Skip to content
17 reacties
6301 weergaves

Ik wil een jongen naakt zien!

Is het raar dat ik een jongen naakt wil zien en vooral zijn penis?

14 jaar
7 jaren geleden

17 Reacties

  • En eh...schrik niet van het verschil tussen een jongen van 12 of 16 jaar. Die van 16 z'n pik zal er al fors en volwassen uitzien, zeker stijf en een leuke bos haar hebben, kortom een behoorlijk verschil dus met een 12-jarige! Tis maar dat je 't weet.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat wilde ik ook totdat ik een vriend kreeg en heb nu al echt veel naar gekeken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • De vraag van TS is helemaal niet raar. Maar misschien heb je geen broers. Toen ik 13-14 was, wilde ik soms ook de penis zien van vriendjes die ik kende, maar ook van jongens op school die ik knap vond. Die bekeek ik dan in de urinoirs op school. Ik heb geen broers en misschien wilde ik toen vergelijken. Op een bepaald moment kwamen daar bepaalde lustgevoelens bij die andere jongens bij mij teweegbrachten. Ik ben niet gay overigens.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou voorzichtig zijn om zomaar een jongen te vragen om zich uit te kleden. Hij verwacht dan waarschijnlijk meer! Beter aan een vriend van je voorstellen maar die krijgt dan denk direct al een stijve, wat overigens mooi is om te zien zegt m'n zusje, of idd naar een sauna of naaktstrand gaan. Er zijn daar ook best jongens en meiden van jouw (en mijn) leeftijd.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Vraag het aan een goeie vriend. Ik heb ook geen vriendin. Maar 2 goeie vriendinnen vroegen mij ook. Ik had het laten zien

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga wel eens met m'n ouders naar die sauna. Daar kan je ook lekker naar naakte r jongens kijken. Zelf moet je daar natuurlijk ook naakt. Maar dat vind ik wel spannend.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het raar en lastig om zomaar aan een jongen te vragen of hij zich uit wil kleden. Maar als een beetje vanzelfsprekend gebeurt vinden ze het vaak leuk. Als ik bij een jongen logeer en me uitkleedt waar hij bij is, doet hij dat zelf meestal ook. Of ik ga even kijken als ze in de badkamer zijn.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Zie je nou wel? Helemaal eens met de jongens hierboven. Een beetje gezonde jongen toont maar wat graag wat hij in de aanbieding heeft.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, is zeker niet gek hoor! Wij zijn nudisten en ik heb al mega veel naakt gezien, en op t naaktstrand zijn ook wel jongeren van onze leeftijd te vinden. Of zoek naar plaatjes van nudistenwebsites of campings, daar vind je ook wel wat. Maar ja, spannender is wel als je een vriendje zou hebben. Aan mij zou je het wel kunnen vragen :) zo raar is dat nou ook weer niet als je het aan een jongen zou vragen, eerder spannend.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had dat ook maar ik heb nu een vriend waarbij ik mag kijken en voelen als ik wil.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Geen probleem ! Ik vind naar naakte meisjes kijken ook opwindend. Jammer dat die er op het naaktstrand niet zijn ! Blijft over gluren ! Niet netjes, maar wel lekkerder dan plaatjes of internetfilmpjes. die zijn er ook van jongens.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ow meisje20? Het moeten bekenden van jou zijn. Daar kan ik verder geen zinnige tips bij geven. Behalve mss dat wij ons veel makkelijker uit de kleren laten praten dan jullie meiden. Probleempje kan dan wel zijn dat wij nadien, in de meeste gevallen, een kleine beloning verwachten voor onze medewerking...

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Goede vraag. Ik vind het naaktstrand best leuk, maar het zijn vaak oude mannen daar. Maar ook vind ik het vooral leuk om de penis te zien van iemand die ik ken. Waar ik contact mee heb. Denk ik. Zoiets.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom gaan jullie niet een keertje naar een naaktstrand? Dan hebben jullie in één klap een compleet overzicht van wat wij zoal in huis hebben. Met een beetje mazzel zitten er nog een paar stijve tussen ook. En wij vinden het helemaal niet erg dat jullie komen penis-watchen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik werd een paar jaar geleden ook heel nieuwsgierig naar penissen. Het begon toen ik de vader van kinderen waar ik ging babysitten een keer naakt uit de douche zag komen. Ik werd daardoor heel benieuwd naar de penissen van de jongens die ik kende. Ik heb dat nog steeds. Ik vind penissen erg mooi en aantrekkelijk. Inmiddels steeds meer trucjes bedacht om ze af en toe te kunnen zien.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd is dat natuurlijke nieuwsgierigheid.   Zit er maar niet over in.   Het gebeurt / overkomt je vanzelf.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee hoor dat is helemaal niet raar op jouw leeftijd. Toen ik 11 was en we seksuele voorlichting kregen op school begon ik ook erg nieuwsgierig te raken. Ik had geen vriendje, en om het aan een willekeurige jongen in de klas te vragen leek me ook zo raar, toen heb ik maar op internet gekeken.

    Als jij wel een vriendje hebt zou je het aan hem kunnen vragen, dat vindt hij vast helemaal niet erg en waarschijnlijk ook wel spannend.

    Piemels zijn eigenlijk best raar als je er eentje in het echt ziet en toen ik er voor het eerst een zag schoot ik in de lach. Die jongen was toen best gekwetst, maar als je toch moet lachen moet je gewoon zeggen dat het van de zenuwen was.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten