Skip to content
8 reacties
1991 weergaves

Ervaringen met jongens pijpen

Vinden jullie het fijn of eerder vies? Heb het zelf nog niet gedaan.

16 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Heb je er in gebeten? Anders kun je toch geen vlees proeven?? Vraag hem om lekker zoet fruit te eten en geen alcohol of sigaret en je zal merken dat zijn sperma ook zoet smaakt. 

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nog niet gepijpt maar heb wel eens zijn eikel gelikt vond hij lekker en het smaakt naar vlees best raar

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • het hangt er van af,
    ik zelf heb er geen probleem mee, ik doe het vooral voor hem en die blik op zijn gezicht als ie klaarkomt.
    maar jij moet het weten,
    proberen kan geen kwaad!
    xx

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn huidige vriend wast zich zeer regelmatif en zeker ook zijn piemel en eikel enz. Hij drinkt geen alcohol en koffie maar eet wel veel (zoet) fruit en groenten. Zijn sperma smaakt daardoor best lekker zoet en ik heb er dus geen enkel probleem mee. 

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wissel soms van gedachten hierover. Als ik er lekker in zit vind ik het leuk om te doen, en helemáál niet vies. Ik kan er erg van genieten. Soms vind ik het even wat minder lekker. (Een haar in mn mond kan me bijvoorbeeld wel even uit de mood halen). Een goede tip daarvoor is om veel speeksel op je handen te laten komen en het grootste gedeelte met je handen te doen, en dan af en toe je mond om de eikel doen. Zo hoef je niet de hele tijd op en neer te pompen (je krijgt ook last van je kaak, haha). Bovendien vinden jongens het vaak lekkerder op die manier.

    Je hoeft dus niet in één keer meteen te gaan pijpen. Ga eerst eens daar in de buurt met je handen en speeksel aan de slag, doe er langzaam wat mondwerk bij.

    Nog een hele belangrijke: aandringen van jongens afstraffen. Op het moment dat ik een hand in mn nek voel vraag ik "ga je me kriebelen of was je wat anders van plan". Soms hebben ze wat te veel porno gekeken, en snappen ze eventjes niet meer hoe het werkt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • J23,voor dat ik naar met mijn vriend de bed induikt zorg ik er voor dat ik schoon en gewassen ben, van mijn vriend verlang ik het zelfde, schoon en zijn voorhuid achter en zijn eikel schoon, anders doe ik er niets mee. Voor wat de bloed betreft, dat is eens per maand een dag of 3-4! En tijdens mijn dagen was ik me zeker 2x per dag! Ik weet niet hoe het met andere meiden er voor staat, maar ik doe het zeker. Voor mij is belagerijk dat ik ten alle tijden verzorgd ben! Eens heeft een jongen mij gevraagd, inmiddels mijn ex, om hem oraal te nemen, maar zijn geurtjes kon ik niet uitstaan, heb het ook niet gedaan, toen heeft ie verbroken. Mijn huidige vriend, hij is ook van het moet schoon zijn anders doen we er niets, en daar heb ik erg veel waardering voor! Liefs meid van 19 jaartjes!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Vies? Het is maar waar je je druk om maakt. Je verwacht toch ook dat je vriendje je beft? Een vagina is nou niet echt veel schoner dan een penis, er komt bloed, afscheiding en vocht uit en het plasgaatje zit er ook vlakbij. Maar dat zijn dingen waar ik me nooit druk om maak als ik bef.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Zelf heb ik het wel eens gedaan. Ik deed het meer voor hem en ik was wel nieuwsgierig. Persoonlijk vind ik het wel een beetje vies omdat er urine en sperma uitkomt en ja...

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten