Skip to content
73 reacties
10267 weergaves

Pantys dragen

Ik vraag me af, wat vinden meiden dat jongens een panty dragen? Mijn vriend doet het zelf en sterker nog, ik vind het wel leuk. Hij heeft altijd pantys gedragen en in vroege begin van onze relatie, heeft hij dat gezegd tegen me! Ik vindt het wel mooi staan bij hem. Groetjes

20 jaar
6 jaren geleden

73 Reacties

  • Hallo allemaal, Ik heb vandaag voor het eerst een panty gekocht, een zwarte van oroblue 80 den, mooie en fijne zachte stof lijkt me heerlijk zitten, Ik ga hem vanavond testen om te kijken hoe die zit hij lijkt me heerlijk zitten.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Dragen jullie daar dan lingerie onder of gewoon ondergoed?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo iedereen, ik draag al maillots/pantys sinds ik een jaar of 8 was, ik nam ze altijd uit mn moeders of zus hun kledingkast en naarmate ik ouder werd kwam het ook een fetish voor mij ?? ik ben gwn een normale jonge man die goed in het leven staat enzo dus ik zou zeggen aan iedere jongen/man die eens een panty willen proberen: DOE HET! ?????? PS: respect voor alle meisjes en vrouwen voor jullie positieve reacties!!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Nu ik lees deze berichten, ben ik erg aangenaam verrast, verast dat ik niet de einige jongen ben die pantys erg mooi vindt en ik draag pantys erg graag.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Doe ik al paar jaar aan eers met voetbal leging aangehad , nu pantie en zit lekker en merk je niet als een leging . Somige van ons elftal dragen nu dit ook . Doe nu ook naar school aan wel onder een broek zit super!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij Bijenkorf heb ik oroblu pantys gekocht all collors van 50 den, bruine en een blauwe, , ze zijn ook lekker zacht om te dragen, verder wil ik eens een van wolford neon panty gaan kopen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag ook al jaren panty's. Eerst kocht ik ze met zweet op mijn voorhoofd bij de Hema. Nu al heel lang laat ik mij gewoon adviseren bij de meeste beenmode zaken. Je zal er verbaast zijn maar je wordt als jongen/man heel serieus genomen en vragen je wat je precies zoekt en je wordt goed geholpen door iedereen. Laatste keer moest ik wel lachen ik stond bij een stelling van zogenaamde mousse panty's. Dat zijn dikkere panty's voor oude dames. De verkoopster zei die moet je niet hebben dat is niks voor jou. En adiviseerde mij een 15 den lichtglansende panty van oroblu te nemen. Dus jongens hier laat je gewoon adviseren daar dat is in het begin misschien wat eng. Maar ze helpen je heel goed en doen echt niet raar. Tip! laat zien dat je ook een panty aan hebt dan wordt het voor de verkoopster nog makkelijker om je te helpen.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 23 jaar mee eens draag liever een rokje of jurk met een passende panty en laarzen er onder .... Ik heb een hekel aan broeken rokje zit fijner maar nu gaat de thermo legging of panty er onder

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijk om meisjeskleding te dragen. alleen durf ik dat niet op straat, ben bang voor de reactie van andere. maar thuis draag ik gewoon van alles. Ik voel mij er prettiger in en meer mijzelf. Ik ben gewoon een hetro jongen. Ik vind alle soorten dames kleding veel lekkerder en prettiger zitten dan jongens kleding.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje 16 ja dat vraag ik me ook af ! Het moet toch kunnen in 2018 ! Anders om geen probleem .... Maar als wij dames kleding kleding dragen groot ophef

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Vind zo mooi om pantys te dragen, ik zou een jongen nooit vreemd uitmaken met een panty aan!vraag me af, waarom zo veel ophef daar over? Leef je leven en wees gelukkig!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Sinds mijn 13, heb ik regelmatig vriendinnen, sommige meiden doen het wel een panty aan sommige weer niet. Mijn ex vriendinnen met pantys vond ik altijd mooier en leuker dan die die niet droegen! Echter werd ik altijd opgewonden door de meiden met pantys aan en nu nog, nu heb ik een vriendin iets meer dan een jaar en bij haar thuis zag ik een enorme grote lade die vol met zowel nieuwe als gedragen pantys zaten, ze zag me er naar kijken en zei kis een paar uit voor je zelf! Nu dragen we samen pantys en in de openbaar ook.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ze ooit eens stiekem aan gedaan van me moeder vond het wel fijn zitten de panty maar poos niet gedaan later verkering gekregen met een meid die het ook droeg zelf niet toegegeven later ging het uit Door haar ben ik het weer gaan dragen voelde zo fijn toen het haar wel verteld omdat we altijd nog contact hadden ze vond het me wel staan later moest ik nieuwe panty hebben haar gevraagd had ze paar pakken gekocht zwart , huidskleur , en bruine had ze extra pakken gekocht op haar kosten maar panty jaa zijn echt super fijn en zacht gevoel

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag panty's soms gewoon als ondergoed, dat zit wel lekker.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Een panty is een voornaamste dames kleiding stuk, een panty draag je op je benen en voelt erg zacht en fijn aan, maar er zijn ook jongens en mannen die graag een pantys dragen! Er zijn verschillende soorten pantys, de dunne van af 5 denier en lopen tot 100 en meer den! Maar ook in verschillende kleuren, de populeerste kleuren zijn huids en zwart, je hebt ze in verschillende patronen , een rib panty vis net en ga zo maar door! Er zijn ook holdups ( zelf klevende panty aan de bovenkant van je benen.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Sorry, dit is misschien een enorm idiote vraag maar wat is een panty?

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben erg blij dat ik de panties weer draagt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ze ook veel aan daar onders heb ik vaak een gozer of slip en soms lekkere string aan waar je pik lekker op ze plaats blijf maar ik draaf het vaak in de winter lekker onder je spijkerbroek

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dragen jullie een slip onder die panty, of gelijk pik en ballen in de (rekbare) panty? Ik wil het zeker ook eens gaan proberen in elk geval

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag al jaren lang een panty zit gewoon fijn draag dan ook wel rokjes er op vind ik fijner als een spijkerbroek heb zelfs hakken en laarzen die ik dan wel aan doe als ik even naar buiten moet

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten