Skip to content
16 reacties
2070 weergaves

Broertje van me vriend

Mijn vriend heeft mijn ontmaagd, nu vraagt hij of ik het leuk vind om zijn broertje van 14 jaar te ontmagden ? Mijn vriend zou er toe kijken hoe dat gaat! Ik weet niet of ik dat wel wil. Help please

16 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • Goed gedaan! Hij wilde je gebruiken en daar heb je je bij verweerd!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het niet wil moet je dat gwn eerlijk zeggen tegen hem en het dan niet doen zo simpel is het Veel succes

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @ TS:

    Dit is de enige juiste beslissing die je hebt kunnen maken.

    Hulde!

    Ik ben blij om te lezen dat je jezelf niet hebt laten gebruiken door je ex en zijn broertje.
    Ik volgde het berichtje al een tijdje en was bang dat als je het wel had gedaan dat je onderwerp van grootse verhalen op school zou worden en als "slet die makkelijk in bed te krijgen is" door het leven zou gaan.

    Ik ben trots op je!

    Groetjes R. xx

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • En nu expres sex hebben met zijn broertje nu het uit is lmao dan ben je pas savage :) delk dat je dan je punt wel duidelijk maakt

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier, laat het maar een les voor alle meiden zijn... laat jij je niet verleiden voor iets waar je straks een enorme spijt van kunt krijgen!!!uit mijn hart en met oprecht gesproken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Goed zo want na zijn broertje van wie wil hij het meer zien!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hello, ik ben de t’s, ik heb een tijdje over zitten pikeren en ben tot een besluit gekomen. Ik heb uitgemaakt met mijn vriend om juist uit die redenen dat ik me niet gebruikt wil worden! Ik heb het geen spijt van!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moet je niet verantwoorden als je het niet doet! Doe wat je zelf wilt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb je het Al gedaan, of niet. Zo ja hoe was het, zo niet, waarom niet? Ben benieuwd er naar.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hoeft het ook niet met hem uit te maken, je kunt gewoon tegen hem zeggen dat je geen seks wilt met zijn broertje omdat dat voor jou te ver gaat. Als hij een goede vriend is, hoort hij dat van je te respecteren; respecteert hij het niet, dan zou ik zelfs eens overdenken of je wel met hem verder wilt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo ik ben de t’s. Ik heb het nog niet gedaan en ik zit nog te twijvellen, hij is mijn eerste sex partner en om met hem uit die reden te uitmaken, vind ik nog steeds geen reden! Ben wel wanhopig.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje 14, als dat meisje van 16 neukt met dat joch in bijzijn van zijn broer/haar vriend, dat is dat niet vreemd gaan!ik zou dat niet willen,al zou om mijn broertje gaan laagstaande om een beste vriend. Meisje van 20, probeer het te vergeten dat je wel gedaan hebt en ga door met je leventje, meisje 18 ik ben volkomen met jouw eens, jij bepaalt wat je met je lichaam doet en niet je vriendje!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het zelf niet wilt, dan moet je het niet doen! Laat anderen je op het gebied van seks nooit dwingen tot dingen waar je je zelf niet goed bij voelt. Jij mag bepalen wat je met je lichaam doet.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou niet weten hoe ik me dat moet voorstellen? Ik heb geen ervaringen met sex maar ik denk dat ik wel gedaan zou hebben, die jonge is broertje van je vriend en als je vriend waar je van hou dat niet erg vindt, dan zou ik wel laten gaan! Eenmaal ontmaagd, doet er niets meer Uithof je met een of honderd jongens in bed ben geweest. Ik ben maagd maar als ik aan begin dan laat ik me steeds verder gaan.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Dus je vriend wil dat je vreemd gaat. Wat een rare vriend

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriend inmiddels mijn ex heeft ook bij mijn gedaan, maar dan met zijn beste vriend. Ik vond het spannend en leuk, zelf heeft hij ook enorm van genoten tijdens die neuk partij! Vlak daarna voelde ik me smerig en enorm gebruikt! Nu heb ik weer een vriendje en hij is super leuk en knap, maar heb er spijt van dat ik het gedaan heb nog steeds! Ik raad het je af, niet doen.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten