Skip to content
13 reacties
8021 weergaves

Anaal

Ik heb met mijn vriend 2 jaar verkering en hij bevalt me prima is leuk, spontaan grappig, zorgzaam en eigenlijk alles wat een meisje verlangt heeft hij. Eens heeft hij me gevraagd of ik leuk vindt om met hem een anaal sex wil? Ik wil hem dat pleziertje wel gunnen maar ik weet niet wat voor gevoel dat is, is het pijnlijk of vreemd, of zelfs lekker? Help me aub?

19 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Daarstraks nog eens geprobeerd met de kleine dildo van mijn zus en nu met veel vaseline. Ging al een heel stuk beter, maar vind het toch niet gemakkelijk om te ontspannen en tegelijk de dildo in en uit te bewegen en dan nog eens af te trekken.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, heb een vriendin en wonen samen en we studeren. We hebben al 5 jaar verkering en doen het al een paar jaartjes anaal. Ik vind het gaaf als ze mijn kontje met haar vingers doet. Mijn vriendin voelt het liefst een vibrator. Je moet het niet te snel willen doen of je kontgaatje forceren, want dat is niet prettig. Veel glijmiddel gebruiken, vooral in het begin en met iets duns beginnen. Ik weet natuurlijk niet hoe het is om het met een jongen te doen, maar als je de tips gebruikt weet ik zeker dat het gaat lukken en dat je het super zult vinden. Geniet er lekker van. X

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Anale seks is heerlijk, het gevoel daar langzaam opengerekt te worden, met extra glijmiddel wel dan natuurlijk. Ik vind het nu alleen maar lekker. Neem er de tijd voor, en geniet, durf je gat te ontspannen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Hopelijk is je sluitspier nog wel ok, want anders zou er wel eens stront aan de knikker kunnen zijn (of toch in je slipje)

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb al eens de kleinste van de dildo's van mijn zus ingebracht, maar zelfs met veel glijmiddel viel dat niet mee.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe dat soms ook, met mijn buttplug in de straat op. Alleen, ik vind het soms lastig omdat het ding er uit glijdt. Dat komt natuurlijk dor aan de ene kant het gladde glijmiddel wat ik ruim gebruik, en aan de andere kant mijn kringspier die gewend raakt en tijdens het dragen ontspant. Op gegeven moment red ik het dan niet meer met aanknijpen van mijn kringspier. Ik zal denk ik naar een buttplug met riempjes moeten gaan zoeken, die blijft wel zitten denk ik.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • heel soms ga ik er ook wel mee opstraat ja

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • leuk, lesbisch en houden van anaal. je draagt hem dus best veel, maar, ga je er ook mee naar buiten, winkelen bv?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben lesbies en heb met mijn vriendin ook al best vaak anaal gedaan met dildo's enzo. maar nou heeft ze een paar maanden geleden een butplug voor me gekocht. super geil. ik gebruik m bijna dagenlijks (maak hem wel altijd na gebruik schoon) vaak als ik alleen met een vibrator bezig ga doe ik hem in omdat ik daar veel betere orgasmes door krijg. echt een aanrader

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dezelfde kwestie met mijn vriendin gehad, ze wilde het mij ook gunnen. Ik heb haar eerst zachtjes laten wennen aan een vinger in d'r kont. Op een gegeven moment zei ze dat ze er klaar voor was. Met veel glijmiddel heb ik haar heel rustig genomen. Ze vind het inmiddels heerlijk en geeft ze zich volledig over. Het gaat erom dat jou vriend je goed aanvoelt en je laat ontspannen. Gewoon lekker doen als je het mij vraagt !

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hi,

    Ik heb nog nooit anaal gedaan, en vraag me af:

    voelt het niet gewoon als poepen maar dan omgekeerd? Ik weet dat jongens een prostaat hebben enzo, maar vrouwen niet.

    Voelt het nou eigenlijk goed of gewoon vreemd?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Glijmiddel, glijmiddel en nog meer glijmiddel. Dat om te beginnen. En verder, neem de tijd, begin met iets kleins zodat je kontje kan wennen aan van buitenaf opengerekt worden. Pas als zijn vinger makkelijk gaat kun je aan zijn pik beginnen, maar ook dan, neem de tijd en bouw het rustig op.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hi mijn eerst anaal ervaring was erg vreemd, maar hij heeft zijn lul ingesmeerd met een soort van olie en dat was eerder spannend dan pijnlijk , en we doen zeker 1 maal in de week anaal en mijn bevalt het goed!

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten