Skip to content
27 reacties
15047 weergaves

Famillie naakt zien

Heyy, ik zag dit op het jongens forum staat en ik vroeg me af hoe andere meiden dit ervaren. Zien jullie je famillie: ouders/broers/zusssn vaak naakt? Ik namelijk niet zoveel alleen mijn moeder soms. Dus ik vroeg me af hoe het zat bij andere meiden

14 jaar
7 jaren geleden

27 Reacties

  • Wij gingen altijd naar naturisten campings dus heel lang was naakt heel normaal. Pas sinds de puberteit is dat veranderd vooral vanwege mijn zussen die hun eigen badkamertijd eisem. Maar dat is meer voor pa en ma, want ik wordt bijna nooit weggestuurd als ik toevallig even kom buurten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen van 22: we hadden altijd een slot op de badkamerdeur maar sinds we 1 jaar geleden zijn verhuist zit er geen slot op de deur. hij staarde weleens naar mij maar sinds die keer dat ik zag dat zijn piemel begon te groeien toen hij naar mij aan het kijken was ben ik begonnen met mijn hand ervoor te houden.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje van 15, waarom hou jij je handen voor je geslachtsdelen als je vader je naakt ziet? Doet hij dat ook? Dan kun je beter niet naakt lopen want dat is dan alleen maar lastig. Ik zie overigens het punt niet dat je vader je naakt zou zien. Waarschijnlijk zie jij hem wel in volle glorie en daar is ook helemaal niks mis mee. Het is zoals de NFN zegt 'blootgewoon' en zeker niet iets om je voor te schamen!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • M15 Het hebben van een stijve en harde tepels hoeft niet perse met opgewonden gevoelens te maken. Ik bedoel, hij zit echt niet de hele tijd met een stijve. Weet je, soms komt het voor dat je familie lid ook een beste maatje voor het leven is. En dat is echt niet sexueels. Ook als we aangekleed zijn, hebben we plezier. De vraag was ook, zie je weleens familie leden bloot? En het antwoord is, ja. Altijd al gedaan. Ik heb ook ergens gelezen, dat het goed is voor zelfvertrouwen. Wie is het daarmee eens?

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • M13
    Het was maar een vraag, maar het betekend wel dat jullie opgewonden worden van elkaar lijkt mij. Ik heb weleens ergens gelezen dat broer en zus wat met elkaar doen. En ik vind dat eigenlijk niet kunnen. Leuk dat jullie dan gewoon plezier hebben in bad en vast ook wel als jullie aangkleed zijn.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, hij krijgt vaak een stijve als we in bad zitten, wat ik normaal vind. Ik heb ook ten slotte ook harde tepels. We hebben een groot zitbad dus we zitten niet met ons benen in de nek. We zitten in bad voor de gezelligheid en niet voor wat anders.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • M13
    Zijn jullie daar niet een beetje te oud voor? Of zitten jullie expres samen in bad voor wat anders? Ik bedoel dat jullie allebei pubers zijn en dat jullie lichamen zich ontwikkelen. Ik neem aan dat je broertje vast wel eens een stijve krijgt.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broertje van 12 en ik delen samen een slaapkamer, dus we zien elkaar vaak bloot. Ook zitten we samen in bad.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons is de badkamerdeur nooit op slot. Dus mijn vader ziet mij ook soms naakt meer als ik de deur hoor hou ik wel mijn handen ervoor. Ik zie Mijn vader soms ook naakt de badkamer in lopen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga vaak met mijn zus en moeder naar de sauna. Is normaal dat ik een stijve krijg.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Moeder en zusje zijn gisteren naar de sauna geweest voor het eerst.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik deel kamer met mijn boertje, en wij zien elkaar vaak bloot. Soms plaag ik hem ook, door mijn hand erover heen te halen om hem een stijve te bezorgen. Mijn moeder zit er niet mee.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn zus zag mij vroeger wel eens naakt en ik haar maar nu niet meer sinds ze met een vriendin van haar (die ik wel leuk vond) in de badkamer is gekomen toen ik daar helemaal naakt stond. Toen haar vriendin m'n piemel zag (Die toen heel klein was) moest ze erg lachen en nu nog altijd als ze me ziet.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn oudste zus plaagt mij er ook mee als ik een stijve krijg en gaat er soms met d'r hand overheen waardoor ik soms kreun en ze moet dan hard lachen. M'n moeder vindt het ook niet erg en zegt dat ik er als een echte volwassen man uit zie.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broer, die plaag ik weleens om hem een stijve te bezorgen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie mijn broertje van 12 zo vaak naakt in de badkamer, en hij mij.
    Maar hij heeft dan geen stijve hoor.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • mijn zusje, dan krijg ik vaak een harde, dan moet ze lachen

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn zussen plagen mij ook zodat ik een stijve piemel krijg.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij zijn ook naturist maar als mijn 2 jongere zusjes me in de badkamer naakt zien willen ze wel eens plagen waardoor ik een stijve piemel krijg. Ze hebben daar altijd veel lol in en vinden het prachtig. m'n moeder laat ze begaan. Dat hoort bij het leven zegt ze.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn tweelingszusje en mijn vriendinnetje

    11 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten