Skip to content
5 reacties
837 weergaves

Op vakantie

Binnenkort ga ik voor het eerst met 3 vriendinnen op vakantie naar Kreta. We zijn in een hotel dicht bij Chersonisos. Op tv heb ik gezien dat het er daar best veel gedronken en gefeest wordt. Is het daar echt zo of valt het allemaal wel mee? Twee van mijn vriendinnen zeggen dat ze iedere dag met verschillende jongens willen zoenen en misschien ook wel neuken. Gaat dat daar echt zo? Ik ben nog nooit zonder mijn ouders op vakantie geweest en het is mijn eerste keer naar het buitenland.

17 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Hoe is het afgelopen?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben de topicstarter.
    Op internet heb ik best veel informatie gevonden. Ik duik vast niet met de eerste de beste jongen in bed maar neem voor de zekerheid toch maar een paar condooms mee. Met te veel alcohol op weet je maar nooit wat er gebeurd. Ik heb nog geen vriendje en wil net als mijn vriendinnen lol maken en zoenen met leuke jongens.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij veel uitgaansgelegenheden gaat het bij een groot aantal mensen om het zoenen/vrijen. Zorg er zelf voor dat je geen dingen doet doet die je niet wil doen. Niemand moet veel zuipen of vrijen. Ja in Kreta kan het zo gaan maar dat kan dus overal. In Kreta is de kan dat mensen om die reden gaan alleen groter. Zorg dat je gewoon je eigen normen en warden na leeft. Nee is nee en ja is ja.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Het klopt wel. Je kunt beter alvast condooms gaan halen want anders raak je er gegarandeerd aan een SOA of aan een zwangerschap! Heel veel feesten, drank zuipen en seks!     Je moet het niet vergelijken met vlogs van Gio, die is met zijn vriendin en die is niet bij Cherchonissos. Hij is op romantische vakantie niet op een zon zuip en seks vakantie!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga ook binnenkort voor de eerste keer naar Kreta! ik heb niks gehoord over het feesten in Kreta, maar ben zelf ook niet echt van het feesten. Misschien kan je naar de vlogs van Gio kijken die ging ook naar Kreta en dan kan je een beetje kijken hoe het daar is.

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten