Skip to content
7 reacties
1235 weergaves

Stinkende Vagina

Heyy Meiden, Even een raar vraagje Ik heb nu sinds een tijdje dat er stinkend slijmerig spul uit mijn vagina komt. Het is het ongeveer 1 weekje per maand heel erg, en daartussen een beetje en dan heb ik mijn week weer. Dan heb ik het overigens niet, als ik ongesteld ben.. Hebben jullie dit ook? Gaat het uit zichzelf voorbij? Groetjes Anoniem.

13 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Dat is heel normaal het is alleen niet goed als het heel donker van kleur is

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • ik was mij kut niet met zeep enkel met water of spoel ze met water, niets er in doen wat goed ruikt, van mij ruikt die niet behalve bij ongesteld zijn anders dan normaal maar dit is normaal.  

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoii, Ja dit is super normaal dit kan beteken dat je ongesteld word. (Ook als je ongesteld bent geweest) wel een tip als je dit weer hebt maak het schoon want als het op droogt stink het maak je geen zorgen bijna elk meisje heeft het. Veel suc6

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat heet vaginale afscheiding. Het is compleet normaal, elke vrouw heeft daar last van. Zo maakt de vagina zichzelf schoon. En was inderdaad alleen je vagina met water.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb geleerd op school dat een meisje haar vagina niet met zeep wast maar met water

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het tegen je moeder zeggen want misschien heb je een infectie of zo.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Die geur is iets waar meer vrouwen last van hebben en kan verschillende oorzaken hebben. Als je er last van blijft houden, zou ik er even mee naar de huisarts gaan: die kan waarschijnlijk wel bepalen waar het door komt en hoe je ervan af kunt komen.

    Was je je vagina met zeep? Het is namelijk het beste om dat alleen met water te doen, omdat zeep ervoor zorgt dat je vagina minder zuur wordt, terwijl die juist zuur moet zijn. Daar kan die geur soms vandaan komen, maar dat hoeft niet.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten