Skip to content
21 reacties
2827 weergaves

Vriendje heeft laag libido

Ik zit dus met het probleem dat ik een vrij hoog libido heb en dus gewoon veel zin heb in seks en mijn vriendje dus niet, maar ik heb daar dus wel moeite mee. Ik wil het liefst elke dag seks en we neuken nu hooguit een keer per week.
Maar als hij dan niet wil ( niet na een dag hoor maar na 3-4 dagen soms en na een week vooral) dan word ik altijd zo boos en ik weet echt niet wat ik hier aan moet doen. Ik wil niet dat onze relatie hierdoor uitraakt...
En zelf vind ik het ook gewoon irritant dat ik zoveel behoefte heb daaraan.
We zijn nu ook al een jaar samen. Het was in het begin geen probleem maar het is nu al enkele maanden dat hij steeds minder seks wil.. We hebben hier ook vaak ruzie door en hij zegt ook soms dat hij vindt dat ik seksverslaafd ben, maar volgens mij is dat toch nog iets extremer seks verslaafd zijn. Is er iemand die tips heeft zodat ik niet zo snel boos word, of om hem meer zin te laten krijgen ofzo? Een keer per dag seks is toch niet heel gek?
Boos is ook sterk uitgedrukt, ik ben vooral teleurgestelt enzo..

17 jaar
6 jaren geleden

21 Reacties

  • Denk ook eens na over mogelijke stress situaties, het moeten van seks, de vrouwen emancipatie die soms de mannen voorbij zijn gestreefd en dan erg dominant kunnen over komen, drankgebruik, roken, tja zoveel dingen eigenlijk die het libido kunnen beïnvloeden in deze jachtige en hoge eisen stellende maatschappij. Niet echt bevorderlijk voor je erectie, waar dan ook weer faalangst uit kan voortvloeien..... Praten met elkaar en lief blijven voor elkaar is wat mij betreft een noodzaak en is ook een stukje eigen ervaring.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jezus, wat een idiote antwoorden. Als een meisje een laag libido heeft, waarom zou een jongen dat niet kunnen hebben? Als een jongen een hoog libido heeft, waarom zou een meisje dat niet kunnen hebben?

    Als ik naar mezelf kijk hangt veel af van de periode. Tijdens de examens bvb is het een stuk minder door de stress, tijdens de zomermaanden en op vakantie dan weer een pak meer.

    Wilt hij enkel 1x per week neuken, of wilt bij maar eens per week sex hebben (dus het hele plaatje, voorspel, naspel, ...)? Voor hetzelfde geld voelt hij zich net onzeker bij jou en moet er eens goed gepraat worden. Of misschien bepaalde spanningen in jullie relatie (bvb het feit dat jij net altijd sex wilt en hij minder vaak)?

    Neem vooral de tijd om eens te praten met hem op een rustig, relaxed moment. In tegenstelling tot wat anderen hier beweren is dit perfect normaal en moet je vriend niet persé homo zijn om een minder hoog libido te hebben. Dat is gewoon pure machopraat...

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Verdomme wat een oermentaliteit hier zeg... 100% van de jonge jongens zou 24/7 moeten willen neuken? Doe effe normaal... natuurlijk zitten er bij die het niet zo interessant vinden of niet zo vaak kunnen. J22; heb je ook wetenschappelijk bewijs om te onderbouwen dat je stelling klopt want zonder is het sowieso klare lulkoek en heb sowieso het vermoeden dat het überhaupt al lulkoek is...

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is niet normaal. Wat anderen ook zeggen. Het is tegen de natuur in. Een man zou zo vaak mogelijk horen te willen. Dat is een natuurlijke eigenschap, zo blijft de mensheid bestaan. Zeker bij jongere mannen, zou het libido gewoon hoog moeten zijn.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan 3 x op een halve dag sex hebben en klaarkomen. Zoveel mogelijk is wat de meeste jongens (en veel meisjes trouwens) willen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Is jouw vriendje geen homo? Gezonde jongens willen altijd sex.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk eerder dat hij zich niet genoeg sexueel tot jou aangetrokken voelt. Anders zou hij er wel meer zin in hebben. Misschien iets meer sexy kleden..

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Mannen met een laag libido? Zelf nog niet vaak tegengekomen. Heeft ie zijn ballen dan nog wel?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Of wil hij je de dagen 'tussendoor' wel beffen? Zou ik al kunnen mee leven ;-)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat denk je van een vibrator om tussendoor te gebruiken? Kan je ook mee klaarkomen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. Als mijn vriendje klaarkomt heeft hij best veel sperma. Meer dan andere vriendjes die ik heb gehad. Ik geloof hem ook dat hij gewoon weinig behoefte heeft in seks. Hij vindt een keer per week echt genoeg. Maar dan is de seks ook prima en hij geniet er dan ook van. Voor mij is dat alleen niet genoeg,
    ik vind elke drie dagen wel een beetje het minimum en het lijkt er niet op dat hij vaker wil. Ik wil hem niet kwijt, maar dit werkt ook niet. Wat kan ik doen? Een open relatie bespreken, er mee leren leven, of hem toch dumpen?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Wel, als hij soms veel sperma spuit en dan ineens erg weinig, moet dat toch ergens gebleven zijn... Weet niet precies hoe snel dat word bijgemaakt maar toch...

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • M20; zoals met rukken? Tevens hebben sommige jongens van nature weinig zaad en kan de hoeveelheid afhangen van de tijd die de daad duurt of de mate van opgewonden zijn. Of probeer je te suggereren dat bij weinig zaad je vriend hoe dan ook een overspelige gluiperd is?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Als hij klaarkomt heeft hij dan veel sperma? Als het erg weinig is bestaat de kans toch wel dat hij zijn zaad ergens anders loost..

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het toch niet normaal dat een jongen van 17 of 18 amper 1 x per week sex wil. Dan is er vlgs mij toch een probleem in de relatie of vindt hij bv. zijn vriendin niet aantrekkelijk genoeg op lichamelijk gebied...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • M19; Bedankt dat je in het doorgeslagen gelijkheids/gelijkwaardigheidsdebat nog kan erkennen wat daadwerkelijke gelijkheid/gelijkwaardigheid is.

    Goed met jullie vriendjes praten over waar het probleem ligt. Waarom willen zij zo weinig seks? Waar ligt het ‘probleem’? Van daaruit probleem oplossend te werk gaan.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • 'Iedere gezonde jongen' is een heel nare generalisatie. Je kunt onmogelijk het libido van iedere gezonde jongen ter wereld hebben gecontroleerd, en waarschijnlijk niet eens een groep jongens die groot genoeg is om dit soort algemene stellingen uit af te leiden.

    Als ik deze thread zo lees, vraag ik me af hoe het zou zijn als de rollen omgedraaid waren: als de topicstarter een jongen was die kwaad was op zijn vriendin omdat ze maar één keer per week seks wilde. Volgens mij zouden mensen die vriendin dan helemaal niet raar vinden. Waarom vindt men het dan wel zo vreemd als een jongen niet iedere dag seks wil? Ik vind het in alle eerlijkheid niet oké om van deze jongen te verwachten dat hij tegen zijn wil meer seks zal hebben, want seks tegen je wil is nooit in orde, en dat geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Een verdachtmaking dat deze jongens dan wel ergens anders aan hun trekken zullen komen vind ik al helemaal onterecht.

    Nogmaals: de oplossing van dit probleem ligt niet in dwang, maar in communicatie, eerlijkheid en begrip tegenover elkaar. Zo kun je compromissen sluiten en zoeken naar een oplossing, niet door kwaad te worden of mensen onterecht verdacht te maken, zoals de poster boven mij doet.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Inderdaad, elke gezonde jongen heeft een hoog libido. Als die gasten dan zo weinig interesse lijken te hebben in seks zou ik toch eens proberen na te gaan of ze niet ergens anders aan hun trekken komen...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Een jongen met een laag libido, geloof je het zelf ? Dan zal ik 'zijn' geslachtsdeel maar beter inspecteren ;)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel herkenbaar. Het probleem bij mijn vriendje is ook zijn libido.
    Mijn vriendje zegt dat hij niet zo veel behoefte heeft aan sex, 1 keer in de week is voor hem voldoende.
    Ik zelf heb behoefte aan veel vaker, of tenminste 1 keer per week goede sex.
    Want goede sex kan ik het niet noemen, mijn vriendje komt snel klaar en aan mijn orgasme word niet gedacht. Neuken is vaak korter dan 10 min, alleen erop, even snel zijn zaad in me lozen en klaar.
    Vingeren doet hij zelden en orale bevrediging bij mij wilt hij niet.
    Alleen als hij bijvoorbeeld alcohol heeft gedronken dan kan hij het wat langer volhouden en doen we meerdere standjes, maar dat gebeurt niet vaak.
    Ik heb er ook al met hem over gesproken, maar volgens mij heeft dat juist het tegenovergestelde effect, want het lijkt wel alsof hij nu nog minder initiatief neemt.
    Terwijl ik toch zelf ook regelmatig laat blijken dat ik wel zin heb, maar dan is mijn vriendje of moe of word er niet echt op gereageerd.
    Ik word hier best wel gefrustreerd van.

    Weet iemand wat ik moet doen?

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten