Skip to content
32 reacties
2588 weergaves

Misbruik gemaakt van situatie ?

Met kerstavond had ik bij mijn nichtje een feestje met nog 8 meiden en
3 jongens. Na een tijdje waren de jongens helemaal dronken en hadden een pilletje genomen . Ze deden daarna hun kleren uit en stonden in hun blote billen en piemel met alleen een kerstmuts op. Ik heb nog nooit zo gelachen. Ik ben toen met een van die jongens gaan dansen. Mijn vraag is nu, heb ik misbruik gemaakt van de situatie ? Achteraf heb ik er een beetje spijt van .

15 jaar
6 jaren geleden

32 Reacties

  • Ja

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bedoeld dus te zeggen dat het naar sperma begon te ruiken?!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik moet het heel netjes zeggen want anders word het niet geplaatst. Het rook naar opgewonden jongens ( snap je ? ) netjes gezegd toch ?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je zegt dat het begon te stinken. Waar stonk het naar dan ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook pas mijn broer met een vriend gezien die totaal de weg kwijt waren. Die vriend logeerde bij ons. Mijn moeder was een weekend weg. Eerst schrok ik maar daarna heb ik ze gewoon maar laten gaan. Keihard de muziek aan en maar dansen en ook in hun blootje. Na een tijdje begin het wel een beetje te stinken. Maar ik vond het niet erg. Heb niks gezegd ook niet tegen hun.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn broertje is 14 en kwam ook helemaal van de kaart thuis. Mijn moeder was niet thuis dus toen heb ik hem onder de douche gezet, dat hielp niet. Hij had een enorme stijve en daar schrok ik een beetje van, ook hij kon er niet vanaf blijven. Ik vond het niet leuk om te zien en vond het zelfs een beetje smerig.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ze staan met recht voor lul die mannetjes. Ach laat ze ze zijn nog jong. Wel erg jong trouwens. Als ik dit zo lees zitten ze in de brugklas of klas 2.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zie ze regelmatig op feesten. Jonge ventjes die geen controle hebben over hun drank en pilletjes gebruik. Je ziet de gekste dingen. Sommige ventjes schat ik 13 of 14 jaar. Maar ach laat ze ze komen er vanzelf achter als ze voor lul staan bij de meisjes.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Gisteren ook een paar ventjes gezien die helemaal los gingen. We hebben wel geweldig gelachen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb met verbazing sommige reacties gelezen. Het gaat hier om ventjes van 15 jaar die elkaar ophitsen, zgn haantjesgedrag en stoer willen doen. Ze drinken teveel en nemen een pilletje. Hierdoor zijn ze zichzelf niet meer, gaan in hun blootje dansen en is hun piemeltje stijf. Bovendien zitten ze aan hun piemel. Dat je dan als meisje van 15 een beetje opgewonden raakt en het andere geslacht wat beter wil bekijken en voelen snap ik dan wel. Het pleit voor het meisje dat ze achteraf spijt heeft van haar gedrag. Ik zou adviseren om met de jongens te praten en in ieder geval de foto’s die gemaakt zijn te verwijderen van je mobiel. Ik denk dat de jongens straks als ze weer bij je nichtje in de klas zitten zich doodschamen en dat is op zich al erg genoeg. Praat met ze dat zulk gedrag eigenlijk niet kan en het probleem lijkt mij opgelost. Fijne avond verder.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • M22; daarom probeerde ik ook te achterhalen in hoeverre de jongens nog handelsbekwaam waren. Je hebt namelijk de fase van zodanig aangeschoten zijn dat je je grenzen verlegt en het zodanig stomdronken zijn dat je niet meer wat je doet. Wat M15 tot nu toe beschrijft lijkt het laatste het geval te zijn. Ik denk dan ook dat M15 terecht vermoedt dat ze te ver is gegaan.

    Maargoed, wat is te ver gaan? Hier is het enkel wat gefriemel. Echte serieuze seksuele handelingen zouden problematischer zijn geweest. Ook al heb je wel gelijk (M22) dat als de geslachten waren omgekeerd dat M15 zou worden uitgejoeld voor psychopatische verkrachter. Goed dat je laat zien dat het om exact hetzelfde gaat en je het net zo zwaar kunt opnemen en door laten draaien zoals je zelf wilt.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij deze ventjes was het wel duidelijk zichtbaar dat ze er zin in hadden toch ? Als ik alle verhalen lees. Ik zou mij niet schuldig voelen denk ik.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is inderdaad van de zotte. Als een jongen het bij een meisje zou doen dan is de wereld te klein en moet hij bij wijze van spreke naar een psychiater en is het een verkrachter. Dit wordt blijkbaar wel normaal gevonden. Onder het mom van......ach jongens vinden het toch allemaal lekker en willen alleen maar sex. Te belachelijk voor woorden.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ze zitten bij mijn nichtje in de klas dus 15

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Het gaat er niet zo zeer over of hij het in dit geval nou leuk vond of niet. Het gaat erom dat niet iedereen die keuze kan maken als ze onder invloed zijn. En dat 'Ja maar hij/zij vond het ook leuk' vergroot het risico dat zoiets gebeurd bij mensen die het misschien helemaal niet zouden willen al waren ze niet onder invloed.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat ik een beetje mis in dit hele verhaal is.....” hoe oud waren die jongens eigenlijk “ dat maakt nogal verschil vind ik. Kan jij dat zeggen meisje 15

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Lijkt mij ook dat hij het wilde. Hij stond niet voor niets in zijn blote piemel toch, en als ik het goed begrijp stond hij nog stijf ook. Zou er geen problemen mee hebben.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • En meisje #20, als je nou allemaal wat teveel gedronken hebt en geil bent? Ik vind het dan best lekker als een jongen aan me zit en ik dan ook aan hem. Is dat zo verkeerd dan? Wat is het grote verschil met de de situatie hier? Hij wilde het toch ook?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het best opmerkelijk hoeveel mensen hier oké mee zijn. Alleen omdat het nu dan om jongens gaat wil niet zeggen dat je iemand's geslachtsdelen aan mag raken wanneer ze onder invloed van alcohol/drugs zijn. Niemand zou het toch zeker goedkeuren wanneer een jongen aan de borsten/geslachtsdelen van een dronken meisje zit? Dan zal waarschijnlijk niemand zeggen 'Het is niet erg, want zij vond het ook leuk.'

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou denk ik niet van ze kunnen afblijven. Heb het ook wel eens gezien maar was toen met vriendinnen, toen durfde ik niet.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten