Skip to content
10 reacties
906 weergaves

Ben ik nu pedo?

Hey, heb een probleempje. Ik val op meisjes die jonger dan mij zijn. Zijn wel meisjes die al iets hebben. Zit op een zwemclub. Was op een meisje van 12, maar die is verhuist. Heb nu iets met een meisje van 11. Ze is al ongesteld. Vind alles super aan haar. Het leuke is dat zij erg nieuwsgierig is en er is al iets gebeurd tussen ons. Maar ben je dan pedo?

14 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • Een meid van 11 die al ongesteld is geen kind meer maar een tienermeisje in ontwikkeling. Zulke meiden als "kind" aanspreken wordt vaak niet in dank afgenomen. Bij zulke meiden begint het al te prikkelen. De 1 is daar verder in dan de ander. De wet is er om kinderen en tieners te beschermen tegen seksueel misbruik. Dat is dit niet. Dit zijn twee jonge meisjes die aan het ontdekken zijn wat ze wel en niet prettig vinden. Ze ontdekken de liefde en vinden dat bij elkaar. Laat ze gewoon lekker verdergaan waar ze mee bezig zijn. Denk je nou werkelijk dat er een rechter is in Nederland die dit zou verbieden? Dan zouden ze een dagtaak hebben aan alle jongens en meisjes die doktertje of papa en mama gaan spelen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Kinderen van 11 kunnen over dat soort zaken nog niet goed zelf beslissingen nemen. Zeker als een ouder iemand wat vraagt kunnen ze zich wat gedwongen voelen. De Nederlandse wet zegt dat je pas vanaf 16 seks mag hebben, daarvoor niet. Ook niet bij een klein leeftijdsverschil, ook niet bij instemming van beiden. Die wet is er om kinderen te beschermen. Dus er is van alles mis mee als een 14-jarige met een 11-jarige seks wil hebben. Ongeacht het geslacht.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is zelf ook een jong meisje jongen21. En als haar vriendinnetje het nou al wil.... Niets mis mee!

    Meisje14, geniet er lekker van!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Laat die jongere meisjes gewoon met rust, ok?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Pedofilie is wanneer volwassenen sexueel opgewonden raken door kinderlichamen, dus kinderen tot pakweg een jaar of 10 en nog zonder geslachtskenmerken: zonder borsten, zonder schaamhaar, zonder volgroeide penis, enz. De persoonlijkheid van de kinderen interesseert hen niet, alleen het uiterlijk. Ze zijn gewoon verwisselbaar. Zodra er eentje schaamhaar begint te krijgen, wordt het gedumpt en vervangen door het volgende. Dat heeft niets vandoen met liefde.

    Als het jongeren zijn die al wel in ontwikkeling zijn waarop iemand kickt, dan noemt het geen pedofilie meer, maar iets anders (weet de juiste naam niet precies).

    Maar als je op iemand verliefd bent omwille van die persoon, niet omwille van wel of geen schaamhaar, en je verschilt niet zo heel veel van leeftijd, dan is het sowieso geen pedofilie. Dus maak je niet ongerust, je bent okee (tenminste zolang het andere meisje er ook zo over denkt en er geen dwang is natuurlijk). Op echte liefde staat geen leeftijd, dat gaat enkel om die andere persoon graag zien. En dan is die persoon niet verwisselbaar als een opblaaspop.

    Bedenk wel dat sex in België met iemand jonger dan 14 jaar wettelijk strafbaar is, ook als je zelf jonger bent en als je een koppeltje bent. Dus hang het niet aan de grote klok. In NL weet ik niet.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als jij geen dingen bij haar doet die zij niet wil dan is er geen probleem. Voor pedo ben je te jong en het is naar woord. Als jou vriendinnetje geniet van wat jullie al doen, dan kun je gewoon doorgaan. Je moet er wel rekening mee houden dat het een jong meisje is die alles wat er gebeurt als nieuw ervaart. Ik ken jou gevoel. Zelf overkomen, maar dan met een jonge jongen. Hij was 10, ik 14. Het is nog steeds vet aan....

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben het meisje die de topic is gestart. Ze weet al een tijdje dat ze meisjes leuk vindt. Op een gegeven moment begon ze vraagjes aan mij te stellen, wat ik leuk vond. Toen we een kampioenschap in het midden van het land hadden sliep ze bij mij op de kamer. En vanaf toen begon het. Ben kei verliefd op d'r.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • als je 14 ben dan ben je aan het experiementeeren dat doet iedereen; deed ik toen ook met mn buurmeisjes van 11 en 12 en mnn neefje van 15, Maar nou ben ik 17 en ik val alleen nog op meisjes want meisjes zijn lief en zacht

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Weet dat meisje van 11 zeker dat ze lesbische is en weten haar ouders dat.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee, je bent geen pedo. Het leeftijdsverschil is daarvoor te weinig en bovendien je bent zelf pas 14.
    Maar hou wel een beetje rekening met de jongere meiden. Het kan best dat jij al aan seksuele dingen denkt waar zij nog niet aan toe zijn.... Ook al zijn ze erg nieuwsgierig..

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten