Skip to content
20 reacties
3532 weergaves

Voorkeur.

Wat is jullie voorkeur in de schaamstreek? Een kale, een verzorgd ''tuintje/voetbalveldje'' of een ''oerwoud''? En bij de meiden die net als ik een kale hebben, scheer je je, gebruik je een soort van wax, of doe je iets anders om hem kaal te houden? Ik heb mij in de schaamstreek laten laseren.

17 jaar
6 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik ben kaal en bijna iedereen van mijn volleybalteam is ook kaal. En de andere houden het bij. Thuis doet mijn zusje hetzelfde.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ik ben een meisje van 18 en ik schoor tot mn 12 alles weg,
    maar ik was dat gedoe zo zat door de erge pijn enzo dat ik besloot een half jaar mn schaamhaar terug te laten groeien. ik keek wel op hoe snel dat groeide zeg! al snel had ik voor een meisje van 12 1/2 echt al een volle bos. Mn bff en nog een paar meisjes in mn klas hadden ook al veel haar 'beneden'. ik vond het heel stoer bij me staan al dat haar en hoefde echt niet lang te denken hoor. Nu ik 18 ben laat ik al mn haar nog steeds zo als het is. zoals jij het 'oerwoud 'noemt is het nu bij mij. i vind het heel gewoon om een meisje te zijn dat een grote donkere bos met veel schaamhaar heeft, mn 'Oerwoud' bedekt ook heel mn vagina. Ach, ik schaam me echt niet hoor, en sommige vriendjes kijken wel even op als ze mijn vagina voor het 1st
    zien en sommige jongens die mij kaal beneden verwachten proberen soms dat kaal 'hoort ' bij meisjes. Maar ja, je vroeg andere meisjes hun vagina hebben, jij kaal, en ik heb
    gekozen voor veel schaamhaar, ik vind t prettig en mooi om een lekker behaarde vagina te hebben. en ik vind het onwijs opwindend om met mn vinger door al dat haar te strelen en kroelen als ik me vinger. hoor ik van meer meisjes die dat ook geil onwijs lekker vinden, maar ja, dan moet je wel een volle harige kut hebben hihi!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Zomer of winter ... ik scheer altijd ... lekker glad en kaal ...

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb maar ene keer een meisje in haar blootje gezien, die is 15 jaar. zij had alles weg geschoren en dat vind ik zo erg mooi omdat ze dan zo mooi zacht en glad is. Ik heb nog niet met haar gezien maar ik heb zelf een beetje schaamhaar en dat scheer ik weg omdat ik het zo lelijk vind. In de zomermaanden zijn we thuis in ons blootje en mama heeft ook alles weg gescheert, misschien daarom dat ik het ook het liefste kaal zie?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet niet goed wat te doen . Bij t douche bij de handbal zie ik bijna iedereen kaal geschoren is . Zag gisteren dat mijn moeder niet geschoren is . Heb oudere zus maar hebben niet zo'n goede band . Weet t niet wil wel kaal

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Is dat niet bijna altijd zo als 11-jarige ;-)

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Kaal

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou je daarvoor raar zijn? Het is toch jouw lichaam, en jij beslist toch wat je er mee doet? De ene heeft liever een oerwoud, de andere liever alles kaal, nog een ander heeft liever een streepje en nog een andere maakt er figuurtjes in. Dat is helemaal jouw keus!

    Mocht je het nu fluogeel, fluogroen en fluoblauw kleuren ... dat zou ik pas raar noemen ;-)

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @22. Bij dieplaseren ''dood je 99% van het leven'' in een haarzakje. Dus het haarzakje is niet helemaal dood maar heeft daarna jaren nodig om weer tot volle groei te komen. Blijf je een 25/30 jaar kaal voor er weer een keer een haartje gaat groeien. Ik was 14 en heb het laten doen in Spanje. Het laseren zelf voel je eigenlijk niet op een beetje gekriebel na. En daarna 24 uur echt uitkijken met vocht. Ik kan het iedereen (meid/boy) die een kale schaamstreek wil aanraden. En er zijn zelfs zorgverzekeringen (geen budgetpolissen) die het tot je 18de vergoeden uit de aanvullende polis. (o.a. achmea zilveren kruis vergoed 70%, dsw vergoed 80% en promovendus vergoed 100% van de kosten laserbehandeling, zelfs in Spanje en Turkije) In Nederland, in bepaalde universitaire ziekenhuizen is het ook mogelijk maar dan moet je een medische verklaring hebben. En anders kost het je bij o.a. het LUMC in Leiden en het EMC in Rotterdam rond de 1200 euro. En het laseren zelf duurt ongeveer 15/20 minuten.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Oke ben ik raar? Dat ik dus wel alles laat staan. Oerwoud zeg dan maar zoals je het noemt. Ik vind dit zelf het fijnste en mooiste bij mijzelf.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hello @v17
    Bedankt voor de uitleg! Ik dacht dat na het laseren er nevernooitniet t kleinste haartje er op zou komen. Blijkbaar is dit wel zo, maar pas na vele tientallen jaren. Goed om te weten!

    Ben zelf ook voorstander hoor van een kale vagina en dan lijkt laseren me wel een optie die meisjes overwegen. De meeste meisjes die ik ken scheren zich gewoon (jij bent de eerste die ik ken die over laseren spreekt) maar vinden het altijd zo een gedoe. Gevolg : als ze single zijn trimmen ze het wat of laten ze het groeien, pas als er een relatie is scheren ze alles opnieuw af.

    Hoe oud was het als je het laten laseren hebt? En hoe voelde dat (het laseren zelf)?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @22 jaar. Laseren en zeker dieplaseren wat ik heb laten doen, is vrij definitief. Over een paar tiental jaren gaat er wel weer haar groeien, maar dan ben ik rond de 45/50. Maar ik vind een kale vagina zelf heel mooi, daarom heb ik het gedaan.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Een woord: kaal

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Persoonlijk heb ik ook liever alles af, of toch op zn minst kort. Een oerwoud (zowel bij jongens als bij meisjes) ben ik niet zo voor : kan nogal vervelende geurtjes met zich mee brengen. Maar : vooral doen wat je zelf het liefste wilt of bespreken met je partner hé. Laseren lijkt me een goed idee, al vind ik (persoonlijk) dat 14 jaar wat te jong is. Wat als je morgen een leuk vriendje tegen komt die graag wat haar heeft? Laseren is vrij definitief, toch?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Lekker kaal en gewoon bijhouden ...mij niet gezien met een kokosmatjes

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendin had het vroeger kaal maar ze vindt scheren niet fijn en daarom is ze er ook mee gestopt. Ze doet er nu helemaal niks aan, ze laat alles staan.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Oerwoud heeft mijn voorkeur

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind alles wel leuk om te zien en heb het liefst een kutje met veel haar want daar kan je zo heerlijk met je vingers in kroelen als ik niets anders mag doen dan vingeren.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • 100% kaal alles kaal oké? ??

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • kaal!

    ik word verschrikkelijk geil van kale kutjes.
    haar er op vind ik niks

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten