Skip to content
12 reacties
890 weergaves

Meiden in meidenvragen

Het valt mij op dat hier ook best vaak jongens reageren. Ik dacht dat meidenvragen alleen voor meiden was.. wat vinden jullie daarvan?

23 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • En wat met jongens die vragen hebben voor meiden... Die mogen die toch gewoon in meidenvragen stellen, daar dient het toch voor. Doe niet zo zwartwit joh.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je twee eilandjes moet willen hebben. Juist op zo'n forum als dit is het ook belangrijk dat jongens en meiden met elkaar praten en op elkaar reageren. Ook de ervaring/mening van jongens kan voor meiden handig zijn, of omgekeerd.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ff tussendoor: de laatste 7 van de 13 reacties zijn van jongens... :-)

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Er reageren ook meiden op t jongens forum dus hoezo zouden jongens niet op het meiden forum mogen reageren....

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Vroeger was het girls only, tegenwoordig het wat algemenere meidenvragen. Dit suggereert dat het vragen zijn over typische meidentopics, waar ook jongens verstand van kunnen hebben. Hetzelfde geldt voor de "jongensvragen" waar ook meiden verstand van kunnen hebben. Ook gezien het feit dat de moderators op dit forum de berichten van jongens gewoon plaatsen, neem ik aan dat het niet de bedoeling is om een afgeschermd meidenclubje en afgeschermd jongensclubje te vormen. Mijn mening; als het nuttige inbreng is, waarom niet?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongens kunnen ook nuttig zijn hoor. Een mening van een jongen kan gewaardeerd worden. De kennis ook trouwens maar dat is bij de meeste van ons niet even goed met sommige meiden problemen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • beter wel antwoord dan geen antwoord of niet soms. Het is alleen maar goed bedoeld en als de jongens jullie ermee kunnen helpen waarom niet?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap meiden vaak niet, en door dit soort berichten te lezen begrijp ik ze beter.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat dat meisje hierboven zegt of dat we gewoon jullie mening willen horen of jullie kunnen helpen met de problemen want sommige mensen vinden het fijn om het van 2 kanten te horen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het forum staat gewoon open voor jongens omdat je op deze site niet geregistreerd staat. En het forum gaat over meiden vragen en is niet verboden voor jongens. ik denk dat veel jongens kijken om dat ze nieuwsgierig zijn wat vrouwen bezig houd. En als ze tips of advies geven is dat toch geen probleem, de jongens hebben misschien zelf dit probleem/vraag niet zeg meegemaakt maar misschien hun zus of vriendin wel.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja klopt, zij hebben hun eigen forum...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mee eens

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten