Skip to content
17 reacties
1841 weergaves

Onzeker over mijn nieuw ondergoed

Hoi     Onlangs kocht ik ondergoed omdat ik het eigenlijk wel mooi vind en me er echt wel goed bij voel. Maar ik voel me langs de andere kant ook wel een beetje onzeker mocht een jongen mijn ondergoed te zien krijgen. Wat vinden jullie? Is het mooi? Is het ergens te jongensachtig? Moet ik veranderen? Wat raden jullie mij aan?     Het ziet er zo uit:   http://img2.en.china.cn/0/2_991_32906_381_492.jpg     https://cdnc.lystit.com/photos/1274-2016/03/19/calvin-klein-black-underwear-steel-microfiber-boyshort-product-0-714527693-normal.jpeg

20 jaar
7 jaren geleden

17 Reacties

  • Calvin

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • 1. Het gaat om je persoonlijkheid 2. Hoe sexy het is licht aan hoe jij je gedraagt en wat je doet 3. Als je een mooie kont hebt zou het prima moeten zijn 4. Een string of andere sexy lingerie is leuker maar dit is niet afstotelijk ofzo. Het is misschien niet het meest opwindende maar het zou mij in ieder geval niet veel schelen, en als je vriend van je houd maakt het hem ook zeer weinig uit.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @ meisje 20: ik denk dat smaken verschillen. Ik vind bv. setjes met kant helemaal niks, al zijn er heel veel jongens die dat supersexy vinden. En jongen van 18 houdt dus blijkbaar van andere dingen.

    Dat zal overigens niet betekenen dat als een jongen eenmaal zo ver is dat je alleen nog maar in ondergoed bent, hij ineens op jou zal afknappen vanwege je ondergoed. Dus maak je niet te druk.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • @topicstarter: afstotend niet, maak je daar geen zorgen over. Maar ik zou toch graag mijn vriendin in iets anders zien. Minder "gewoontjes"

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ikzelf draag ook Calvin Klein en vind ze geweldig, wou dat ik er meer had.
    Dus zo gek is het niet.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 18, waarom vind je het niet sexy?
    Daar voelde ik me dus onzeker over, dat het een vriendje zou afstoten?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Vind het niet echt sexy

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het er erg mooi uitzien. En je moet dragen wat jij zelf prettig vind.

    Geniet ervan.
    Liefs, J.xx

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Mooi toch! Als jij je er fijn in voelt zul je ook zelfverzekerdheid uitstralen!

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, TS hier.
    Wat een leuke reacties, ik voel mij al wat beter op mijn gemak. Straks heb ik alleen maar zo'n ondergoed want het zit werkelijk echt fantastisch!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi meisje 20 jaar

    het ziet er echt super leuk uit als jij me vriendin was vindt ik dit echt mooiste om te zien voor mij hoef geen string te zijn als jij maar bij goed voel en je moet je niets van aan trekken wat andere zeggen

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dit wel mooi.
    Tegenwoordig zie je veel dames (tussen 18 en 30) met zo'n Calvin Klein ondergoed met zo'n dunne band. Die heeft een brede band maar ik vind het wel tof :D

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Aan jongen van 18: dat verschilt ook heel erg per meisje. Bij sommigen staat dat inderdaad mooier, bij anderen niet. Mijn vriendin heeft een harige poes en als zij een string draagt komt het haar aan de zijkanten er bij langs. Dan is zoiets als dit toch een stuk mooier en netter.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Om eerlijk te zijn vind ik een string of een slipje wel mooier. Maar draag vooral wat je zelf wilt. Dit is mijn mening :)

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Absoluut niet jongensachtig maar heel mooi! Mijn vriendin draagt bijna alleen maar zulke shorts omdat ze heel fijn zitten en alles zo mooi bedekken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Bedankt, tot voor kort droeg ik altijd Pieces en Bjorn Borg maar op mijn 20ste vind ik dat wat 'kinderachtig' te vinden. Wil wat volwassener nu maar ik voel me nu meer onzeker :(

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Mankeert niks aan.

    is supersexy!

    Voel je hierin niet onzeker meisje, het zal je heel goed staan

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten