Skip to content
14 reacties
664 weergaves

naturist camping

hoi, mijn ouders gaan in de zomer vaak naar een naturisten camping en ik moet van mee. Opzich vind ik dat nog niet zo heel erg alleen nu is er een wat oudere jongen/man die mijn leuk vind en uit is op seks.
Ik heb al duidelijk gezegt dat ik geen interesse heb maar hij gaat gewoon door.
Ook al tegen me ouders gezegt maar die geloven me niet, die denken dat ik een smoes verzin zodat ik niet meer mee moet.
Als ik 16 word mag ik zelf bepalen of ik nog mee wil maarja deze zomer moet ik dus nog mee.

iemand tips of advies?

15 jaar
7 jaren geleden

14 Reacties

  • kan zijn dat ik dat misschien beetje ben maar me vader boeit het nooit als er iets met me is, heeft hij ook nooit gedaan.
    me moeder is meestal wel wat meer zorgzaam tot ze op de camping komt dan lijkt ze heel anders

    en naar de politie gaan vind in eerlijk gezegd wel beetje eng, maarja als er geen andere oplossing is :(

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wel raar hoe je ouders hierop reageren. Dat kan twee oorzaken hebben.
    Of je bent vrij dramatisch over dingen waardoor je ouders nog vrij moeilijk serieus kunnen nemen.
    Of je ouders zijn een stel ongeïnteresseerde egoïsten die zich moeten schamen...

    Vooralsnog politiewerk van maken als niemand het wil geloven... op den duur loopt het uit de hand en wordt de kans dat hij zich aan jou vergrijpt steeds groter. Dat heeft ie eigenlijk al gedaan. Volgensmij kun je van het aanraken van jouw borsten sowieso al politiewerk maken.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • snap ook niet waarom ze dat zeggen, doe er juist alles aan om dat niet te doen.
    En neem aan dat hij dat niet bij me moeder doet maar op het moment weet ik het allemaal niet meer. Lijkt wel of iedereen het maar gewoon vind ofzo

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is zelf uitlokken? Je slipje aanhouden op een naaktstrand? Zit hij misschien ook aan je moeder haar borsten?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • me ouders zeggen net als de andere die ik het heb vertelt dat ik het waarschijnlijk zelf uit lok, maar zou niet weten wat ik dan heb gedaan.

    en ergens vind ik ht wel spannend en aan de andere kant ben ik bang van blijft het hier bij of wil hij dan steeds een beetje meer.
    Want dat heb ik wel duidelijk gezegd dat ik dat niet wil

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Zeg hem gewoon dat je niet (meer) wil.

    Als hij verder gaat en niemand wil je helpen, is het tijd voor instanties.
    Ik begrijp wel niet dat je ouders het zomaar goedvinden dat hij ongevraagd aan je borsten zit.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het fijn vind laat je het toe, maar tussen de regels door lees ik dat je het eigenlijk helemaal niet erg fijn vind en twijfelt of je het moet toelaten of niet. En dan laat je het gewoon niet toe, punt uit.

    Neem die jongen even apart en zeg hem dat je je eerst een beetje hebt laten gaan, maar dat je niet meer wil dat je nog aan hem zit.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Van het weekend lag ik te zonne en toen heeft hij me vol bij me borsten gepakt en ging er in knijpen enzo. En hoewel ik daar altijd al bang voor was vond ik het toch wel beetje opwindend en liet het daarom een soort van toe.
    Alleen nu zo mooi weer is gaan we elke avond daar heen en is het nu al aantal keer voor gekomen dat hij aan me borsten zit, en ik weet is me eigen schuld had de eerste keer niet moeten toe laten.
    Hoe stop ik hem nu of moet ik het gewoon maar toe laten?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • oke is alleen zo dat ik zeg maar niet een telefoon bij me heb, dus moet altijd eerst terug naar onze caravan maarja hij kan me natuurlijk makkelijk tegen houden, zo strek ben ik niet

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ah dat is zeer vervelend. Dan is het enige wat ik kan bedenken flinke heisa te maken als hij weer op je afkomt en 112 bellen oid. Is wel vrij rigoreus, maar lijkt me de enige optie als verder niemand het probleem wil inzien.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • dat probeer ik ook wl maar lukt niet altijd. En de directie van de camping is echt heel slecht vind ik want heb het al eens aangegeven en daar zeiden ze gewoon dat ik het me waarschijnlijk verbeeld en dat ik hem misschien wel uitdaag.
    Ik hoef gelukkig niet alijtd helemaal naakt heb meestal wel bikini aan, vaak wel topless dan. Maar is best eng als er een naakte man op je af komt met een stijve en die wil jou dan met zonnebrand insmeren als je ligt te zonne

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Proberen ervoor te zorgen dat je altijd in de buurt bent van iemand anders. Ook aan je ouders duidelijk maken dat het je echt niet boeit om naakt rond te lopen en aan hen vragen wat je het beste kan doen. Valt ie je lastig, ook melden bij de directie van de camping. Die kunnen misschien iets meer doen zoals verscherpt toezicht houden of de betreffende man van de camping verwijderen als daar genoeg aanleiding voor is.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • ja dat is opzich wel een goeie. Is alleen jammer dat hij pas naar me toe komt als ik juist alleen ben

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Zet het gewoon voor aap. Zorg bijvoorbeeld dat je je bevind op een plek waar veel mensen zijn. Als die oudere jongen / man dan weer in de buurt komt schreeuw je heel hard (zodat iedereen het hoort) : NEE IK WIL GEEN SEKS MET JOU!!! en je rent hard weg. Dan zal die jongen zich daardoor knap lullig voelen en je verder niet meer lastig vallen schat ik zo in.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten