Skip to content
7 reacties
3069 weergaves

ondergoed onder bikini

he allemaal als ik ga zwemmen dan hou ik onder mijn bikini altijd mijn onderbroek en bh aan om ervoor te zorgen dat niemand het ziet zijn er meer die dat doen?

19 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • je zou ook een badpak kunnen kopen.
    als je bang bent dat iemand je schaamhaar ziet zou je er 1 met pijpjes (wedstrijdbadpak) kunnen kopen of simpelweg je haar wegscheren.

    anders een wetsuit of bourkini haha, nee flauw grapje

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Natuurlijk mag iemand zelf weten waarom zij zoiets doet, ze doet er niemand kwaad mee. Maar ik ben wel benieuwd wat de achterliggende reden is. Het kan ook uit onzekerheid komen en dan is het zinvoller om de oorzaak van die onzekerheid aan te pakken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga toch iets anders zeggen dan de mensen hierboven. Als je het fijner vindt om ondergoed onder je bikini te dragen, dan heb je daar het volste recht toe, ook al maakt het qua uiterlijk niets uit: misschien is het gewoon een gevoelskwestie. Iedereen doet dingen op zijn/haar eigen manier.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dit ook nog nooit gezien en als ik het zou zien zou ik het erg raar vinden. Waarom zou je dit doen?

    Zoals meid van 20 hierboven al zegt, koop gewoon een goede bikini, met een goede voering, zodat niks doorschijnt. Als je daar dan toch nog steeds bang voor bent, kies dan een drukke print in plaats van een effen stof, dan valt echt niks op. Ik ben ook wel eens met mijn vriendin mee geweest toen ze een nieuwe bikini ging kopen en daar moet je even de tijd voor nemen. Koop niet zomaar een goedkope bikini, ga gewoon naar een goede winkel en pas meerdere bikini's en bikinibroekjes. Niet alles zal iedereen staan, maar er zal vast wel een model bij zitten wat bij jou goed zit en ook mooi staat. Kijk hoe het topje zit: hoe zitten je borsten er in, schijnt het niet door, is de voering dik genoeg zodat je tepels niet te zien zijn, blijven je borsten er goed in zitten? En hoe zit het broekje? Schijnt het niet door, is het breed genoeg bij het kruis om je schaamhaar te bedekken, is de voering dik genoeg zodat je schaamlippen niet te zien zijn? Je zal heus wel een goede bikini kunnen vinden die aan al jouw eisen voldoet.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ondergoed onder je bikini? Sluit je bikini niet goed aan bij je kruis dan? Ben je bang dat ze je kuthaartjes kunnen zien misschien. of zijn je borsten zo groot dat je bang bent dat ze je bikini uitrollen? Mied, ga gewoon voor een goeie bikini, dan heb je écht geen ondergoed daaronder nodig. Jongens kijken wel, ik weet het, maar een goede bikini bedekt heus wat nodig is. Enne, als iemand ziet dat je onder je bikini ondergoed draagt, dát is pas gek, en schaamtevol. En eh, als je schaamlippen zo dik gevuld zijn dat je die afgetekend ziet zitten dan helpt een slip daar ook niet echt voor. Gewoon een bikini met een goede voering, klaar.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ook niet

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit gezien of gehoord dat een meisje haar onderbroek onder een bikini'tje aan heeft.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten