Skip to content
6 reacties
31831 weergaves

Zonder slip onder mijn rokje in de bus

Ik ben zonder mijn slip aan onder mijn rok in de bus naar school gegaan. Werd daar ontzettend opgewonden van. Mijn vraag is wie heeft dat ook wel eens gedaan en wat was jou ervaring.

14 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Ging vrijdag statten met mijn vriendinnen Netjes van huis gegaan in een jurkje en een slipje. Maar toen we om het hoekje waren deed ik me slipje uit. Voelde vet heerlijk!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik een jurkje of een rokje aan heb doe ik heel vaak me slipje uit wat gewoon super voelt. Ook in de bus en trein. Zelfs op school.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • met je kut op je zadel is erg lekker ja !

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Een beetje vergelijkbaar met meisje 17, het voelt echt lekker om zonder slipje te zijn. In de bus of de trein ga ik dan gewoon met mn rokje aan de achterkant omhoog zitten zodat mijn kutje op de zitting komt, voelt megageil wel, zeker als ik voel dat ik nattig wordt en bij het opstaan dus een nat plekje achterlaat. Op de fiets al net zo ja, mn rok dan over het zadel, mn kutje direct op het zadel. Moet alleen wel opletten dat mn rokje dan niet opwaait. Een keer heb ik toen ik met mn vriend was eten op toilet mn string uitgedaan en hem die in zijn handen gedrukt toen ik terug aan tafel kwam. Vond ie niet erg ;-) en we hebben een heerlijke avond gehad daarna. Oh, en inderdaad, ik neem ook altijd een string mee.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi, ik doe dat ook heel vaak. t voelt lekker en ondeugend.   wel altijd opletten dat je rokje niet omhoog schuift en dat anderen merken dat je geen ondergoed aan hebt.   ook heel lekker is op de fiets zonder ondergoed. ik wordt dan vaak nat en dat glijd en voelt prettig...   zorg trouwens wel dat je altijd een slipje in je tas meeneemt... je weet maar nooit...

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • hoi, dat heb ik ook wel eens gedaan alleen een jongen draaiden zich om en zag het bij mij en wou er aan zitten dus pas daar wel mee op dat niemand je ziet

    10 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten