Skip to content
9 reacties
637 weergaves

Hoe is het om op jongens te vallen?

Een vraag voor de meisjes of voor de jongens die op jongens vallen, ik ben eigenlijk best benieuwd hoe je een jongen leuk kan vinden (ik val op meisjes ;) maar hoe kun je nou een jongen leuk vinden? (Best wel een domme vraag maar ja ik ben best benieuwd)

14 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • @TS,
    ik vind het geen domme vraag, vind het eerder wel een grappige vraag. Ik moest er wel even over nadenken, want het is voor mij normaal om jongens leuk te vinden. Ik heb dat gevoel nooit voor een meisje gehad.
    Als een jongen me even aanraakt, zo met zijn hand op mn schouder ofzo, dan voel ik zijn hand echt en dan krijg ik het daar ook warm van en als die me dan ook nog eens aankijkt, dan smelt ik. Vooral als ie daar ook nog eens lief bij lacht en ja op dat moment denk ik ook echt dat hij dan speciaal naar mij lacht. Doet een meisje hetzelfde, dan denk ik, hou ff lekker je handen thuis en waar ben je mee bezig trut hahaha. Nou ja, misschien niet zo sterk, want ik ben best wel een aardige jongen met manieren, maar ik heb er totaal geen gevoel bij als een meisje dat doet. Ik heb geen hekel aan meisjes, zeker niet, maar het gevoel is gewoon anders.
    Jongens zijn gewoon de max voor mij. Kan er niets aan doen. Ik droom over jongens en wil bij ze zijn. Ik denk dat dat niet veel anders is voor jongens die op meisjes vallen en daar dan bij willen zijn. Ofc ben ik niet verliefd op alle jongens en wil ook zeker niet met alle jongens seksen ofzo. Maar sommige jongens maken echt een verliefd gevoel los bij mij. Het is lastig op te schrijven. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. Kan ik kijken of ik je er antwoord op kan geven.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val op jongens heb ook verkering al 2 jaar. Ben nog steeds verliefd op hem hij is 16

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • dus ik ben bi, val op jongens en meisjes (wel een sterke voorkeur voor meisjes) als ik op een jongen val is het wel anders dan een meisje maar niet het gevoel. als ik op een jongen val voel ik me minder lhbt en alsof ik eigenlijk gewoon hetero ben. het gevoel bij een jongen of bij een meisje is niet heel verschillend. behalve dus de gedachten die erbij komen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val op jongens, ik vind jongens spannender omdat ze een ander geslacht zijn.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens zijn leuk.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil gewoon graag bij hem zijn dan, of het per ongeluk aan raken. Niet penis haahahah, gewoon zn arm ofz.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat gebeurt gewoon. Ik weet het ook niet eigenlijk.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg vlinders in men buik, vaak krijg ik een spontaan mijn menstruatie ! Dat is wat ik krijgt, vaak kan ik ook niet van slapen als ik verliefd wordt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Op dezelfde manier waarop jij op meisjes valt.

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten