Skip to content
3 reacties
610 weergaves

Probleem: verliefd op een jong meisje

Hey, ben verliefd, dat is op zich geen probleem, maar de persoon wel.... Het is mijn buurmeisje van 11, echt een lief mooi spontaan schatje!!!! Ik vond d'r al een schatje en dat is sinds gisteren nog heftiger. Ik mocht het hele weekend op haar passen en had haar heerlijk voor me alleen, haar zusje sliep bij een vriendinnetje en mijn ouders waren er ook niet.... Ze was steeds in d'r blootje, hield haar wel steeds vast maar verder is er niets gebeurd, dat wil ik ook niet. Maar wat moet ik met die gevoelens? Heb verkering gehad met een jonger meisje, wat wel heel gaaf was..... Maar dit weet ik niet.... Help! Wat kan verliefd zijn kut voelen!!!!!

16 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Hey. Ik ken je probleem. Ik werd verliefd op een jonge jongen uit de buurt. Het kwam ook van zijn kant en het werd iets tussen ons. Hij is nu 14, ik bijna 19 en het is nog steeds aan. In het begin was het niet makkelijk. Mensen die zich er mee moesten bemoeien, een mening hadden dat het niet kon. Eerst had ik ook het gevoel dat het niet kon.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe staat je vriendinnetje hier tegenover? Weet ze dat je verliefd op d'r bent? Zo ja wat wil zij? Met verliefd zijn is niet mis, maar het hangt er vanaf wat je er mee doet en vooral mee kan.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe lief zo ook is, een relatie met een meisje van 11 als je zelf 16 bent is niet echt aan te raden. Je zegt dat er nog niets is gebeurt en dat je dat ook niet wil, maar ik zou haar wel vragen om de volgende keer niet in haar blootje rond te blijven lopen om te zorgen dat je ook niet in de verleiding komt. Misschien is het verstandiger om helemaal niet meer op dat meisje op te passen, maar dat is aan jou.

    Je moet ook weten dat jij als ouder meisje erg veel invloed op haar hebt. Als ze 11 jaar is begint ze nu waarschijnlijk borsten en schaamhaar te krijgen (of heeft het al), en ook begint ze voor het eerst seksuele gevoelens te krijgen. Maar ook al begint ze zich als een vrouw te gedragen en er uit te zien, is ze nog niet op hetzelfde niveau als jij dat bent. Als jij als ouder meisje aan haar gaat zitten zal ze daar waarschijnlijk niets van zeggen omdat: "Het oudere meisje het waarschijnlijk beter zal weten". Als een meisje of jongen van haar eigen leeftijd op dezelfde manier aan haar zou zitten zou ze er wel wat van zeggen als ze het niet fijn vindt omdat dat een "gelijke" is.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten