Skip to content
25 reacties
2263 weergaves

Het gedaan op vakantie en nu zwanger. Help!!

Ik kwam in Italië een bloedmooi Spaanse jongen tegen. Het was laatste dag van vakantie met mijn ouders daar. Hij heette Lorenzo is 18 jaar meer weet ik niet. Ik ging een stukje lopen op de boulevard de laatste uurtjes voordat de vliegtuig vertrok. Ik wou nog een ijsje eten hij werkte daar bij een ijssalon. Hij vond mij leuk ik hem helemaal. Half lang donkerbruin haar, groene ogen en een super lijf. Hij kwam bij mijn tafeltje zitten en vroeg of ik sex met hem wou. Ik droomde helemaal weg toen hij me een zoen vol op de mond gaf. Ik durfde eigenlijk niet want het was dan mijn eerste keer en mijn jonge leeftijd. Als ik 13 jaar zei dan liep ie weg weet ik zeker. Ik loog een beetje zei dat ik 16 jaar al ben. Ik was helemaal betoverd door zijn knappe looks. Hij zei in Engels dat er boven de ijssalon een kamer met bed was. Hij zei tegen de eigenaar dat ie een half uurtje pauze nu nam. Die man begreep hét direct. Opmerking you take that pretty girl upstairs you good macho fucker!! Ik denk dat hij dat wel meer met andere vrouwen of meisjes. Boven op het kamertje zei ie first time? Ik knikte zei ie virgins are the best . Hij vroeg of ik een condoom bij me had ik zei nee. Hij ging effe snel naar onder naar de eigenaar of hij condooms had. Die waren op en hij zei first time sex you are not gonna pregnant. Ik geloofde hem en hij was super goed in bed. Het deed ietjes pijn alleen de eerste minuut. Daarna was het zo lekker en hij ging best hard in me. Ik ervaarde een orgasme en daarna kwam hij in me klaar. Ik zei beetje boos why don't pull your dick out me when you came. Hij zei you do not told me do not worry. Ik deed mijn rokje en tshirt aan. Moest gauw terug want het vliegtuig vertrok over 4 uurtjes. Mijn moeder zei op de hotelkamer je ziet er wat bleekjes en zweterig uit gaat het wel? Ik zei oh er is niks met mij. Ik ging naar de wc en zag dat er in mijn slipje bloeddruppels waren en wat van sperma. Ik plaste het alles eruit en ging douchen. Mijn menstruatie bleef uit al 9 dagen. We hebben het gedaan rond dag 12 van mijn cyclus van 28 dagen. Wat nu doen? Durf niks aan mijn ouders te vertellen. Help xxx

13 jaar
6 jaren geleden

25 Reacties

  • Deze topic loopt wel lang, is er al kind geboren of iets anders? Broodje aap verhaal!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe is het nu met je, TS?

    Abortuspillen kopen via internet lijkt me risicovol: pillen van internet zijn niet altijd veilig. Je kunt het beste bij je huisarts terecht, denk ik.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Volgens mij kun je anoniem een abortuspil kopen via internet. Ook kan je nog naar de dokter en die heeft op jouw leeftijd al (volgens mij) zwijgplicht aan ouders en familie

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan mij het heel goed voorstellen wanneer je een bloedmooie Spaanse jongen tegen komt met half lang donkerbruin haar, groene ogen en een super lijf. Als zo'n jongen bij je aan een tafeltje komt zitten en vraagt of je seks met hem wilt. Ik zou als 13-jarige ook helemaal wegdromen als hij mij een zoen vol op de mond zou geven en de verleiding denk niet kunnen weerstaan. Het zal vast een hele mooie baby worden, maar
    moeder worden als je 13 of 14 bent is wel heel jong. Ben benieuwd hoe het nu verder met jou gegaan is?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe is het afgelopen?? Ik hoop dat je rust hebt kunnen vinden bij je ouders en voor jou goede beslissingen hebt genomen, wat deze dan ook maar mogen zijn!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Topic starter: trek je er niks van aan met de haat reacties Mijn vriendin werd op haar 16e bijna zwanger geraakt door een oude schoolgenoot Ze gingen het op de dames toilet doen Ze zat een zielige poppetje te tekenen met een betekenis en daarna werd het jongen geschorst van school Ze deed een zwangerschaps test en die was negatief (waarschijnlijk deden ze de anale geslachts gemeenschap) Dus de beste tip die ik aan je kan geven is dus om een zwangerschaps test te kopen en te testen om te zien of je ook echt b cc zwanger bent En hoe moeilijk het ook is vertel het ook aan je ouders want dat deed mijn vriendin ook!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • J 21, als je mijn verhaal goed gelezen hebt, staat in mijn verhaal.in overleg met ouders heeft mijn zus abortus gepleegd !!!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • om een abortus te doen op z'on jonge leeftijd heb je wel toestemming van de ouders nodig omdat je nog minder jarig bent

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo als in eerdere reacties werd gezegd, praat met je moeder en bezoek een dokter voor een juiste advies! En trek het je niets van die vervelende gasten aan! Mijn zus was ook het zelfde overgekomen, ze was wel 14 jaar en in overleg met de ouders heeft ze een abortus gepleegd !

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat je ook kan doen is eens contact opnemen met Awel dat is anoniem en privé

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hé meisje 13, ik snap wel dat het je verdrietig maakt als je je niet serieus genomen voelt. Maar ik beloof je dat je er niet alleen voor staat. Als je dit aan je ouders vertelt, dan weet ik zeker dat ze hun best zullen doen om je te helpen, ook als ze in het begin schrikken. Nogmaals veel sterkte!

    Beste andere reageerders die dit verhaal niet geloven: het probleem met internet is nou eenmaal dat je nooit weet of een bericht echt is of niet. Maar als iemand toch echt een probleem heeft, dan doe je die persoon alleen maar pijn door te reageren dat je hun verhaal niet gelooft. Ik denk zelf dat het dan toch beter is om standaard te reageren alsof het verhaal echt is, want dan weet je zeker dat je niemand kwetst.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Topic starter, ik heb het zelf alle verhalen gelezen, ik denk zelf niet terecht dat je hier hulp moet gaan zoeken. Mijn advies is, bespreek het met je ouders en ga dan een huisarts bezoeken. Ik ben zelf nog maagd en soms staa ik zelf voor schut als ik mijn vriendjes afwijst om geen sex te hebben, dan lopen die jongens weer weg, maar ja, mijn lichaam en als ik een ware kerel gevonden heb dan laat ik me pas gaan. Lieferd ik wens je veel succes!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben het meisje van 13 die zwanger is. Als ik sommige opmerkingen lees van fake dan ben ik super verdrietig nu. De wereld is zo slecht dan wil ik echt niet meer leven. Ik heb het toch fout gedaan met die jongen. Niemand begrijp me sta er alleen voor.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben volkomen met m22 eens , een J van 13 komt erg professioneel over, wat niet geloofwaardig is, en dat meid van 13? Tja fake verhaal en aandacht trekken!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het eerst met je oudrs bespreken voor je iets beslist. k weet je bent nog jong ijgenlijk is het een soort van aanranding. ik zou het echt bespreken. En zo den zwangerschaps test is niet altijd juist. Dus mischien is er panniek voor niks??

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Fake bericht op andere website? Wát ben jij jongen15 zo vals om een aanranding in bed voor te doen als nep?? Ze is zwanger ja en jiyw antwoord kan haar helemaal van slag raken. Denk na voordat je iets pijnlijks zeg. Meisje ga naar een abortuskliniek die halen de bevruchte eicel weg zonder dat je ouders iets weten erna. Geheimhouding plicht.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Fake bericht op andere site ook precies dezelfde gezien. Vraag om aandacht.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo.
    Wow wat een heftig verhaal.
    Laat het nu wel een test zijn voor later dat je met nie zo maar de best naar bed gaat.
    Ik vind het wel knap dat je het hier durft te vertellen.
    Het is wel beter dat je het tegen je ouders zegt ,oké ik begrijp wel dat je bang bent voor hun reactie.
    Maar ze komen het ziezo te weten het is beter dat ze dat van jou weten.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Kinderachtig opmerking jij VROUW 22 jaar. Jongen van 13 j is super goed sexueel voorgelicht . Weet dat ie een condoom moet aantrekken bij sex ook voor Soa's. Hij weet gewoon dat ie een vrouw kan bezwangeren met zijn zaad. Niks fout mee eerder verstandig.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • J13, je praat als een van 25 jaar oud!

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten