Skip to content
15 reacties
1921 weergaves

Wildplassen/hurktoilet

Hoi meiden misschien een rare vraag ik ga deze zomer met mijn vriend op vakantie naar Frankrijk met de auto nu heb je in Frankrijk heel veel hurktoiletten zeggen heel veel mensen alleen heb ik een probleem ik zou niet weten hoe het moet en wildplassen heb ik ook nog nooit gedaan.
Hebben jullie hier ervaring mee of tips voor mij.
Ik hoor het graag!!

17 jaar
6 jaren geleden

15 Reacties

  • Zo erg als hierboven heb ik het nog nooit mee gemaakt maar onderweg pis ik altijd rechtstaand ik kak dan nog liever in mijn broek dan op (in het algemeen) smerige wc

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Nog een paar dingen over hurktoiletten. De vloer is er zo vies dat je je eigen wc-rol niet kan neerzetten. De handvaten links en rechts ontbreken vaak of ze zijn zo smerig dat je ze niet durft aanraken. De spoeling wordt ergens centraal geregeld, dat beslis je zelf niet. Dus je hurkt daar en plots spuit het systeem een lading strontwater tegen je broek en soms tegen je eigen kont (is mij overkomen). Vaak ontbreekt de deur want gesloopt door vandalen en zit je te kakken waar iedereen jou kan zien. Pure horror.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ook op vakantie geweest naar Frankrijk met mijn vriendin en wij zijn altijd alleen gestopt bij plekken waar een tankstation is en daar zijn ook gewone wc's. Niet altijd even schoon, maar in ieder geval geen hurktoiletten. Vroeger kwam je ze vaker tegen, vooral in Zuid-Frankrijk.

    Voor noodgevallen hebben we overigens altijd wel een rol wc-papier mee in de auto, zodat mijn vriendin zich kan afvegen, mocht het toch nodig zijn om naar een hurktoilet te gaan. Anders blijft het ook maar nat. Maar we proberen hurktoiletten altijd te vermijden.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is waar jongen22. Hoe meer naar het Zuiden hoe meer kans dat je 's nachts voor gesloten deuren staat. Uit angst voor overvallers. Die kunnen extreem driest te werk gaan. Kijk vooral uit voor jonge kerels op snelle motoren. Zie je die staan : plankgas en doorrijden naar de volgende halte. La douce France? Ja, maar niet altijd en overal.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Sommige boutiques sluiten tussen 22 uur en 6 uur en dan is er zelfs geen wc en is het waarschijnlijk even gevaarlijk als de aires

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Hurktoiletten zijn een schande voor Frankrijk. Ze zijn onvoorstelbaar vies en buitengewoon onpraktisch zowel voor meisjes als jongens (voor jongens dan vr een grote boodschap). Je staat letterlijk in de zeik en stront van honderden voor jou.. Het papier is altijd op of gestolen. Het doorspoelen gaat zo hevig dat andermans stront in je schoenen gespoten wordt. Je vind ze enkel nog op de zgn. "aires". Bovendien zijn aires gevaarlijke plekken om 's nachts te stoppen. Overvallers staan daar gewoon op jou te wachten. Ga naar een tankstation met een boutique. Daar hebben ze normale frisse toiletten en het is er veel veiliger.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Maar dat is het hem net als je het niet gewoon bent moet je het of wel oefenen of wel zorgen dat het geen kwaad kan dat je niet kan mikken

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • wildplassen doe je op je hurken net als op een hurkplee.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Die wc zijn echt vies je broek op de enkels zou ik dan echt niet doen hoor.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Of je probeert om staand te plassen met broek aan.
    Broek en onderbroek op je enkels billen naar voren en met een hand je vagina een beetje omhoog trekken en de straal sturen lukt mij best goed. En met je andere hand je broek naar achteren trekken zodat het laatste beetje er niet op komt. Wel belangrijk om een beetje te persen zodat je in een boogje plast. Zijn er nog meer meiden die dit zo doen?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoals jongen hierboven zegt jurk aan zonder slipje en gewoon op blote voeten de hele dag je voeten zijn er wel tegen bestemt mijn zus doet dat ook zo

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Of je trekt op de heen- en terugrit desnoods een jurkje/rokje aan met daaronder een slipje wat je makkelijk aan de kant kunt trekken of gewoon geen slipje. Rol WC-papier in je tas zodat je t kunt afvegen en je maakt het je op deze manier al een stuk makkelijker, lijkt mij.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • ja TS gewoon wat meisje14 zegt: oefenen onder de douche.   trek een broek aan waarbij je weet dat het lastig word om gehurkt te plassen (als het dan lukt, lukt het met elke broek).

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien moet je oefenen onder de douche. Als het dan fout gaat spoel je het zo weg.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben er ook niet heel goed in bij een hurktoilet et is daar ook vaak heel vies dan kan je beter gaan wildplassen ik doe dat zelf echt alleen als de nood heel hoog is anders rij ik wel naar een ander benzinestation met een normale en schone wc want die heb jes soms ook. Maar hoe je moet wildplassen is een kunst of je broek word nat of je schoenen je heb geen evenwicht. Kijk of je ergens op kan zitten en dan net met je poes over de rand dan kan je best normaal plassen dat doe ik vaak want hurken kan ik echt niet. Dus mensen die dat kunnen kom met jullie tips of zijn er nog meer manieren voor wildplassen.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten