Skip to content
11 reacties
2496 weergaves

zwemmen met shirt

als ik ga zwemmen dan hou ik altijd een tshirt aan omdat ik nog al snel verbrand maar soms kijken mensen me dan heel raar aan of maken ze rare opmerkingen.zijn er die dit ook doen en hoe ga je er dan mee om?

17 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • Eigenlijk als je een T-shirt aan hebt of niet maakt niet uit. De zon brand er evengoed door. Dat is net het zelfde met een broek met gaten of zo kapotte stukken

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Had ik ook altijd! Schaamde me dood. Heb nu goede zonnebrand met een hoge factor en werkt prima! Nu nog mijn bikini figuur na de winter dr af sporten xD ook ik hamster voor en in de winter ^o^

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat mensen je een beetje gek aankijken als je met je t-shirt aan zwemt omdat ze waarschijnlijk denken dat je een sexy wetlook wilt creëren, en daarmee jongens naar bed wilt lokken. Maar je moet je niets aantrekken wat mensen over je zeggen. Als iedereen wat meer naar zichzelf zou kijken zou de wereld er überhaupt een heel stuk mooier uitzien. Hou je T-Shirt lekker aan.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Lekker t shirt aanhouden als je alleen op je schouders verbrand kan je hem ook nog een stukje afknippen dan lijkt het niet op een te korte jurk. ( heb ik altijd)

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Precies war meisje 18 zegt. Gewoonlekker je t-shirt dragen, en laar die lui maar kletsen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Een professor vertelde in een tv uitzending dat als je zonnecrème gebruikt, je een voldoende grote hoeveelheid moet gebruiken. Ik geloof dat de man sprak van het volume van een golfbal. Het dragen van een T shirt wordt vaak aangeraden tegen huidverbranding door de zon. Men raadt eigenlijk aan eerder dit te doen dan met de blote huid in de zon te lopen. Maar mensen zitten zo in elkaar dat als de meesten A doen, en eentje doet handeling B, dat ze het dan nodig vinden om opmerkingen te geven. Het meest voor de hand liggende gedrag is dan de mensen ontwijken die vervelende opmerkingen maken, maar dat is natuurlijk niet altijd makkelijk.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • En een badpak? Is dat niet leuk, een badpak vind ik altijd heel mooi staan.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Soms is dat niet afdoende. Een paar weken geleden is mijn zusje van 16 met een vriendin naar het strand geweest en heeft zich regelmatig ingesmeerd. Desondanks kwam ze zo rood als een kreeft thuis terwijl ze zich goed had ingesmeerd. Een vriend van mij heeft hetzelfde. Beiden zijn daarbij ook zo wit dat vampiers er jaloers op zouden zijn.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het prettig vind om met een t-shirt te zwemmen, dan mag je dat. Als mensen het nodig vinden om daar vervelende opmerkingen over te maken, dan lijkt het me eerder dat die mensen iets verkeerd doen dan jij. Zolang je er niemand mee lastig valt, mag je doen waar je jezelf het best bij voelt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • als he snel verbrand vind ik het niet gek dat je je doet. Ik moest vroeger als kind ook een shirt aan tegen de zon als ik ging zwemmen. Er zijn ook van die speciale uv-werende zwemshirts te koop; google er maar eens op.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je kunt je toch ook gewoon goed en regelmatig insmeren? Goede zonnebrandcrème kan ook wel tegen water.

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten