Skip to content
5 reacties
2251 weergaves

naakt door waarheid en doen

Jammer genoeg geen grap. Afgelopen weekend had ik met 4 meisjes van mijn klas afgesproken. We speelden het spel durven of doen. En één van de meisjes vroeg me dat ik me zou aftrekken voor hun. Ik dacht dat het een grap was maar ze meende het. Ik blufte en zij dat ik het alleen zou doen als ze alle 4 topless gingen. Ik dacht dat ze niet gingen doen maar voor ik het wist stonden ze alle 4 topless voor mij. Ik heb me toen moeten aftrekken toen ze topless naar mij keken. Heb ik hen nu misbruikt? Want voel me er niet goed bij. En ben bang dat ze het gaan door vertellen. Wat moet ik nu doen?

15 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • hier toppicstarter. thx voor jullie reactie. Gisteren waren we terug samen en hebben we het erover gepraat. De meisjes hadden het blijkbaar, wel geil gevonden.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Geen sprake van misbruik hier. Tenzij je ze echt hebt opgedrongen, maar zoals je al zei blufte je en waren die meiden best wel geïnteresseerd waardoor ze het shirtje uittrokken. Geen zorgen maken, als ze nog een keer doen durven of waarheid willen doen weet je hoe laat het is. ;p

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het geen misbruik, maar als je toch in die richting denkt zou ik eerder zeggen dat jij "misbruikt" bent. Het is maar een spelletje, ik zou zeggen: geen probleem. Misschien schaam je je er achteraf voor, dat gebeurt wel vaker als er iets met seks of bloot is: als je een beetje opgewonden bent doe je makkelijker dingen die je niet zou doen als je niet (een beetje) opgewonden bent.
    Wat moet je nu doen? Je kan ze vertellen dat het achteraf toch niet zo leuk voor je was, je stelt je dan wel kwetsbaar op en soms valt dat niet goed. Je kan het ook helemaal achter je laten, gebeurd is gebeurd. Het beste is om op je gevoel af te gaan en als je er nog niet uit bent kan je het b.v. met een goede vriend bespreken. Maak het niet groter dan het is....

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Maak je niet druk. Er is geen sprake van misbruik, het gaat om leeftijdsgenoten en jij hebt jezelf niet opgedrongen.
    En ja het zal best doorverteld kunnen worden want zoiets maken die meiden ook niet dagelijks mee.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jij hebt hun niet misbruikt. Zij hebben er toch zelf voor gekozen om topless te gaan?

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten