Skip to content
7 reacties
872 weergaves

Mijn vriendje

Hoi iedereen die dit leest, ik heb een fantachtische vriend, hij is volmaakt, grappig, lief, spontaan en kort gezecht gewoon goed. Maar gisteren kom ik bij hem want hij was alleen, en toen ik kwam zegt hij,hij noemde me bij me naam en zegt, ik heb een geheim die ik nu met jouw delen wil! Echt verbaast stond ik zo en in afwachting stond ik te luisteren , hij zei toen, ik heb een fetisj en die wil ik met jouw delen, toen laat hij zijn broek zakken en hij stond in een panty zonder een boxer of een onderbroek! Omdat ik gelukkig met hem ben, wil ik hem niet kwijt, maar dat hij een panty draagt, brengt mijn einige twijfels! Wat moet ik er mee???

19 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Al ben ik een jongen, maar ik wil mijn verhaal zelf kwijt, als een jongetje van 4 jaaar herinner ik me goed, deed mijn moeder een maillot aan van wegen dat het koud was, steeds dat ik groter werd bleef dat gedachten om en maillot te gaan dragen en dat deed ik! Eens dacht ik in mijn 14-e, hoe het is om een panty aan te hebben? Stikkem trok ik eentje aan van mijn moeder, toen was ik er verslaafd aan, mijn moeder betrapte me in haar panty op mijn kamer, ze was ff stil, ze zei daar niets over en lip weer weg, later vraagt ze aan mij, waarom een panty? Ik zei dat ik nog steeds een maillot draagt maar dat ik wou panty ervaren! En ja ze heeft een paar gekocht voor me. Eens komt mijn vriendin onverwacht aan en mijn moeder deed de deur open en wees haar naar me kamer weer zat ik in me panty, mijn vriendin haar reactie was zo leuk staat je goed en zij deed haar broek uit en we bleven in onze pantys zitten. 2 jaar later zijn we nog met elkaar en dat ik een panty draagt vind ze het niet vervelend of vreemd!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor mijn is een normale zaak, heb 2 broers en ze lopen in mijn majoos rond en een van mijn broer trekt vaak ook een panty van mijn aan, ik ven gewend en mijn vriend draagt ook wel een panty, komt door dat ik van mijn broers verteld heb, en nu kooot hij ook zelf, ik vindt wel leuk !

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was geschrokken en verbaast stond ik naar mijn vriend te kijken, eigenlijk als ik er over nadenkt en het idee dat mijn jongen een panty draagt, kan ik eigenlijk wel mee leven! Hij zegt dat hij in zijn eentje dat doet en dat er daarbij blijft, ik zie geen reden dat hij het niet moet gaan doen, ik heb het gezegd dat ik er nu geen probleem mee heb en dat hij ze in mijn bij zijn mag dragen open en bloot. Zijn reactie was niet te filmen, hij was super blij dat ik het goed gekeurd heb!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat is concreet het probleem? Schrik je ervan? Vind je het te abnormaal? Ben je bang dat hij homo is? Dat laatste zal sowieso niet het geval zijn. Sommige mensen hebben nu eenmaal een fetish.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hopelijk ter geruststelling: er zijn veel meer jongens die een panty onder hun broek dragen omdat ze het lekker vinden zitten, er geil van worden, het in de winter warmer is, ze het gewoon leuk vinden enz. Er is hier zelfs een topic over, dus zo vreemd is het helemaal niet. Dat hij het daarnaast aan jou verteld, geeft aan dat hij je vertrouwd en eerlijk naar je wil zijn. Veel geluk en plezier met hem en met jullie panty's!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • T's , ik vind het erg moedig om zo iets te vertellen met risico van dien dat je hem zou verlaten! Ik zou maar en dat is mijn eige mening geen probleem mee zou hebben! Zo als de meisje van 19 eerder aangaf, hij vertrouwd jouw en anders zou hij dat nooit gezegd hebben. Acsepteer het maar en je zult zien dat hij nog meer van je gaat houden! Succes mee meid.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Je vind je vriend fantastisch, volmaakt lief etc.... accepteer zijn fetish. Het maakt hem niks minder dan wat hij nu is. Hij is er gelukkig mee en ik denk dat als je het accepteert dat hij nog gelukkiger is met jou. Je kan zeggen dat hij het alleen moet doen als jij er niet bent. Dus dat je het accepteert maar er verder niks van wil zien, of misschien doe je met hem mee.
    Hij is gelukkig met jou en vertrouwd jou, en jij bent gelukkig met hem.
    Hou dat zo. Succes.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten