Skip to content
8 reacties
2390 weergaves

Naakt gezien in zwemkotje

Hey... vandaag was ik gaan zwemmen maar toen ik me omklemde zag ik plots dat er een jongen onder men deur keek (hij zag me dus helemaal naakt) toen hij zag dat ik hem zag liep hij snel weg. Ik had hem niet goed gezien. Nadat ik me had omgekleed liep ik naar een redder en vertelde wat er was gebeurd. Maar omdat ik hem niet goed had gezien zou ik hem waarschijntje ook niet hebben kunnen aanduiden. Dus we hebben hem niet kunnen vinden. Nu is mijn vraag wat moet ik doen want als ik naar de politie ga en klacht indien, kunnen ze de camerabeelden bekijken en weten ze wie het is maar dan weten ze zijn naam nog niet. Dat moet ik doen ????

13 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Nee in de hokjes zijn er geen camera,s/verboden. en dat je het zegt tegen de redder is goed !! 

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Tsja, om heel eerlijk te zijn heb ik vroeger als kind ook weleens gegluurd in de kleedhokjes , uit nieuwsgierigheid. En nee, dat was zeker niet netjes van me , maar om voor zoiets naar de politie te stappen gaat wel wat ver. Mocht het weer eens voorkomen : dan inderdaad heel hard gillen en stampei maken. En mocht je er toch heel erg onder gebukt gaan , en er daarom werk van willen maken , dan kunnen camerabeelden van het zwembad een uitkomst zijn, ook al weet je dan de naam nog niet. Maar ik zou het gewoon verder laten rusten, Dat gezegd hebbende, het hangt natuurlijk ook af van de situatie. Als de jongen bijvoorbeeld aan het filmen was, of als het een of andere oude vieze man was die kickt van jonge naakte meisjes is het weer een ander verhaal. Sowieso zou je heel alert moeten zijn in een kleedhokje omdat iedereen tegenwoordig een smartphone heeft die kan filmen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat je het gewoon moet laten. Het was niet juist wat die jongen deed maar dit is nog geen aanleiding om naar de politie te stappen. Tenslotte is het ook niet zo enorm erg om naakt gezien te worden. Je kan het zelfs als een compliment opnemen: dat hij jou naakt wou zien betekent dat hij jou mooi vond.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zou even moeten overleggen met de manager(s) van het zwembad en je ouders hoe jullie dit samen aan gaan pakken. Het is belangrijk dat die jongen een tik op z'n vingers krijgt zodat hij dit nooit meer doet, maar afhankelijk van zijn leeftijd kan hij wel erg in de problemen komen zodra je aangifte doet bij de politie. Bespreek dit met je ouders en kijk dan wat je verder gaat doen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is geen Fake bericht kan gewoon

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is balen maar niks aan te doen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Vreemd... lijkt wel fake bericht

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien was het geen leuke ervaring maar gelijk naar de politie gaan omdat een jongen je naakt zag vind ik erg overdreven... Hij heeft je niet aangerand en ook geen fotos of videos gemaakt van je dus in feite is er niks aan de hand... Wat wil hij doen? Zn vriendjes vertellen wat hij gezien heeft? Laat maar gewoon gaan en als je nog een keer daar gaat zwemmen en hij doet het weer (kleine kans) dan schreeuw je gewoon de boel bij elkaar zodat iedereen weet wat hij deed. Dan gebeurt het volgende. 1. Hij schrikt zich half dood en zal het waarschijnlijk niet meer doen. 2. Mensen in de buurt zullen je helpen. Succes met alles.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten