Skip to content
9 reacties
3140 weergaves

spanning tussen mij en buurman

Ik heb een vraagje, ik heb met oud en nieuw een heel leuk en spannend gesprek gehad met mijn oudere getrouwde buurman. De week erna hebben we veel contact gehad en op de 1 of andere manier voelen we ons sexueel tot elkaar aangetrokken. We hebben zelfs al een keer gecamd maar ik voelde me daarna wel een beetje schuldig to de buurvrouw hoewel ik haar niet echt mag. Ik wil echt geen relatie ofzo met hem maar zou wel een keer of een paar keer sex willen. Is dit nou wel of niet normaal, please niet te grof reageren ik loop er al een tijdje mee en weet t echt ff niet meer.

17 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • Hoi meisje 18 jaar, mijn vriendin weet het inmiddels. Ik moest het haar vertellen om de reden die jij ook schrijft.. vertrouwen. Zij snapt het wel en ziet het als een spannende uitspatting die onze relatie niet in gevaar zou brengen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • En ik zou me ook afvragen waarom je het eigenlijk geheim wilt houden voor je vriendin. Dat betekent dat het iets Is waar je vriendin niet blij mee zou zijn. Wil je het dan wel doen? Je schaadt haar vertrouwen dan echt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • M 23 hier, begrijp wel dat als men erachter komt je een hele hoop ellende veroorzaakt.

    Hij is weliswaar verantwoordelijk voor zijn eigen leven en dus ook de ellende die hij maakt.. maar ik garandeer je dat vooral jij de schuld gaat krijgen.

    Het is niet terecht natuurlijk, maar mannen krijgen om de een of andere reden meestal het voordeel van de twijfel - vrouw die haar man niet kwijt wil, vaak afhankelijk financieel ook van elkaar en dus wordt het zo gedraaid dat het aan die "slinkse sloerie van naast ons" ligt.

    En dan woon je dus ernaast en kijkt de halve buurt je met de nek aan zolang je er blijft wonen.

    Snap de spanning wel, persoonlijk zou ik het verder van mijn huis zoeken, juist om dat soort redenen.
    Als ik al behoefte had aan vreemdgaan natuurlijk, want dat is ook maar de vraag.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • ik snap je M 23, ik denk dat ik t wil omdat ik hem dus ook langer ken en andersom zal dat ook zo zijn. Ik ga het gewoon voorstellen, vrijblijvende sex maar we zeggen niets tegen onze partner. Ik wil niet dat mijn verkering uit gaat, snap je maar ik wil die spanning dus wel eens beleven.
    liefs D

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat als het goed voelt voor jou, als in je voelt nou eenmaal iets, dat het niet perse raar is. Hmm misschien kan ik het beter zo zeggen, ik vind jouw kant van het verhaal niet raar. Maar als getrouwde man zou hij beter moeten weten. Als hij ontevreden is over zijn relatie, dat is prima allemaal, maar eigenlijk vind hij het best om bijv. eens lekker over jou heen te gaan.. en als jij dat ook goed vind waar ben je dan eigenlijk mee bezig? Zoek dan een andere oudere man puur voor de sex

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi Meisje 20, hij kent mijn verlangens wel en ik weet ook wel tot hoe ver hij wil gaan. Ik weet dat hij niet zal gaan scheiden en dat het puur om de sex gaat en eigenlijk geldt dit voor mij ook. Ik heb zelf ook een vriendin(blijkbaar ben ik bi :) ) en ik wil haar ook niet kwijt. Hoe zou jij dit aanpakken? liefs D

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat wil hij? Hij heeft wel interesse in je, maar weet je tot hoever dat gaat? En kent hij jou verlangens?     Ja, het is normaal dat een meisje zulke gevoelens krijgt. Je bent niet de enige die gevoelens heeft voor een getrouwde man. Ik kon altijd goed met de buren, waar ik graag kwam. Toen ik 16 was overkwam me het ook met de buurman. We vonden het niet eerlijk tegenover zijn vrouw. Hebben het eerst weer "uit gemaakt". Maar het was al zo dik tussen ons dat we het bleven doen. Hij ging scheiden en wij zijn nog steeds samen. Ik ben 6 maanden zwanger.    

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb al wel eerder sex gehad dus het zou niet de eerste keer zijn, blijft lastig.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Je maakt het ingewikkeld, opwindende gevoelens krijgen voor een oudere man die al een relatie heeft en ook nog eens je buurman is. Heb je al wel eens seks gehad met iemand? Ik zou in elk geval je eerste keer niet met je buurman laten zijn.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten