Skip to content
8 reacties
394 weergaves

Beugel bh

Hoi hoi, misschien raar maar, ik heb altijd dat beugel bh's pijn doen op mn ribben. Is dat raar? Want je ziet bijna alleen maar beugel bh's in de winkels. Beugel bh's zijn over t algemeen wel mooier dus misschien kan ik er iets aan doen dat ze geen pijn doen? Ik heb ook al eens de beugels er uit gehaald haha. (Ik heb wel de goede maat trouwens)

16 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik heb daar geen last van. Ik draag alle soorten bh's maar heb nooit het gevoel gehad dat ze pijn doen ofzo. Ik weet ook niet wat je er tegen zou kunnen doen als het wel pijn doet. Ik denk aan watjes er onder zodat de beugel op een soort kussentje ligt. Maar als je dan je shirt uit doet is het wel zichtbaar ??.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • @m14 en @m15, hmm, raar, ik heb ook maar kleine maat maar bij mij doet t wel pijn. En jaa ik doe ook wel is niks maar soms vind ik t wel fijn om wat aan te hebben hahaha. Dank jullie wel x

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij doet het nooit pijn. Maar ik heb wel maar kleine borsten, misschien daarom

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Misschien kan je ook geen bh dragen. Want ik heb een vriendin die dat nooit een bh draagt ook bij het sporten niet. Als je het niet weet wist je het niet eens. En we hebben dezelfde cup. Ook haar zus draagt niks en zij heeft zeker cup D.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @M18 Yes, ben niet de enige hahaha, oke ik ga wel eens kijken naar een sport bh, dank je wel :) @J17 je hebt wel gelijk, misschien is het beter om het is op te laten meten in een goede winkel. Alleen het lijkt me zo ongemakkelijk enzo haha. Dankjewelllll

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga eens naar een goede lingerie winkel en laat daar de bh aanmeten. Dan gaat het niet alleen om de juiste maat maar ook het juiste model en merk.
    Dit is waarschijnlijk wel een keer wat duurder maar daarna kan je wel met die juiste info weer bij de goedkopere ketens kopen.
    Tijdens een familie weekend Londen ben ik met mijn vriendin meegewerkt naar Bravissimo. Daar werd ik tussen de mannen in een leeshoek geparkeerd terwijl zij de juiste bh kreeg aangemeten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook zwaar de pest aan beugel-BHs. Volgens mij zijn die door een man uitgevonden. Het is lastig om een BH zonder beugels te vinden, maar het lukt me meestal uiteindelijk wel, vaak gewoon bij zeeman. Probeer anders eens een sport-BH

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Draag je dan de juiste BH?

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten