind om het met oude mannen te doen, dan ben je ook oud genoeg om daar verantwoordelijkheid voor te nemen en het ze eerlijk te vertellen of te stoppen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap ‘snachts gewoon in mijn eigen bed hoor. Dan ben ik altijd thuis. En overdag heb ik school. Een heel gewoon leven dus net zoals de meesten van mijn leeftijd.
    En nee, ik hoef mijn ouders natuurlijk helemaal niets te zeggen. Ik wil ze geen verdriet doen maar ook wil ik ze niet voorliegen. Maar als er zo eens plagend wordt geïnformeerd naar evt. vriendjes dan zit ik dus in een dilemma. En daar heb ik last van, echt vervelend. Vandaar dit topic.
    Maar ik leef nu, en ben zeker niet bezig met hoe mijn leven eruit zal zien als ik bejaard ben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja TS, daar trek je de juiste conclusie. Wat moet je hier als lezer in vredesnaam mee? Moeten wij jou vertellen hoe je dit aan je vrienden/ouders verkoopt? Je bent 18 dus hoef je in principe thuis niks meer uit te leggen. Al heb ik uit jouw verhaal nog steeds niet begrepen hoe je jouw nachtelijke uithuizigheden dan wel aan je ouders uitlegt. Maar als je nog even geduld hebt voor mijn belerend vingertje? Kijk, je kan best nog 15 jaar meedraaien op deze manier maar daarna komt onverbiddelijk de turningpoint. Jouw lieve opa's willen frisse jonge blaadjes en de jonge kerels van nu zijn tegen die tijd allemaal getrouwd en papa. Kort samengevat: ik zie een serieus risico dat je op latere leeftijd tussen wal en schip zal vallen. Dus vergeet jouw oudjes, zoek een leuke knul, start een gezinnetje. Het leven kan zo eenvoudig zijn maar je moet het wel zelf willen. (Nogmaals sorry voor het vingertje en goodluck.)

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Geen 'sensatieverhaal' meer en dan ook maar geen reacties meer....???? Triest.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Deze post begint een beetje 'out of topic' te geraken. Dat was niet mijn bedoeling. Punt is dat ik niet goed weet hoe ik me moet opstellen naar mijn vrienden en mijn familie. En ik hoopte via dit forum mss ideeën daarover te horen.
    Kijk, ik ben volwassen maar dat ik naar mijn vader en moeder niet vertel dat ik met die mannen date, lijkt me logisch. Ze zouden dat niet snappen en het zou ze verdriet doen. Maar ook als je neukt met een jongen van je eigen leeftijd dan vertel je dat volgens mij ook niet iedere keer aan je ouders. Maar wat vertel ik dan wel als ze weer eens aan me vragen of ik nog geen vriendje heb en of ik jongens eigenlijk wel leuk vind....
    En naar mijn vrienden zou ik wat opener kunnen zijn, maar dan weet je ook maar nooit of het uiteindelijk dan ook weer niet bekend wordt bij mensen die dat niet hoeven weten. En daarom zwijg ik tot nu. Maar wat vertel ik dan wel?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook sex met jongens en mannen van 18 tot pakweg 40 jaar, maar ben er nog nooit voor betaald. Toch fantaseer ik daar wel eens over, maar ben ook bang dat wanneer ik er voor betaald word, er vanalles geëist wordt. Daarom durf ik die stap nog niet zetten. Ik wil ook geen sugarbaby zijn, escort zou me eerder iets zeggen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21jaar; Ik ben nog nooit op een naaktstrand geweest. Maar ik snap wel wat je zegt en je hebt daarin ook gelijk. Maar voor mij is dat niet het belangrijkst. Jongens van mijn leeftijd die een paar keer in de week naar de sportschool gaan om een sixpack te krijgen en grote armspieren…. Ik moet daar niets van hebben. Voor mij is dat alleen maar een uiting van ‘de gemaakte wereld’. Maar jongens met een ingevallen borst en dunne armpjes prikkelen mij ook niet. Nee, ik heb voorkeur voor een echte man. Een man met levenservaring, die zich goed kleed en goed verzorgt. Een man die een onderhoudend gesprek kan voeren en beschaafd is in zijn spreken en gedrag. Een man die sterk is en die mij tegen zijn behaarde borst kan drukken, of mij in zijn sterke armen voorzichtig optilt… daar heb ik wat mee. Een man die mij het gevoel kan geven dat ik een prinses ben…. Dan smelt ik. Maar natuurlijk ben ik ook niet naïef; mannen van middelbare leeftijd die een profiel aanmaken op Tinder en contact zoeken met jongeren…. Ik weet ook wel waar die naar op zoek zijn. Maar voor mij speelt dat toch ook en zo vullen we elkaar dan aan. Het gaat er voor mij louter om dat ik het fijn heb. Ik zoek helemaal geen vaste relatie en ik ben daar bij de eerste ontmoeting of zelfs al op Tinder vanaf het begin heel eerlijk en duidelijk in.   De mannen met wie ik de laatste 2 jaar heb gedatet hebben veel kenmerken hetzelfde. Het waren geen mannen die op die leeftijd nog een marathon lopen en echt slank zijn zonder een grammetje vet. Dat zijn niet mijn types. Ze mogen van mij best een klein maatje meer hebben zonder gelijk obesitas te hebben. Het waren bedenk ik nu allemaal wel mensen uit de zakenwereld of vertegenwoordiging. Klaarblijkelijk trekken die mij aan. Afgelopen zomer bv. toen het zo warm was. Ik had een date met een soort van vertegenwoordiger die iedere week 2 dagen in mijn regio is en dan ook een (vast) hotelletje heeft. Hij kwam mij einde middag ophalen van de trein en hij vertelde dat hij die dag speciaal voor mij eerder was gestopt met werk. Nou, ik had ook wel in de gaten dat hij eerst nog naar zn hotel was gegaan om te douchen en een schoon hemd aan te trekken…. En dat vind ik dan zo lief. Iemand die zich goed verzorgd en moeite voor je doet. Maar bij de eerste afspraak wil ik ook nooit meer dan ergens wat drinken en samen praten. Ik wil zeker zijn dat die man mij kan bieden wat ik zoek. En is dat niet of twijfel ik, dan komt er geen 2e date. Maar zo vaak is dat nog niet voorgekomen.  

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Maar vijftigers beginnen - met alle respect hoor - toch stilaan tekenen van lichamelijk verval te tonen? Ik bedoel : kijk om je heen op het naaktstrand. Hun kont wordt breder, ze krijgen een buikje en vaak ook zwembandjes en een vetlaagje op hun pubis. Ongetwijfeld zijn ze betere minnaars dan een knul van 18 die het allemaal nog moet leren. Mijn vraag is : vind je een jong strak lichaam dan niet belangrijk?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje van 14; je hebt gelijk. Zo denk ik daar ook over. Als je je laat betalen ben je ook naar mijn mening een hoer. Maar het punt is dat ik me helemaal niet laat betalen. Ik wil daar helemaal niks voor hebben. Maar toch krijg ik zo af en toe wel eens wat, ook al vraag ik daar helemaal niet om. En dat is dan toch anders, denk ik. Ik voel me geen hoer en doe eigenlijk weinig anders dan meiden die bij het uitgaan regelmatig iemand oppikken van eigen leeftijd.
    Ja, jongen 19, ik heb ook wel eens nagedacht over escort. Maar ik denk toch niet dat dat iets voor mij zou zijn. Op de eerste plaats zoek ik de mannen nu zelf uit. Ik selecteer ze vanuit mn Tinder-contacten. En bij escort krijg je die vanuit het bureau doorverwezen. Dat geeft weer verplichtingen. Daarnaast lijkt het me omdat die mannen wel betalen (en ook niet weinig denk ik), dat ze daarom van alles van je willen en eisen. Maar ik wil natuurlijk nog altijd wel zelf bepalen wat ik doe. En wat ook speelt is dat bij escort de contacten vaak eenmalig zijn terwijl ik het juist fijn vind om een wat langere tijd iemand regelmatig te ontmoeten waardoor het fijn vertrouwd wordt. Maar bovenal wil ik gewoon helemaal niet betaald worden. Ik zou me daar niet lekker bij voelen.
    Maar mijn vriendinnen vragen natuurlijk wel eens waarom ik nog geen leuke jongen ben tegengekomen en vragen ook ofdat ik dan geen behoefte heb aan seks en hoe ik dat dan doe. En ook thuis speelt dat wel. En dan weet ik natuurlijk niks te zeggen. Nou kan ik voor de schijn wel met een jongen van mijn leeftijd iets beginnen, maar op dit moment heb ik daar eigenlijk helemaal geen behoefte aan. En ook lijkt het me niet eerlijk naar die jongen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je geld of cado's krijgt voor seks dan ben je een h.. sorry

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Tja, je klinkt en beschrijft jezelf als een vrouw die van seksuele aandacht houd, daar echt enórm van genieten kan. Als het je puur om seksuele aandacht gaat kún je natuurlijk verder tinderen, of een professionele escortdame worden. Dat geeft een kleine kans op aan de inkomsten 'verslaafd' raken, en een heel kleine kans op complicaties omdat een man je herkend. Het zal, tinderend of betaald als escort, in beide gevallen opwindend zijn en je veel ervaring geven.
    En die ervaring kun je gebruiken, inzetten zo je wilt, als je dan 'eindelijk' verliefd wordt op een jongen/man van meer je eigen leeftijd.
    Last zul je er niet gauw mee krijgen, de mannen die jou de seksuele aandacht geven die je zo begeert willen helemaal niet dat hun gedrag aan het licht komt. Je moet alleen beter niet bij een van die oudere mannen gaan werken, dan gaan zaken wel erg gauw door elkaar lopen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • vervolg;
    Maar hoe nu verder?
    Volgend jaar ga ik studeren. Waarschijnlijk naar een andere stad en misschien wel op kamers. Ik ben nu 18 en daarom mag ik mijn eigen beslissingen nemen en doen wat ik wil. Maar ik ben ook niet verliefd op die mannen ik wil met hen verder ook geen gewone relatie. Alleen de seks vind ik heerlijk en die momenten van samen zijn en die speciale aandacht. Op dit moment wil ik dat nog helemaal niet loslaten maar ik vraag me wel af hoe dat verder in mijn leven zal gaan. Natuurlijk vragen ze in mijn omgeving en bij mijn thuis ook wel eens of er nog geen vriendje is…

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten