Skip to content
4 reacties
600 weergaves

Geen taboes met je moeder

Hey, ben een meid van 17, bijna 18 en ben 15 jaar jonger dan mijn moeder. Ze voelt ook niet als moeder maar als vriendin. We zijn thuis vaak bloot. Vallen allebei op vrouwen. Is het dan gek dat we geen taboes voor elkaar hebben? Ik ben een half jaar in Engeland geweest. Toen ik weer thuis kwam was het nog meer "wij samen".

17 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Ben thuis vaak in me blootje, mijn moeder heeft mij vaak zo gezien, of alleen in mijn panty, maar ik heb nooit iets met mijn moeder gedaan.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat je je moeder als vriendin kunt zien kan ik nog wel begrijpen. Maar wat bedoelen jullie met intiem zijn, geen taboes voor elkaar hebben? Het wekt namelijk de indruk dat jullie seks hebben met jullie moeders. Jullie kunnen hen wel als vriendin zien maar het is en blijven nog steeds jullie moeders!!!!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, sinds mijn ouders gescheiden zijn wonen mijn zusje en ik bij onze moeder. Ik zie onze vader bijna niet meer. Sinds hij weg is, is het bij ons thuis ook intiemer. Alle 3 bloot rondlopen. Mijn zusje gaat nog wel naar onze vader. Als mijn moeder en ik samen zijn is het best wel intiem.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee hoor, dat is niet vreemd. Bij ons is het net zo. Mijn moeder was 17 toen ze me kreeg na een korte relatie met een jongen. Ze heeft 12 jaar een relatie gehad met een vrouw en sinds 5 jaar zijn we samen. Ik heb ook andere vriendinnen, maar met mijn vriendin die ook mijn moeder is doe ik heel veel. Het is ons leven dus, wij bepalen wat we doen. Natuurlijk zijn er mensen die vinden dat het niet kan hoe jij en ik met onze moeders omgaan. Dan hebben wij zo iets, jammer dan.... Geniet lekker van je speciale vriendin meid! XXX

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten