Skip to content
8 reacties
1174 weergaves

Een plank?

Oke, jullie moeten me even helpen ik zit namelijk met een probleem. Ik ben 15 jaar zit in de 3de en ik ben de enige in onze klas die nog een plank is. Soms word ik er over uitgescholden, en dan zeggen ze: 'Hey R (Zo noem ik mezelf maar even) ik denk dat de Ikea je terug wilt! en dat vind ik niet leuk. Ik droom soms gewoon van borsten zoals die van Baby Ariel ofs. Kunnen jullie me helpen please! Ik wil echt graag borsten....

15 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Hoi! Wat zielig dat ze er zulke grappen over maken. Als het je misschien wat beter laat voelen over jezelf: ik val zelf meer op meisjes met subtielere vormen om het zo maar even te noemen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind kleine borsten zelfs veel mooier dan van die grote. Die grote gaan later toch alleen maar hangen en die kleine blijven langer mooi en strak.
    En er zijn meer jongens die dat vinden dus hopelijk ga je je er wat minder druk om maken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • yo, je leeft voor jezelf he, je hoeft helemaal geen ene fuck te veranderen aan je geweldige zelf. Probeer die eikels die zo kut doen gewoon te negeren en focus je op de leukere positievere dingen in het leven
    xx

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap je probleem. Maar die kritiek zegt misschien meer over degenen die dat zeggen, dan over jou. Hun kritiek is een soort thermometer van hun eigen karakter en humeur. Bekijk het zo.     Ik vind een vriendelijk gezicht met zonnige uitstraling veel belangrijker dan borsten. Niet alleen de schoonheid telt, maar vooral de uitstraling. Een mooi gezichtje met de koude en sombere uitstraling van een bitch vind ik maar niets.     Verder zie ik liever billen en benen dan borsten. Voor mij mogen de borsten gerust klein zijn. Het mooiste is als het geheel in harmonie is. Maar daar is soms niet veel aan te doen, je moet het nemen zoals het komt.     Ook bekwaamheid en intelligentie vind ik belangrijk; en hoffelijke omgangsvormen. Maar vooral niet vergeten: het karakter. Een alledaags uitziend meisje met goed karakter is veel aangenamer om mee te leven, dan een mooi meisje met rot karakter.     Dus misschien kan je voorlopig niet veel doen aan je borsten, maar aan de rest kan je wel werken: je bekwaamheid, je intelligentie, je hoffelijkheid, je karakter (je kan het natuurlijk niet totaal veranderen, maar wel de scherpe kantjes wat afvijlen en de zwakke punten proberen bijwerken). Dan trek je tenminste hoogstaande jongens aan, geen achterlijke "tettenzotten".    

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Een mooi gezicht is veel belangrijker dan een dikke kont of dikke tieten.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi Topicstarter.

    Je krijgt vroeg of laat borsten.
    Hoe groot ze straks worden is afhankelijk van o.a.wat je moeder heeft.

    Wat betreft het pesten hierover zijn het personen die zelf onzeker zijn en het dan op een ander het botvieren.

    Verlegen meisje

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is begrijpelijk dat je hier onzeker van wordt, en misschien komt het nog. Maar hou er ook rekening mee dat sommigen altijd kleine borsten blijven houden.
    Sommige meiden laten dan hun borsten vergroten, maar dat vind ik doodzonde en dat wil ik je dan ook afraden. Persoonlijk heb ik veel liever kleine "erwtjes" die echt zijn, dan volle siliconentieten !
    De tip die ik je kan meegeven is dat je je niet rot moet gaan voelen als er opmerkingen over gemaakt worden. Zet gewoon de tegenaanval in tegen de persoon die zulke opmerkingen maakt. Liefst op een grappige manier, en gebruik daarbij vooral zijn of haar zwakke punten. Als je wat assertiever wordt zul je zien dat het pesten ook minder gaat worden.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat vervelend dat mensen je daarover uitschelden. Borsten groeien bij iedereen anders, daar kun je niets aan doen en mensen horen je daar niet mee te pesten. Ik geloof wel dat er een hoop mensen zijn die kleine borsten juist mooi vinden.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten