Skip to content
11 reacties
1085 weergaves

Is dit raar?

Hoi
ik vind het altijd heel spannend en best wel leuk om op gekke plekken te gaan plassen. Is dit raar of wel normaal? Ik durf het niet zo goed aan andere te vragen dus maar via hier.
K vind het bijv heel spannend om gwn in een jurkje te lopen zonder onderbroek en dan ergens langs het fietspad als er ff niemand te zien is wat te plassen. Of bijv gwn op het strand als k daar zit en plas k gwn door men zwembroek heen in het zand.

15 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • Natuurliojk plas ik wel eens 'in het wild'. Gewoon, als ik nodig moet en we lopen ergens buiten, dan ga ik gewoon even wat verscholen achter wat bosjes of de autodeur zitten plassen. Is gewoon zalig, de druk van m'n blaas, een stroompje wat als het koud is dampend onder me vandaan loopt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Plas wel eens wild en als ik het niet kan houden en durf zeggen dat ik moet plassen dan laat ik het ook lopen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 20, waarom niet als er jongens bij zijn? Mogen die dat niet zien? Meiden mogen het van ons toch ook zien? We zijn niet allemaal seksmaniakken!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • pas wel op met zulke dingen alleen doen als je vriendinnen er bij zijn en niet waar jongens bij zijn. als je dit opwindend vind moet je het gewoon doen. ik neem aan dat je het alleen bij plassen laat.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb eens langs de waterkant gezeten en steeds een beetje plas in mijn broek laten lopen, was heerlijk .   Het motregende dus mijn broek werd toch al nat van de regen.   Thuis er mee onder de douche gestapt en in de was gedaan.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • ik was is aan wandelen met vrienden in het bos was in de zomer ik moest pissen en zei ik ga vlug in de bossen jullie mogen kijken als jullie willen er waren 3 jongens bij en die gingen natuurlijk mee ze zagen men kutje en vonden het super lekker

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop ook wel eens zonder slip, en ik heb daarbij al verschillende keren een stil plekje opgezocht, in het bos en in het park, daar hurken en dan plassen. Moest alleen even uitkijken dat ik mijn jurkje niet een beetje nat plaste.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Plassen doe jij gewoon op de wc, meisje. Alleen jongens plassen wild op plekken waar (bijna) niemand het ziet.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Op jullie leeftijd deden ik en m'n vrienden dat ook bv. in een weiland en dan kijken wie het verste kon plassen of op het strand gewoon je lul uit je broek hangen en in het zand plassen. Was best spannend en ook lekker.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap dat je dat erg spannend vind om te doen maar toch moet je ermee oppassen, er zijn gekke mensen op deze wereld.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik doe dat in het bos plassen met 2 vriendinnen lekker samen naast mekaar of als ik met men vriendje in bad zit plas ik wel is op hem heerlijk

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten