Skip to content
32 reacties
8841 weergaves

Ballen trappen

Ik heb de laatste maanden het gevoel dat ik vaak de drang heb om een jongen in zen zaakje te slaan, trappen, ... ik doe dit nu regelmatig bij men broertje en vrienden maar ik merk dat ze dit niet zo fijn vinden. Heeft iemand van jullie dit ook wel eens gehad ?

14 jaar
6 jaren geleden

32 Reacties

  • Niet doen joh Ik heb vroeger een operatie gehad waarbij mn bal eruit wert gehaald. Omdat iemand er in had geschopt en daardoor was hij gedraait en de bloedtoevoer gestopt. Hij was dus afgestorven en toen daardoor ook ontstoken en toen met een operatie eruit gehaald. Heb 2 weken niks kunnen doen en nog maanden last gehad. Het is gwn egoïstisch om jongens in de ballen te schoppen. Schoppen jongens jou vaak in je kut ofzo? Waarom zou je het wel bij jongens doen als zij het niet bij jouw doen. Ik kan zo boos hierover worden

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij een aanranding zou ik flink raak schoppen maar waarom zou je het voor de lol doen? Ze kunnen zelfs onvruchtbaar raken.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou een jongen nooit zonder reden in zijn ballen gaat trappen, tenzij er een bedreiging zou zijn tot een verkrachting .

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ooit in m'n ballen getrapt op school gewoon omdat ik een bal afweerde. Ik ben dan Buitenbewustzijn geraakt en had een zware lies breuk.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17 ik had het zelfde gedaan als meisje van 16, ik snap het wel dat het pijn doet, maar dat is tijdelijk. Een aangerande meisje heeft gevolgen voor de rest van haar leven! Dat is een grotere pijn.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat moest je bij mij niet proberen. Is veel te pijnlijk hoor.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb het ook eens gedaan, puur uit zelfverdediging , anders was ik aangerand.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @Meisje 14, mij mag je opzich wel trappen, idk of ik het heel lang volhoud maar proberen kan altijd. 

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind ook dat ze dat niet meer zo op TV en in films zouden moeten laten zien. Meiden zien vaak niks anders meer dan mannen die in hun ballen geschopt worden. En iedereen dan maar lachen...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Lijkt mij alles behalve fijn....

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS. Er zijn mannen die het fijn vinde om in hun ballen getrapt te worden. Misschien moet je zien dat je met zo iemand in contact komt. Dus ik zou zeggen laat je broertje met rust, of hij moet het ook prettig vinden.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi meisje van 14. NATUURLIJK VINDEN ZE DAT NIET LEUK!!! Wat een ongelovelijke debiel ben jij zeg. Alleen maar om het te doen en dan ook nog eens vragen of anderen dat ook hebben gehad.... zou jij en leuk vinden als jongens je dagelijks in je tieten komen knijpen. En in je kut schoppen want ja dat doet ook bij meiden pijn.  Bah. Wat ben jij erg. Stop onmiddelijk met ballen schoppen en slaan. De enige situatie wanneer je dat mag doen is als je zekf in gevaarbent. Niet voor de lol!!!!!!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Er bestaat nochtans een verdedigingstechniek tegen ( geleerd voor witte gordel karate ). Je springt achteruit, terwijl je de handen over elkaar gekruist voor het onderlichaam houdt. De voet van degene die schopt wordt dan geblokkeerd tussen de gekruiste handen. En nu ... oefenen maar, jongens !

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Vrouwen mogen onze ballen en lul alleen zachtjes behandelen, tijdens sex :-)) Daar dienen die voor, niet om in te trappen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vraag me nog altijd af of ze het ook echt zou gedaan hebben, me in mijn ballen schoppen maar ik heb haar niet durven uitdagen hoor. Echt lief kun je dat gedrag niet echt noemen natuurlijk..

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • De pijn die je als man lijdt door een knietje of een trap in je ballen is ondraaglijk en vreselijk. Het ergste wat er is.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Een man in zijn edele delen schoppen is echt laag. Een ex van me dreigde daar soms mee als ze haar zin niet kreeg en ik had daar zo'n hekel aan!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Sorry dat ik dit zeg maar ik vind dit heel onrespectvol tegenover jongens... Ik hoop dat je ze niet hard trapt of schopt in hun kruis want ooit heeft een jongen van mijn school een voetbal in zn kruis gekregen en moest er zelfs bijna van overgeven omdat hij zoveel pijn had... Ik plaats dit bericht niet om je af te blaffen ofzo maar ik wil gewoon zeggen dat je moet opletten als je dit doet. Ookal is die jongen die je trapt vervelend...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wtf zeg! Het is toch normaal dat jongens achter meiden aanzitten!? Wat willen jullie dan? Dat we helemaal niet meer naar jullie omkijken? Willen jullie dan ook nog pepperspray en een taser om ons op afstand te houden?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Zijn er dan echt zoveel mannen die hun handen niet kunnen thuishouden?

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten