Skip to content
25 reacties
9098 weergaves

Wat vinden meiden van panty's bij jongens

Ik draag zelf draag regelmatig panty's onder een korte broek of skinny jeans.Meestal zwart of huidskleur rond de 15 denier. Mijn vriendin koopt ze zelfs voor mij. Wat vinden jullie er nu van en zou jullie vriend ook panty"s mogen dragen?

20 jaar
7 jaren geleden

25 Reacties

  • Het is niet echt heel gebruikelijk voor een jongen om een panty te dragen en daarom kan het door sommige mensen vreemd worden gevonden. Maar wanneer jij het fijn vindt om te dragen en dat is het belangrijkste, dan is dat prima.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dat iedereen mag dragen wat ie zelf wil, ben groot geworden met ouders in die fase van, dont wory be happy! Zijn eigenlijk mensen van de periode van peace! Ik zou erg vinden dat andere mensen andermans gevoelens niet waarderen en respecteren. Ik draag geen panties maar als er een bekende of een vriend er me zou aankomen , ik zou hem niet uitlachen en of vernederen, eerder zou ik deze persoon aanmoedigen om verder te gaan met zijn hobby of fetisj! Laat mensen blij en gelukkig zijn leven want deze is veel te kort.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Een panty is erg lekker om er mee te lopen, mijn ouders en mijn zus weten dat ik graag een panty aan heb, is mijn fetisj, ik draag van die glanzende in de zwarte kleuren 40 den

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn broertje met koud weer draagt ook een mayoo en soms neemt hij een panty van mijn , hij draagt het thuis openlijk en ik weet niet beter dan dat hij altijd heeft gedragen!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerder ben ik een man, maar ja. Ik ben ook dol op pantys, begon op mijn vroege tiener jaartjes, toen ik 12-13 was, droeg ik een maillotvoor de kouw, daarna deed ik eentje van men vriendin aan,bedoel een panty, ik was er meteen gek op. Gek genoeg, ben ik nog steeds met dat ene bizondere meisje, ben met haar van af mijn 15-de levens jaar! Ik draag pantys in haar bij zijn,ze wist het meteen,wij wonen sinds een jaar of 2 samen,er is geen dag voorbij gegaan dat ik niet met een panty aan heb gestaan! Ik ben er dol op,mijn meisje is er ook weg van, wij dragen ze samen en er is elke dag een geweldige ervaring .

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Persreis zo zie ik het ook meisje van 19

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik niet maar dat heb ik al uitgelegd

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo, meisje 14 jaar, een jongen hoeft niet perse een homo te zijn om een penty te willen dragen. Mijn vriend draagt eentje, uit die reden, hij vindt het lekker en spannend om in een pentie te zijn! Een jongen uit mijn klas van vorig jaar, hij heeft tegen mijn openlijk gezegd dat hij er opgewonden van raakt ik heb er een paar van mijn meegegeven, hij is ook op meisjes uit! Ik vindt het gewoon leuk om mijn vriend er mee te zien lopen en zo op de bank hangen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Het valt mij op dat jongens die op jongens vallen panty's dragen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag al heel lang panty's maar alleen als het herfst / winter is en ik draag ook malliots maar dat doe ik dan gewoon onder een lange broek 'ik vind dat zo heerlijk als je dan buiten bent geweest en je komt thuis en dan doe je dan je broek uit en dan gewoon met je.Panty / malliot in huis rond lopen . Ik val gewoon op meisjes en ik heb het eerst probeert met lange onderbroeken en thermo onderbroeken maar ik ben eerlijk ik vind panty's en malliots beter zitten dan thermo onderbroeken .ik draag meestal zwarte panty's en malliots en met de panty's heb ik meestal zo rond de 80 denier en 100 denier zwart .maar ik vind dat jongens ook panty's kunnen dragen of malliots kijk als jonge draag je ja geen (rok) maar dat draag je dan gewoon onder je langebroek ..

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb gisteren een panty gekocht, en voor het eerst aangehad. Ik moet eerlijk zijn dat die dingen wel lekker zijn en vandaag heb ik ze weer aan! Ik heb gedaan van uit nieuwsgierigheid van alle verhalen die ik hier soms lees, ik vind als een jongen wel een aanrader! Binnenkort wil ik me in verdiepen om meerdere soorten en merken er van te kopen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Sinds kort mag ik ook een echte panty van mijn moeder dragen, hiervoor alleen een maillots of sokken, ik vind panties wel leuk om te dragen. Ik zou niet grappig vinden dat jongens dat ook doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou zelf ook wel eens een panty aan willen, lijkt me heerlijk

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn buurjongen speelt vaak een zwartepiet, en ik zie hem regelmatig ook in zijn panty thuis zitten, ook als iemand aanbelt, dan doet hij zijn deur open in zijn pantys. Uit mijn slaap kamer raam zie ik hem in zijn tuin zitten en dan heeft hij een paarse soms een blauwe panty in zijn tuin aan, ik heb hem eens gevraagd over pantys dragen, hij zegt dat ie ze gewoon lekker vindt en dat het bij zijn leven hoort!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • zijn voor meisjes

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag sinds mijn 14 jaar een panty, mijn moeder heeft mijn betrapt tijdens het dragen van mijn zus, ze kocht voor mijn. Mijn moeder, zus, vriendin en een goede vriend weten dat ik pantys dragen lekker vind en dat doe ik in hun bijzijn! Ik vindt het wel dat jongens een pantys mogen dragen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Het zou leuk zijn, maar een panty staat ook niet bij elke meisje leuk, maar ik denk dat het zou moeten kunnen ook bij jongens.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het maar stom staan.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit een jongen in pantys gezien, ik draag ze erg graag, maar ik zou niet erg vinden als mijn vriend/ bekende er mee zou lopen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook wel eens dat soort dingen van mijn zus aangedaan, net als een badpak.

    Nu doe ik af en toe eens eens iets aan van mijn vriendin: een badpak, een strakke jeans of nep leren broek en plas er dan in voordat ik er mee onder de douche ga staan.

    Ze weet het en vind het niet erg omdat we er over gesproken hebben.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten