Skip to content
8 reacties
7273 weergaves

Bloot met je moeder?

Ik woon alleen met mijn moeder. In huis ben ik altijd bloot en zo ziet mijn moeder me ook. Ik zie haar ook vaak bloot. We douchen vaak samen, gaan naar de sauna, zit bij haar en als het zo uitkomt (op vakantie bijvoorbeeld) slapen we samen. Ze mag me hele lijfje voelen wat ze altijd al heeft gedaan. een paar meiden uit mijn klas vinden het vreemd. Sommigen zien hun moeder niet bloot en sommigen durven zelf ook niet bloot waar hun moeder bij is. Zij is mijn moeder, ik ben haar dochter. Voor ons is bloot zijn net zo normaal als eten en drinken en naar de wc gaan. Is dat nou zo gek?

12 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Meisje23, ik leg je woorden niet verkeerd uit. Het is een vraag op jou reactie.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb niet gezegd dat ik niet close ben met mijn moeder, we zijn dat juist wel en zijn ook vaak bloot in elkaars bijzijn.
    Je moet mijn woorden niet verkeerd uitleggen, meisje 15.
    Vergeet niet dat deze site anoniem is en er heel wat oude mannetjes en pedofielen op deze site zitten met smeuïge
    verhalen. Denk daar maar eens over na voordat je een oordeel over mij hebt.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook enigst kind van een alleenstaande moeder. Ik ben ook wel bloot waar me moeder bij is. Vroeger meer dan nu. Dus, omdat jij niet zo close met je moeder bent zijn andere meiden dat ook niet? Wat is er mis aan wat meisje12 zegt?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben zelf enigst kind van een ongetrouwde moeder en ik geloof niets van dit hele verhaal.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Er is niets raars aan om naakt te zijn in huis en al helemaal niet als je zo ben opgegroeid.

    Je beschrijft dat je moeder je lijfje mag voelen, hoe bedoel je dat in de zin van kietelen masseren kriebelen. want ja je hebt ook privé plakjes en als je moeder daar aan zit vind ik dat wel een beetje raar

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het normaal en dan spreek je over nudisme! Ik spreek uit mijn eigen ervaring want ik ben vaak in me blootje waar mijn moeder bij is en mijn vader ziet mij ook soms als ik bloot ben of in wat ondergoed.amders omlopen mijn ouders soms ook vrij bloot rond waar ik bij ben!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee jullie zijn allebei vrouwen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent pas 12, dan kan er wat bloot zijn van alles. Samen douchen, heel gewoon, naar de sauna is al bijzonderder, en als je wat ouder wordt wil je dat wellicht ook niet meer met je moeder. Dat ze 'je hele lijfje voelen mag als ze naast en tegen je aan ligt' komt weinig voor en trouwens, naakt thuis lopen, jullie zijn dus naturisten, dat zie je niet veel. Dus, wat jij met je moeder hebt is niet zo gek, maar ik kan me best voorstellen dat vriendinnen dat wél gek vinden. Sommige moeders doen heel angstvallig over bloot zijn in huis, jouw moeder gelukkig niet.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten