Skip to content
19 reacties
1852 weergaves

Geen borsten

Hey. Ik ben een meisje van 13 en ik heb nog geen borsten. Ik vindt het echt niet leuk want ik wil ook gewoon een strak tshirt aan kunnen doen. Ik voel me daardoor erg onzeker en ben dan bang als ik dan een boy leuk vind hij me afwijst ik heb letterlijk niks ik ben helemaal plat. Help me xx

13 jaar
7 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik zou liever geen borsten hebben :/

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik baal er soms van dat mijn borsten naar mijn idee wat groot zijn , dat kan heel naar zijn. Een jongen in mijn klas blijkt het erg mooi te vinden en rijt tegen me aan ( getsie ) was ik nu maar plat geweest xD En soms durf ik gewoon strakke shirts aan te doen en recht op te lopen maar in de klas niet.. Ik weet het niet precies waarom , ik kijk nog niet op of om als er iemand schreeuwt en als ze aan me zitten schop ik ze gewoon meteen want ik vind dat prive. Maar dit ligt mij toch erg gevoellig

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Geduld! Komt nog wel!    

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Snap de onzekerheid wel, maar uiteindelijk maakt het niets uit.

    Je hebt ook kans dat je plots over een paar jaar cup C hebt.

    Ik als jongen of man eigenlijk he :P vind kleinere borsten juist mooier, andere mannen vinden grotere weer leuker en zo heeft iedereen wel een mening.

    Dus wat ik wil zeggen is dat het niet echt wat uitmaakt en nu denk je er negatief over maar dat is echt gewoon "tiener onzekerheid" of hoe je dat ook wil noemen, komt allemaal goed!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi Topicstarter.
    Je tijd komt nog wel.
    Zoals hierboven al word gezegd als je nu al grote tieten zou hebben gaan ze al heel vroeg hangen en daar wort geen enkel meisje blij van want daar vallen geen jongens op.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ken ook zo iemand. Ik ben daar verliefd op ook al is ze een jaar jonger dan mij maar dat boeit me niet, zij niet op mij helaas. Maar ik bedoel dat jij je geen zorgen over moet maken. Er zijn jongens zoals mij die daar niet naar kijken

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • he ik vind meisjes die plat zijn juist mooi en ja ik vind rondere meisjes ook mooi maar ik vind het echt lelijk als ze te rond zijn, doe gewoon net als earth-chan: ik ben niet plat.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Kleine tietjes of kleine penis, maakt echt niet uit! Gewoon lief zijn voor elkaar.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 15 en ik heb nog steeds aa :(

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook geen borsten. Alleen grote tepels. Heb net een hele kleine a cup. Hoef geen bh te dragen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @ meisje 18 we noemen het niet "dikke tetten" maar fikse knikkerd.... @topicstarter. Dit is mij dan maar ik vind plat niet heel erg, vooral bij kortere meiden vind ik het niet erg maar juist mooi. Ja natuurlijk is het wel leuk om toch wat te zien maar ik hoef echt niet van die joekels. Ik vind het het mooist een beetje cup B of grote A's. En jongens kijken echt niet alleen maar naar tieten hoor het gezicht is altijd het belangrijkst

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Die borsten gaan nog wel komen, dat is soms pas rond 15 of 16 jaar. Als je nu al volwassen borsten zou hebben, dan hangen ze al slap tegen dat je 18 bent.

    Er zijn natuurlijk jongens die kicken op dikke tetten, zoals zij het noemen. Maar er zijn ook veel jongens die kleine borsten mooier vinden.

    En daarbij, een jongen die alleen een meisje kiest om haar borsten, is een idioot. Dat gaat gegarandeerd fout, want dat heeft immers niets met haar karakter en haar persoonlijkheid te maken. Je moet iemand kiezen waar je je goed bij voelt, met goed karakter, en waar je goed mee kan praten over vanalles. Iemand die ongeveer even slim is en met hobbies en een kultuur die ook bij jou past, maakt niet uit welke, als je je er maar goed bij voelt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ol vind kleine borstjes erg mooi. ik hou van een kleine a cup , ik vind dat opwindend. en kleine borstjes staan mooi rechtop , grote borsten hangen vaak !!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat jouw borsten nog wel groeien. Die van mij zijn helaas nooit echt gaan groeien. Ik heb een hele kleine a cup...wel grote tepels. Ik hoef dan ook geen bh te dragen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet te veel van aantrekken. Ik heb ook maar een kleine pik... Size does not matter. Zeker geen sokken of zo in steken, hahaha!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • koop een bh en doe er sokken in of iets anders

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Begrijpelijk dat je onzeker bent als je vriendinnen wel al borsten hebben. Je bent pas 13, en dat is een beetje een rotleeftijd. De ene is dan al helemaal ontwikkeld, en de ander is nog plat en heeft misschien ook nog geen schaamhaar. Maar ik sluit me aan bij de voorgangers, het het komt vanzelf goed. Als een jongen jou niet wil omdat je geen borsten hebt is hij je niet waard. Voor hem 10 anderen die wel willen.     Ook als je uiteindelijk geen grote borsten hebt na je puberteit is er niets aan de hand. Ik vind kleine borsten juist mooier dan van die hele grote, en ik ben zeker niet de enige.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou niet een meisje afwijzen omdat ze geen borsten heeft. 

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Je borsten komen echt nog wel je bent er gewoon iets later bij dan andere. Als je een vriend krijgt en hij houd van je dan maakt het hem echt niks uit of je nu wel of geen borsten hebt.

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten