Skip to content
6 reacties
338 weergaves

Mannen zijn beter

Hey, heb al wat sekservaring. Eerst met jongens van mijn eigen leeftijd, maar voelde niet echt wat ik wilde voelen. Doe het nu een paar maandjes met mannen, die me wel geven wat ik wil. Hebben meer meiden dit?

16 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik heb ook ervaring met mannen. Wij zijn thuis nudist en zijn ook lid van een vereniging. Dan ligt er minder taboe op. Ben wel ontmaagd door een jongen. Maar nu alleen mannen. Ervaar het zoals meid21 zegt. Mannen voelen beter aan wat je verlangt.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen ik een jaar of 16 was vond ik het ook heerlijk om met wat oudere (20-21j) vrouwen seks te hebben. Die waren idd. veel beter in bed en wisten precies wat te doen om je niet direct klaar te laten komen en zo veel langere seks te hebben tot ik het niet meer hield en dat voelden ze ook erg goed aankomen. Heerlijke tijd gehad en die jongen met z'n "pedo" moet eerst eens (seks)les gaan nemen bij een (pedo?!)rijpere vrouw!!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet niet hoe jongens het doen. Heb het alleen nog maar met mannen gedaan. Toen ik 10 was ben ik seksueel misbruikt door een man. Dat heeft bijna een jaar geduurd. Toen ik bijna 14 was kreeg ik leuk contact met een man, nou ja, man, oudere jongen. Hij was 21. Het heeft totaal 4 maandjes geduurd. Ben nu bijna 15 en heb nu een paar keer alleen een seksafspraak gehad. Nu zijn er natuurlijk mensen die zeggen dat ik er mee moet stoppen. Weet zelf ook wel dat ik minderjarig ben. Ik ben aan de pil, seks veilig met condoom.... Het is gewoon een behoefte om seks te hebben.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 16; wat een domme opmerking.
    Het meisje beschrijft het vanuit haar beleving en niet vanuit de beleving van de oudere jongen.

    Maar ik kan haar wel snappen; jonge jongens zijn nog vaak onhandig en inderdaad onervaren. Weten niet goed wat ze moeten doen en hoe ze iets moeten doen. orden vooral ook vaak door hormoontjes gedreven en daarom niet zelden heel erg gericht op hun eigen lust.
    Oudere mannen hebben die fase gehad en weten veel beter rekening te houden met de gevoelens en verlangens van een jongere partner.
    Mogelijk speelt ook nog bij het meisje dat een oudere partner een geestelijk overwicht kan hebben waardoor zij zich meer geborgen voelt en ze zich beter kan overgeven.

    Het woord 'pedo' vind ik hier erg kwetsend. Bovendien, als je het in een andere tijdgeest plaats, heeft seks met een 16-jarige helemaal niets met pedofilie te maken. In de jeugdjaren van onze ouders lag de leeftijdsgrens namelijk bij 16. Die is pas later opgetrokken. Het is maar net wat de mensen er van maken...

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Er zijn veel meisjes die iets intiems hebben met oudere jongens. Waarschijnlijk omdat die meer ervaring hebben vind je het leuker.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • dus je word geil van pedo"s

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten