Skip to content
18 reacties
6834 weergaves

Hoe voelen ballen?

Als je bij een jongen aan zijn ballen voelt wat voel je dan eigenlijk?

14 jaar
6 jaren geleden

18 Reacties

  • Ballen zijn ongeveer net zo groot als druiven. Als je twee druiven in een plastic zakje stopt met daarin wat handzeep of afwasmiddel. Dat lijkt nog het meest op hoe een balzak voelt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook nogal wat jongens geknuffeld en ben er heel intiem mee geweest maar ik zou niet durven zeggen dat meiden het niet goed kunnen en dat jongens meer gevoel daarvoor hebben.

    Sommigen wel, anderen niet. Maar dat is bij de meisjes ook zo volgens mijn ervaring.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • meiden weten niet hoe ballen vast t pakken , altijd te hard geen gevoel, jongens kunnen dat beter met gevoel, zuigen bal per bal, meiden niet , willen altijd het harde en kijken hoe ver ze kunnen gaan in het knijpen erin

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je eraan komt dan bewegen ze inderdaad in de balzak.

    En je kan ze ook laten bewegen zonder eraan te komen: er is zo een gevoelig plekje op de binnenkant van het bovenste deel van je dij waar je kan strelen en dan wordt de bal aan die kant een beetje naar boven getrokken. Superfijn gevoel is dat.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Is het normaal dat je ze voelt bewegen als je eraan zit?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendje wordt enorm geil als ik aan z'n ballen zit :-))

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • kijk maar uit.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Zachtjes knijpen kan best hoor

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • je moet inderdaad heel voorzichtig zijn met de duiveneieren ze zijn nogal gevoelig.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • T.S.: een balzak voelt heel zacht aan, zeker als het warm is en de ballen meer ruimte hebben voelt het lekker fijn om mee te spelen maar wees wel voorzichtig want onze ballen zijn heel gevoelig, dus lekker zachtjes door je vingers laten rollen en je voelt dan ook prima wat voor vorm ze hebben en hoe groot ze zijn (gem. duivenei).

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ballen zijn vrij hard. Het is ook een fabeltje dat ze zouden knappen als je er in knijpt of zo omdat ze vast zijn en dus niet hol.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • wie stelt hier de vraag , de ballen, de eiers zijn heel gevoelig en voor in de zak zit ook die zaadleider die ook gevoelig is, de zak trekt naar mate de warmte , bvb in bad of ook bij het klaarkomen trekken de ballen naar je lichaam, : een voetbal in je kruis is heel pijnlijk, ballen verschillen per man

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je voelt veel meer in de balzak dan alleen de ballen. Op de bal zit de bijbal, dat voel je als een uitstulping op de bal. Ook de zaadleiders die daaruit komen kan je voelen. Alles is heel gevoelig dus voorzichtig aan. Je voelt alles alleen goed als de balzak helemaal slap is. De huid is dan dun en soepel. Maar de zak kan ook hard, dik en stug zijn, bijvoorbeeld als het koud is. Je voelt dan veel minder goed wat er in zit.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn ballen zijn zo groot als een kers, stevig en ermee spelen is heerlijk. mijn balzak is nog heelmaal zonder haar en superglad en ik hoop dat dat ook zo blijft.    

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, mijn eieren zijn wel vrij groot maar mijn pik is maar middelmaat. Meeste meiden vinden je lul veel interessanter dan je ballen hoor...

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Oei, mijn ballen zijn echt niet zo groot als een kiwi.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Onze ballen zelf zijn vrij hard, beetje te vergelijken met kiwi's, ook de grootte. Ze zitten heel los in hun zakje, daar kun je goed mee spelen. Een jongen vindt het wel fijn dat je met z'n ballen speelt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is echt heel zacht je kan de balzak echt helemaal uitrekken enzo het doet helemaal geen pijn je kan ook keihard knijpen tussen het vel zelf. Maar de ballen zelf doen echt pijn als je daar in knijpt haha

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten