Skip to content
18 reacties
2045 weergaves

Laarzen voor mannen?

Wat vinden meisjes ervan als jongens laarzen dragen? Omdat laarzen vaak gerelateerd worden met meisjes maar ik draag wel eens laarsjes. Van die laarsjes tot ongeveer halverwege je scheenbeen

16 jaar
6 jaren geleden

18 Reacties

  • Verwijfd en allesbehalve aantrekkelijk. Ik vermoed dat alleen homo's dit aantrekkelijk vinden. Hoge naaldhakken staan goed bij vrouwen en zorgen ervoor dat het vrouwenlichaam goed tot zijn recht komt. Voor mannen met een vrouwenlichaam heb ik geen enkele lichamelijke belangstelling.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb nieuwe laarzen met naaldhakken besteld. Deze zijn nog hoger dan die ik al had. Deze zijn nu 16 cm hoog (wel met 4 cm plateau hoor). Kunnen deze voor een jongen? Of vinden jullie dit te hoog? Ze zijn gewoon in maat 44 dus echt voor jongens bedoeld. Ze worden vandaag bezorgd en ik wil ze dan meteen aan naar buiten. Vinden jullie dat kunnen voor een jongen?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Meiden willen toch ook aandacht van mannen trekken met hun hoge naaldhakken? Of dragen jullie ze voor "jezelf", en omdat het zo lekker en confortabel loopt op hoge naaldhakken?.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom staat dit bij meidenvragen als je zelf om aandacht zoekt van andere mannen?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het gaat mij niet om het dragen van damesdingen. De haklaarzen die ik draag zijn in maat 44, dus gewoon voor mannen gemaakt. Het zij dus gewoon herenlaarzen met hoge naaldhakken. Het gaat er mij om er zo elegant en mooi sierlijk bij te lopen om zo de aandacht van mannen te krijgen. Meestal draag ik bij de laarzen gewoon een skinny jeans. Verder lak ik mijn nagels en draag make-up om er mooi verzorgt uit te zien. Ik wil er gewoon elegant en mooi uitzien, maar wil geen vrouw zijn.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • wil je ook meer dames dingen dragen buiten laarzen?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb de hoogte van de naaldhakken van mijn laarzen nog eens precies gemeten: 14, 5 centimeter hoog. Kan dat voor een jongen of vinden jullie dat te hoog?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag de laarzen met de hoge naaldhakken nu al regelmatig. Was in begin erg wennen en mijn voeten gaan er erg pijn van doen. Maar ik vind het zo mooi, elegant en sierlijk dat ik de pijn aan mijn voeten er voor over heb. Ik probeer nu mijn voeten met die laarzen om te vormen tot echte "damesvoetjes".

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J18 ik zou ze daar niet aandoen omdat het heel kut gaat zitten dat gaat echt veel pijn doen aan je voeten maar als je ergens anders heengaat waar je niet zoveel hoeft te lopen dan moet je dat lekker doen Suc6;)

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Gisteren heb ik mijn dameslaarzen met hoge naaldhakken aangehad naar het Kerstdiner met de familie. De familie zag me daar voor de eerste keer op hoge hakken. Ik kreeg hele negatieve reacties. Een tante die zelf pumps met zeer hoge naaldhakken droeg was nog het meest negatief (was dat omdat mijn hakken hoger waren dan die van haar?). Ondanks de vervelende reacties ben ik toch blij dat ik de dameslaarzen gedragen heb. Vandaag hebben we met de familie afgesproken om met zijn allen een dagje naar de Winterfair te gaan. Ik denk erover om weer mijn dameslaarzen aan te doen. Het zal alleen heel veel lopen zijn op de fair, dus ik zal het dan wel heel moeilijk op die hakken krijgen. En de opmerkingen van de mensen komen daar dan natuurlijk ook nog bij. Wat zal ik doen? De laarzen wel of niet dragen naar de Winterfair?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Met Kerst moet ik naar een groot familie-diner met veel mensen. Ik wil dan mijn dames-laarzen met hoge naaldhakken dragen. Dat is de eerste keer dat de familie mij op hoge naaldhakken ziet. Ik vind dat super-eng en zie er nu al tegenop, vooral vanwege de reacties. Maar ik vind het idee dat dan iedereen naar mijn laarzen met hoge naaldhakken zal kijken ook erg opwindend en spannend. Wat moet ik nu doen? Gaan voor veilig en gewone schoenen aandoen, of kiezen voor mijn genot en de dames-laarzen met hoge naaldhakken dragen??? Wie heeft advies.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • De laarzen die ik heb zijn gewoon maat 44. Op de webshop zag ik dat ze er zelfs zijn tot maat 46. Dit zijn herenmaten, dus de laarzen zijn voor mannen bedoeld. Ze willen dus toch echt dat jongens ook hoge naaldhakken gaan dragen anders zouden ze zulke laarzen toch niet maken in herenmaten?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • J18, ik vind dat als jij ze wil dragen je ze gewoon lekker moet dragen. Maar zulk soort laarzen (met hoge hakken) worden wel als vrouwelijk gezien. En dit is niet mijn mening, ik zou je niet judgen want als jij ze mooi vind moet je ze lekker dragen, maar veel anderen vinden dat wss wel.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Kunnen laarzen met hoge naaldhakken als jongen? Ze zijn wel gewoon maat 44 hoor. (Dus voor mannen bedoeld).

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ze zijn echt bedoeld voor jongens. Ik probeer er zo stoer mogelijk op te lopen. Wat heel moeilijk is op 14 cm naaldhakken.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Nogal nicherig

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben jongen en draag laarzen met hoge naaldhakken. Ze zien er uit hetzelfde uit als dameslaarzen maar worden gemaakt tot maat 46, ze zijn dus voor mannen bedoeld. Wat vinden jullie hiervan?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het wel leuk bij jongens.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten