Skip to content
4 reacties
291 weergaves

niet misbruikt

Hey. Ik ben een meid van 15 en heb een vriendin. Zij is ook 15. We laten best wel zien dat we verkering hebben. Een tijdje geleden begon een lekkere meid uit de buurt ons vragen te stellen en later vroeg ze of we een keer iets met haar wilden doen. We hebben een paar keer met haar gezoend wat we alle 3 super vonden. Toen een keertje verder gegaan en hadden daarna een paar keer gewoon seks met haar wat ook SUPER WAS!!!!! Vond zij ook!!!!! En wilden het graag met haar blijven doen..... Tot haar moeder zeer boos bij ons kwam...... met de vraag wat we met haar dochter hebben gedaan..... Ze heeft geen aangifte gedaan maar wij mogen haar niet meer zien. Ze mag geen contact meer met ons. Hoe dat mens weet dat we seks hebben gehad weten we niet..... En hoe kan ze zeggen dat wij haar dochter hebben misbruikt? Ze wilde alles zelf en vroeg ons ook zelf of ze mee mocht doen!!!!!!!
Het is een super lekker ding!!!!!! Dat mens kan haar dochter toch niet straffen omdat ze op meiden valt? Kom op zeg, we leven in 2017 en niet in de middeleeuwen, zoals dat mens er zelf bijloopt.... Kunnen we iets doen om ons meisje terug te krijgen? En we willen dat dat mens haar woorden over misbruik intrekt, want dat is gewoon ONWAAR!!!!!!!!!

15 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Wat jongen 22 en 23 zeggen klopt volgens mij allebei grotendeels: zoals ik het begrijp is het inderdaad verboden om seks te hebben met mensen onder de zestien (óók als je zelf onder de zestien bent), maar als het om seks met leeftijdsgenoten gaat, wordt er alleen een onderzoek ingesteld als er ook aangifte wordt gedaan: het idee van de wet is dan dat pedoseksualiteit verboden is, maar seks met leeftijdsgenoten gewoon moet kunnen. Of die moeder er daadwerkelijk een zaak van zou kunnen maken dat dit echt misbruik was, weet ik dus niet: ik acht de kans klein, maar ik kan die niet uitsluiten.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Kanttekening is wel op zijn plaats hier, seks onder leeftijdsgenoten (dus bijv. 13 en 15 of 15 en 15 etc) zijn niet verboden.

    De wet spreekt er wel over, maar in de praktijk zouden haar ouders geen schijn van kans maken voor de rechter. (als het zo ver zou zijn gekomen)

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe oud was dat meisje? Want ook al zal het in de praktijk geen misbruik zijn geweest, alle seksuele handelingen met een minderjarige onder de 16 vallen wettelijk helaas onder seksueel misbruik. Dat de moeder homofoob en/of overprotective is kan niemand iets aan doen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarbij ik met 'helaas' bedoel dat het jammer is voor alle minderjarigen die het willen doen.

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten