Skip to content
5 reacties
2432 weergaves

openbare douche

heeii allemaal, ik heb een vraagje...

Bij mij op de manege waar ik paardrij is een hele grote openbare douche waar iedereen zegmaar douchet na het rijden... Soms sta ik daar ook wel eens met leeftijdgenoten(meisjes) en als we dan met alleen maar meiden van onze leeftijd zijn gaan sommige meisjes plassen onder de douche... Sommige laten ook uitgebreid zien hoe ze dat doen, en vragen ook wel eens of ik dat ook wil doen. Ik doe dit niet, want ik vraag mij af of het wel normaal is?

14 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Of dat het normaal is, is afhankelijk van de clubcultuur. Op algemeen maatschappelijk vlak wordt er wel geacht dat het doen van de behoefte het liefst zo afgeschermd mogelijk gebeurt. Dus nee het wordt algemeen niet als iets normaals gezien.

    Maar dat betekend niet dat je er aan hoeft te houden. Als je al in een cultuurtje zit waar het plassen onder de openbare douche normaal is en het lijkt je leuk om mee te doen, zou ik dat gewoon doen als ik jou was. Je hebt nu de kans, de anderen zullen je niet zo snel raar gaan aankijken omdat ze het zelf ook doen. Bij andere club kun je weer afwachten wat daar normaal is om te doen bij het omkleden/douchen en dan besluiten of je mee wilt doen of niet.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • meisje 19 plas jij wel eens in de bosjes?

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is best spannend om samen naakt te douchen, maar na sporten tegelijk ook heel gewoon. Ik laat vaak ook mn plas lopen dan, alleen hoop ik dan altijd maar dat andere meiden dat niet zien (of ruiken). Dat er bij jou meiden zijn die het gewoon durven te laten zien vind ik wel erg mooi, ik zou dat ook wel willen durven.
    Enne, rrreken maar dat we naar elkaar kijken, hoe we eruit zien, hoe groot de borsten en tepels van andere meiden zijn, of zij zich ook scheren (ik heb zelf een klein streepje schaamhaar nog), of de binnenste schaamlippen naar buiten steken (bij mij écht wel). En ja, plassen zou daar zomaar bij kunnen horen ook, dan dus wijdbeens en zo ver mogelijk voor je uit plassend, toch?.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • plassen onder de douche voelt wel fijn ik doe het ook heel vaak in de bosjes is echt cool!!!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zit op voetbal en als wij douchen dan laten we elkaar ook wel dingen zien.

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten