Skip to content
4 reacties
404 weergaves

Heel dom?

Hey Ik wou graag mijn verhaal hier kwijt omdat ik bijna met niemand anders durf erover praten. Ik had namelijk iemand ontmoet op het internet die wat ouder was dan ik, via een game. Na wat samen te gamen hadden we elkaar toegevoegd op messenger. Ik vond dat hij een rare naam en achternaam had en ik vond het raar dat hij geen profielfoto’s had, maar dat boeide toen niet. Na een tijdje stuurden we niet meer naar elkaar, gewoon omdat we elkaar wat uit het oog verloren waren. Maar plots begon hij weer te sturen, hij zei dat hij alle moeite deed en ik niet om zelf eens een bericht te versturen. Dus, ik, die te braaf ben, deed de moeite om zelf eens te sturen. We stuurden iedere dag naar elkaar. Het was gezellig, hij maakte veel grapjes om me te doen lachen en ik kon over alles sturen naar hem, zelfs over persoonlijke problemen. Het was zoals hij me snapte op ieder gebied... Na een tijdje, hadden we allebei eens zin om af te spreken met elkaar, maar ik had al eens gevraagd of de naam op messenger wel zijn echte naam was. Daarop antwoorde hij kort, zonder iets meer te zeggen. Ook vroeg hij, of ik mn ID-kaart kon tonen of ik niet loog over mn leeftijd wanneer we elkaar voor de eerste keer zagen. Ook vroeg ik waarom hij geen foto kon sturen om te zien hoe hij eruit zag, maar die zei dat hij zijn eigen redenen had om zichzelf niet te tonen. Ik had het heel moeilijk om het te vragen aan mn ouders of ik toestemming had om eens af te spreken. Dus na veel stress te hebben, had ik eindelijk de moed gevonden om het mijn moeder te vragen. Zij vond het eerst ok, totdat ze vroeg waar hij woonde (veel te ver), wat zn naam was en zn leeftijd. Dus die afspraak ging niet door. Wanneer ik stuurde naar hem met het slechte nieuws, moest ik eerlijk zijn tegen hem, dus ik had gezegd dat hij misschien een verkrachter of een meisjeslokker kon zijn. Daarom werd hij heel kwaad op ik en omdat de afspraak niet doorging ook. Daarna stuurde ik dat ik beter gelogen had over de waarheid, maar dat maakte het nog erger... Ik wou graag ook mijn mening eens kwijt over hem waarom hij geen foto’s had, ... Maar ik heb gewoon gestuurd dat hij me met rust moest laten om het niet erger te maken. Daarna moest ik die gast blokkeren op messenger en via die game ook, van mn ouders. De volgende dagen en weken, voelde ik me slecht, ik had zelfs geen zin meer om te masturberen, endat deed ik normaal dagelijks. Mn ouders waren er voor mij, maar ik wou er niet over praten omdat ik me zo schaamde... Nu begin ik te beseffen dat dit heel dom was. Heeft dit nog iemand meegemaakt? Of wat denken jullie ervan? Ik weet niet ofdit past bij deze rubriek maar, ik wou mn verhaal gewoon hier eens delen omdat ik er nog een beetje me zit...

18 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • Als iemand zo geheimzinnig doet over zichzelf is de kans groot dat die persoon niet écht bestaat. Ik ben het eens met je ouders, hoe hard het ook klinkt. Maar misschien had je hem eerst kunnen zeggen dat je hem moest blokkeren als hij zijn identiteit niet gaf. Kop op, je vind wel iemand anders.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Iemand die nooit foto's stuurt is sws te wantrouwen. Maar iemand die wel foto's stuurt, is daarom nog niet oke. Iedereen kan een leuke foto downloaden en zeggen dat hij of zij het is. Gelukkig is er GIS. Google Image Search. Elke foto op het web heeft zijn DNA. Zoals : hoe oud is deze foto? waar en wanneer genomen? is de foto origineel of werd hij al een paar keer herbenoemd? op welke andere sites staat hij ook? Heel handig om fakers te ontmaskeren. Altijd GIS consulteren wanneer onbekenden foto's van zichzelf sturen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Goed daje toch je ouders verwittigd hebt en naar hen geluisterd hebt om niet stiekem af te spreken. Veel uit geleerd.
    Iemand die totaal geen fotos stuurt enzo, kan niet ok zijn.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is misschien niet slim geweest nee maar ik denk dat je dr van geleerd hebt en ne in het vervolg beter zal opletten het is sws goed dat je het je ouders gezegt hebt je hoeft je nergens voor te schamen iedereen maakt domme fouten en daar leren we van??

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten