Skip to content
1 reacties
157 weergaves

Ongesteld 1e keer

Hi ik ben vandaag voor de 1e keer ongesteld geworden. Op school :-( .Ik vind het erg ongemakelijk als iemand het weet, gaat dat zo rond ( ben ik bang) mijn vriendinnen weten het maar die vertellen het niet door =3=. Ik kwam er best laat achter .mijn onderbroek zat onder het bloed maar het was opgedroogd. Had geen maandverband mee! Dus met wc papier gedaan . Dat houdt het niet lang vol maar optijd kunnen verwisselen . Mocht maandverband van een vriendin^_^ om de 2 uur verwisseld. Ik heb het idee dat iedereen het weet maar dat is niet zo of dat ik doorlek maar dat is niet gebeurt. Ik voel me ook heel vies en ben bang dat het stinkt ik gebruik maandverband/inlegkruisjes, het broeit niet. Ook voelde ik me de week ervoor echt heel gevoelig , snel boos of chagerijnig ik heb het uitgelegd en sorry gezegd tegen mijn vriendinnen. Ik voel me nu heel blij maar zo in eens heb ik een heel naar gevoel een soort rilling, dan voel ik me heel ongelukkig dat had ik daarvoor heel soms en nu wat meer. Ik heb geen buikpijn op dit moment soms een steek/kramp maar wel een beetje last van mijn onderrug. Is dit allemaal wel normaal of toch naar de huisarts gaan ? Mijn moeder weet het en haar vriend ook. Ik voel me nu heel ongemakkelijk thuis en bij mijn vriendinnen niet. Dat ongelukkige gevoel is echt heel stom voel me dan een beetje depri ofz ik weet het niet echt heeft iemand tips. Thx p:-D

13 jaar
7 jaren geleden

1 Reacties

  • Krampen, buikpijn en stemmingswisselingen kunnen volgens mij allemaal wel voorkomen tijdens je menstruatie, net als dat je je ervoor ongelukkig voelt. Ik denk dus niet dat je naar de dokter hoeft, maar als je je zorgen maakt, praat er dan misschien eens over met je moeder. Als je veel last hebt van je menstruatie, kun je wel naar de dokter om te kijken of ze iets hebben om je klachten te verminderen.
    Sterkte!

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten